Επιλογές διημέρου…

Χαίρετε… και εκεί που είπαμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά για την νέα σεζόν με όλα τα πρωταθλήματα στις επάλξεις , τσουπ και … ξανά αναβολή στην Ιταλία! Το θετικό είναι πάντως ότι τελικά οι Ισπανοί ξεκινούν! ΙΣΠΑΝΙΑ Ξεκινώντας την περιήγηση μας σε ένα πραγματικά δύσκολο κουπόνι  , οφείλω να πω ότι από Primera Ισπανίας δεν […]

Χαίρετε… και εκεί που είπαμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά για την νέα σεζόν με όλα τα πρωταθλήματα στις επάλξεις , τσουπ και … ξανά αναβολή στην Ιταλία! Το θετικό είναι πάντως ότι τελικά οι Ισπανοί ξεκινούν!

ΙΣΠΑΝΙΑ

Ξεκινώντας την περιήγηση μας σε ένα πραγματικά δύσκολο κουπόνι  , οφείλω να πω ότι από Primera Ισπανίας δεν θα υπάρχουν επιλογές ελέω πρεμιέρας, όπως και στην Segunda  Να έχουμε όμως  έχουμε στο μυαλό μας φέτος  και την Καρταχένα , εκτός από τα άλλα μεγάλα ονόματα των ΄μικρών΄  Ισπανών!

ΑΓΓΛΙΑ

Αν ξεκινήσουμε από το νησί … το διπλό της Σίτι μου αρέσει αρκετά ! Κακή παράδοση για τους μπλε αλλά ο Μαντσίνι φαίνεται να έχει φτιάξει ομάδα , έχει ψυχολογία και αυτήν την στιγμή η Τότεναμ ,, δεν πείθει! Καλή από δοση κοντά στο 2.40! Θα πάω επίσης και με το Χ2 της Στόουκ και η τριάδα επιλογών θα κλείσει με τον άσο της Άστον Βίλα! Σαν πολύ να έχουν πάει οι ΄λύκοι΄ και στο Βίλα Παρκ του περιμένει η διψασμένη για βαθμούς , Βίλα!

ΓΑΛΛΙΑ

Στην Γαλλία έχουμε πάρει ένα πρώτο δείγμα γραφής των ομάδων αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές!

Μια από τις ομάδες που μου αρέσει πολύ στην αρχή , είναι αναμφισβήτητα η Μονπελιέ ! Είναι στην κορυφή παίζει τρομερά και απέναντι στην Λυών που πίσω … μπάζει ,(έχει και απουσίες ) θα έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές φάσεις! Διπλό ξερό και ας έρθει 3-0!

Καλή και η Οσέρ ,με τον Τραορέ να κάνει … όργια , στην έδρα της είναι αξιόπιστη , η Αζαξιό θα της δώσει χώρους και πρέπει να τους εκμεταλλευτεί! Άσος σε μέτρια απόδοση!

Από κει και πέρα , θα ασχοληθώ με Μπορντό , παίζει επιθετικά με τον Ζιλό στον πάγκο , αλλά είναι άτυχη , ενώ η Βαλενσιέν δεν με ελκύει, καλή απόδοση το 2.55!

Σε καλή κατάσταση και η Σεντ Ετιέν , στοχεύει ψηλά και αυτήν την στιγμή η Σοσό είναι άνω-κάτω! Έχασε με 0-5 στο ίδιο γήπεδο την Πέμπτη για το Europa ,ο Χατζιμπεγκιτς στον πάγκο δεν αισθάνεται  καθόλου άνετος , νομίζω ότι οι ΄στεφανουά΄ μπορούν το διπλό!

Σαν δευτερεύουσες επιλογές , το καλοπληρωμένο Over στο Τουλουζ – Παρί αλλά και η ισοπαλία στο Λοριάν – Νανσί!

Από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της  Ligue 2 ,λέω να ρισκάρω στο Over στο Τουρ – Ναντ , είχε φάσεις η Τουρ στο Λιμπερασιόν , η Ναντ έριξε 4 την Δευτέρα, με 4-4-2 αμφότερες , ίσως δούμε κανένα 2-2! Over στο 2.10!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιλογή το over στο Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ , ενώ το διπλό της Μάιντζ φαντάζει ωραία πρόκληση! Λογικά περνάει το μικρό της Μπάγερν Μονάχου

ΟΙ … ΑΛΛΟΙ

*Μου αρέσει ο άσος την Ντε Γκράαφστσαπ  από την Ολλανδία…

*Στο Βέλγιο , πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει η νεοφώτιστη Μόνς , έχει ευκαιρία νίκες απέναντι στην Ζούλτε!

*Υπερβολικό το 2.30 στο Over στο παιχνίδι της Φειρένσε με την Πάκος ,έχουν δείξει και οι δύο επιθετικές αρετές μέχρι τώρα , ας ελπίσουμε να συνεχίσουν έτσι!

*Στην Ελβετία η Ξαμάξ του Καπαρός έβαλε τα πρώτα της γκολ στο πρωτάθλημα , έχει φιλοδοξίες και απέναντι πεσμένη τελευταία , νεοφώτιστη Λωζάννη ( έχει δεχθεί  11 γκολ στα τελευταία 3 ματς ), μοιάζει η κατάλληλη αντίπαλος για ξέσπασμα!

 

*Ένας ψαράς εκεί στην Σουηδία , μου είπε ότι η Γκέφλε δεν βλέπεται και ότι η Χάκεν αν παίξει όπως στα προηγούμενα θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Λεώ να τον ακολουθήσω , εκεί κοντά στο 2.10!

* Στην ελληνική  Superleague ,  και στα συνολικά 5 παιχνίδια που θα διεξαχθούν …. κάτι μου είπε ο Αχιλλέας  για ισοπαλίες ! Τις έβαλα και εγώ σε ένα 3-4-5  και … ησύχασα!

*Κλείνοντας το κουπόνι του Σ/Κ πάμε στην Λατινική Αμερική …. Επιλογή η Σεάρα στην καυτή της έδρα απέναντι στην Μπαία , ενώ θεωρώ καλή επιλογή το Over  στο Μπόκα – Σαν Λορέντζο , σε εξαιρετική απόδοση!

Καλή τύχη … ραδιοφωνικό ραντεβού λίγο μετά τις 6 το απόγευμα…


Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook