Με στόχο το ΕURO 2012!

Γεια και χαρά σε όλους! Μέρα προκριματικών σήμερα , πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα τόσα πολλά παιχνίδια! * Σφιχτό ματς , με μεγάλη ανάγκη βαθμών και για τους δύο έτσι όπως έχει γίνει ο όμιλος,  στο Λουζνίκι της Μόσχας , λογικό Under το Ρωσία – Ιρλανδία! * Σε φόρμα οι Βόσνιοι , […]

Γεια και χαρά σε όλους! Μέρα προκριματικών σήμερα , πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα τόσα πολλά παιχνίδια!

* Σφιχτό ματς , με μεγάλη ανάγκη βαθμών και για τους δύο έτσι όπως έχει γίνει ο όμιλος,  στο Λουζνίκι της Μόσχας , λογικό Under το Ρωσία – Ιρλανδία!

* Σε φόρμα οι Βόσνιοι , αλλά εντός δεν κάνουν φάσεις ! Κλείνονται στα εκτός έδρας οι Λευκορώσοι! Φαβορί οι γηπεδούχοι , θα επιλέξω το Under και για σκορ το 1-0 ή  2-0!

* Τα πάντα είναι υπέρ των Ελβετών , έχουν καλό σύνολο! Οι Βούλγαροι δεν θυμίζουν ομάδα σε αυτά τα προκριματικά! Λογικός άσος αλλά η απόδοση δεν με καλύπτει!

* Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι το Εσθονία – Β. Ιρλανδία! Σκληρές ομάδες με έντονη σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους! Λέω να ρισκάρω στην ισοπαλία!

* Με απουσίες η Εθνική μας στην Λετονία! Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σάντος θα πάει για το 0-1! Δεν είμαι σίγουρος αν θα νικήσει , πάντως στο α΄ ημίχρονο δεν βλέπω να έχουμε γκολ από καμία από τις δύο! Ισοπαλία στα πρώτα 45΄!

* Μεγάλη απουσία αυτή του Τόρχε για τους Ρομάνους  που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν πολλές λύσεις! Ο εξτρέμ της Ουντινέζε σκόραρε και τα δύο τέρματα το Σάββατο αλλά με την Γαλλία δεν είναι διαθέσιμος! Επιστρέφει ο Ραμί για τους ΄τρικολόρ΄ που … αρέσουν , έχουν προσανατολισμό στο παιχνίδι τους , κάνουν και αρκετές φάσεις! Θα τους στηρίξω σε ικανοποιητική απόδοση! Διπλό!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Αρκετά γκολ περιμένω από Άγγλους και Ισπανούς στα θεωρητικά εύκολα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν! Επιλογή και το N/G!

* Αδιάφορο παιχνίδι το Ισλανδία – Κύπρος , ευκαιρία για δοκιμές και πιθανολογώ ότι θα έχουμε τέρματα! Σε καλή απόδοση το Over

* Καλοί οι Σκωτσέζοι , παραδοσιακά εντός έδρας είναι ανταγωνιστικοί με τον οποιοδήποτε , πόσο μάλλον με αυτήν την Λιθουανία που απογοητεύει! Βλέπω να το παίρνουν εύκολα το ματς οι γηπεδούχοι ,το 1.60 δεν πείθει , ίσως αξίζει το ρίσκο στο 1/1!

 

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook