Όλα τα πρωταθλήματα στις επάλξεις!

ΑΓΓΛΙΑ *Οι ομάδες του Μάντσεστερ αναμένεται να έχουν ένα εύκολο απόγευμα , σε αποδόσεις όμως χωρίς αντίκρισμα! * Δυσκολεύεται στο ΄Μπριτάνια΄ παραδοσιακά η Λίβερπουλ , αφήστε που φέτος η Στόουκ εμφανίζεται ιδιαίτερα καλά! Στο 1Χ το παιχνίδι… * Σφιχτό παιχνίδι με κακό ρυθμό , αυτά αναμένω να είναι 2 στοιχεία του αγώνα Νόριτς – Γουέστ […]

ΑΓΓΛΙΑ

*Οι ομάδες του Μάντσεστερ αναμένεται να έχουν ένα εύκολο απόγευμα , σε αποδόσεις όμως χωρίς αντίκρισμα!

* Δυσκολεύεται στο ΄Μπριτάνια΄ παραδοσιακά η Λίβερπουλ , αφήστε που φέτος η Στόουκ εμφανίζεται ιδιαίτερα καλά! Στο 1Χ το παιχνίδι

* Σφιχτό παιχνίδι με κακό ρυθμό , αυτά αναμένω να είναι 2 στοιχεία του αγώνα Νόριτς – Γουέστ Μπρομ! Πιθανό Under!

 

ΙΤΑΛΙΑ

*1Η αγωνιστική στο Campionatο με εγκαίνια στο Τορίνο του νέου γηπέδου της Γιουβέντους!

* Αν και δεν την έχω δει ακόμα , περιμένω και φέτος δυνατή την Νάπολι με αυτά που διαβάζω! Θα την στηρίξω σε κάτι 2.20 που βλέπω , σε μια έδρα που ξέρει … τα κατατόπια!

* Παραδοσιακά έχουμε γκολ στα Παλέρμο – Ίντερ , νομίζω θα δούμε αρκετά και στο φετινό την Κυριακή το βράδυ!

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

*Προς αποφυγήν το 1.40 για την Ντόρτμουντ , έχει παιχνίδι πρόκληση με την Άρσεναλ μεσοβδόμαδα , ξανά εκτός ο Μπαρίος , με την Λεβερκούζεν ήταν μέτρια, ενώ και η Χέρτα στέκεται μέχρι τώρα μια χαρά!

* Παιχνίδια με φάσεις τα Μάιντζ – Χόφενχαιμ και Βέρντερ – Αμβούργο , με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί! Κρατάω τα Over και στα δύο…

* Για όσους ασχολείστε με ανατροπές … για ρίξτε μια ματιά στο Στουτγάρδη –Αννόβερο ! Έμπνευση φυσικά!

 

ΓΑΛΛΙΑ

*Χωρίς νίκη ακόμα η Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα , επιστροφές στην καλή Ρεν που πήρε και Χατζί ,νομίζω ένα γκολ θα το βγάλει εκεί! Πιθανό G-G και τίποτα άλλο!

* Θα κάνω ένα μικρό Bet στο 1-1 για σκορ στο παιχνίδι Καέν – Τουλούζ! Ισορροπημένες ομάδες, με ποιότητα και καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα! G-G και ισοπαλία!

* Ανεβαίνει με τα παιχνίδια η ποιοτική Λίλ! Καλή η Σεντ Ετιέν αλλά κάπως ασταθής , η λογική λέει ότι θα έχουμε γκολ και εδώ! Σε τρομερή κατάσταση ο σκόρερ Σό , για anytime!

 

* Από όπου και αν το πιάσεις το παιχνίδι στο ΄Μπονάλ ΄ ανάμεσα σε  Σοσό και Λοριάν είναι περίπτωση για 2-3 γκολ!

*Προβλήματα για την Λυών , εκτός και ο Λόπες,  μετά από τους Γκουρκίφ –Κρις –Έντερσον! Νομίζω ένα γκολ θα το δεχτεί από την ενθουσιώδη Ντιζόν , μακάρι να πάει  … 1-3!

* Πολύ καλή η Οσέρ αλλά έχει και τύχη …η Νανσί από την άλλη είναι μέτρια αλλά τέτοια ματς τα αντιμετωπίζει σαν τελικούς! Λέω να ρισκάρω στην ισοπαλία στην Κυριακάτικη αναμέτρηση!

 

ΙΣΠΑΝΙΑ

*Με Φαλκάο στην ενδεκάδα αλλά με προβληματική άμυνα η Ατλέτικο Μ. , στην ματσάρα το Σάββατο με την Βαλένθια! Πιθανό G-G!

*Εξίσου πιθανό αλλά και χαμηλό το G-G στο Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη!

* Φέτος με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο , περιμένω μια χειρότερη Λεβάντε! Πολύ καλή η Σανταντέρ στο Μεστάγια , της δίνω τον πρώτο λόγο για την νίκη! Άσος στο Σαρδινερο..

* Καύσωνα και … 40 βαθμοί στο ‘Λοπέρα ΄  προβλέπει η … Ισπανική ΕΜΥ  την Κυριακή το μεσημέρι στο Μπετις – Μαγιόρκα! Προσεκτικές και οι δύο την πρεμιέρα , προβάδισμα στον άσο , καλύτερα επιλογή το Under!

*Ιδια ομάδα με πέρυσι η Χιχόν , δεν μπορώ να καταλάβω τα 4αρια στο διπλό απέναντι σε μια αναιμική Οσασούνα που μπορεί να είναι καλή πίσω αλλά μπροστά δεν απειλεί! Στο Χ2 τους συντηρητικούς , 2πλο για τους τολμηρούς!

*5/5 τα τελευταία χρόνια για την Εσπανιόλ απέναντι στους Βάσκους! Ισσοροπημένο ματς , θα κριθεί στις λεπτομέρειες , προβάδισμα στην ισοπαλία!

*Στα Σαββατιάτικα της Segunda , θα ρισκάρω με Χερέθ και Κόρδοβα! Αυτή είναι μια δυάδα με αυτοπεποίθηση!

*Την Κυριακή …. Μου αρέσει πολύ η Λας Πάλμας , η Ταραγόνα δεν βλέπεται! Επιλογή και η πολύ καλή Βαγιαδολίδ στην Χιρόνα ( έφαγε 5 στο Ριαθόρ για το κύπελλο την Τετάρτη) και σαν 3ο σημείο ο άσος της Θέλτα στο ντέρμπι με Έλτσε!

*11 ματς για Segunda λοιπόν , 5 οι παραπάνω  επιλογές άρα μένουν 7 ματς! Ένας Ισπανός … μπουρλοτιέρης νου είπε να τα βάλω όλα Χ … Έκανα ένα συστηματάκι 4-5-6-7 με ισοπαλίες , έβαλα και το Χ του Πανατωλικού και κοιμήθηκα … ήσυχος!

 

ΟΙ ΑΛΛΟΙ

*Επιλογή από Ολλανδία η Φέγενορντ! Έχει φτιάξει κάτι καλό φέτος , αντιμετωπίζει μια Μπρέντα που δέχεται γκολ συνέχεια , έχασε και τον βασικό της επιθετικό! Διπλό για την ομαδάρα μας!

*Με καλές προϋποθέσεις ξεκίνησε φέτος η Ξαμάξ αλλά μετά την ισοπαλία με Λωζάννη κοντεύει να … διαλυθεί! Η σοβαρή Γκρασχόπερς μπορεί να εκμεταλλευτεί το μπάχαλο! Διπλό και 2.45 στον Οργανισμό!

*Με … σπασμένα φρένα παίζει η Σοντερίσκε! Είναι σε φόρμα και το δείχνει, την Χόρσενς την έχει , κάτι 2.50 που κυκλοφορούν στον άσο αξίζουν…

 

 

Καλή τύχη!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook