Πρεμιέρα CHL … No2!

Χαίρετε… παρακολουθήσαμε χθες την πρεμιέρα των ομίλων του φετινού CHL! Τεράστια νίκη του ΑΠΟΕΛ , που προσωπικά  δεν περίμενα, ανέτοιμος ο Ολυμπιακός ηττήθηκε φυσιολογικά όπως κύλησε το ματς ! Στα χθεσινά  highlights θα βάλω και το τρομερό γκολ του Χουλκ της Πόρτο! Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια!   *Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα η […]

Χαίρετε… παρακολουθήσαμε χθες την πρεμιέρα των ομίλων του φετινού CHL! Τεράστια νίκη του ΑΠΟΕΛ , που προσωπικά  δεν περίμενα, ανέτοιμος ο Ολυμπιακός ηττήθηκε φυσιολογικά όπως κύλησε το ματς ! Στα χθεσινά  highlights θα βάλω και το τρομερό γκολ του Χουλκ της Πόρτο! Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια!

 

*Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα η Ίντερ αλλά απέναντι στην Τραμπζονσπορ  που μπήκε από το … παράθυρο δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Δεν ενδείκνυται για στοιχηματισμό πάντως!

 

*Πάμε και στο σημείο μας! Κακό κλίμα και βαριά ήττα ( 0-4 ) στο ντέρμπι με την Διναμό , για την ΤΣΣΚΑ! Σε πολύ καλή κατάσταση η Λίλ με πειστικές εμφανίσεις στην Γαλλία ,έχει αμφίβολους τους 2 κεντρικούς της αμυντικούς! Με 4-4-2 και Ντουμπιά – Λόβ μπροστά οι Ρώσοι, έχουν εκτός όμως τον βασικό τερματοφύλακα Ακινφέεφ ! Προβάδισμα στον άσο για τους μολοσσούς!

 

*Εξαιρετικό ξεκίνημα για Νάπολι και Σίτι στα πρωταθλήματα τουςμ  όμως παραστάσεις από CHL , δεν έχουν! Χωρίς προβλήματα και οι δύο! Η λογική λέει ότι θα έχουμε γκολ! Από αυτό το 1.30… προτιμώ αυτό της Ίντερ!

 

*Ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΄Μαδριγάλ΄! Πλήρης η Βιγιαρεάλ , ο Ρομπέν εκτός για την Μπάγερν Μονάχου! Στην Ισπανία οι Βαυαροί δεν τα καταφέρνουν συνήθως, μετρούν 4-4-9! Έμπειροι οι Γερμανοί , αλλά λέω να ρισκάρω στην Βίγια λόγω έδρας και απόδοσης!

 

* Απουσίες θα έχει η Λυών στην Ολλανδία! Εκτός οι Λόπες , Γκουρκίφ , Κρις , για την ομάδα του Γκαρντέ η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση !Πρωτοπόρος ο Άγιαξ χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα ,που έχει αμφίβολο τον καλό Ενό! Σέβομαι αρκετά τους Γάλλους , καλοί εντός οι Ολλανδοί , δεν βγαίνει άκρη!

 

*Εξευτελιστικό το 1.15 για την Ρεάλ στο Ζάγκρεμπ! Όχι ότι η Διναμό είναι τίποτα φοβερό , πάμε στο Χ/2 και ας χάσουμε!

 

*Χωρίς το νέο της αστέρι , Σακίρι , θα παρουσιαστεί η Βασιλεία! Οι Ρουμάνοι της Οτελούλ θα πάνε με ένα σφιχτό 4-5-1 όπως είπε και ο Μοντεάνου , θεωρώ πιθανό το Under!

 

*Αυτό θα είναι ωραίο ματς! Εξαιρετικά ποιοτική η Μπενφίκα  απέναντι στην ομάδα του Φέργκιουσον! Πολύ ουσιαστική και θεαματική η Γιουνάτεντ στην αρχή της Αγγλίας , παραδοσιακά στους ομίλους μαζεύει πολλούς βαθμούς! Νομίζω ότι παιχνίδι είναι κοντά στο 0-0 και 1-1 , θα ρισκάρω στην ισοπαλία! Έδρα και ενθουσιασμός απέναντι στην απόλυτη εμπειρία!

 

Καλή τύχη!


Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook