Πρεμιέρα και στο Europa League!

Καλησπέρα σε όλους! Αν δεν μας τα χάλαγε στο τέλος 93΄η Λιλ , νομίζω ότι η χθεσινή ημέρα θα ήταν πολύ καλή! Αρκετά γκολ είχε η βραδιά και πολύ ωραίο το Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γ. που παρακολούθησα ,είχε εξαιρετικό ρυθμό για την εποχή! Να περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια του Europa και να τα πάρουμε ανά ομίλους! […]

Καλησπέρα σε όλους! Αν δεν μας τα χάλαγε στο τέλος 93΄η Λιλ , νομίζω ότι η χθεσινή ημέρα θα ήταν πολύ καλή! Αρκετά γκολ είχε η βραδιά και πολύ ωραίο το Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γ. που παρακολούθησα ,είχε εξαιρετικό ρυθμό για την εποχή!

Να περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια του Europa και να τα πάρουμε ανά ομίλους!

Group A

*Σφιχτό ματς στην Τούμπα , πιθανό Under για το ΠΑΟΚ –Τότεναμ , οι Άγγλοι θα έχουν πολλές αλλαγές! Δεν υπάρχει κάτι στο παιχνίδι της Ρουμπίν!

Group B

*Δεν λέω καλό το Αννόβαρο αλλά 1.60 με την Σταντάρ! Στο Χ2 είμαι λόγω απόδοσης! Προσοχή στο ματς της Κοπεγχάγης!

Group C

*Βλέπω Χαποέλ απέναντι στην Ραπίντ! Η έδρα θα δώσει άσο! Πιθανό Over  το παιχνίδι της Αιντχόφεν!

Group D

*Εύκολο θεωρητικά παιχνίδι για την καλή Λάτσιο! Πιθανός άσος και 1/1! Θα ρισκάρω σε αυτόν τον όμιλο και στο 2πλο της Σπόρτινγκ , θα έχει χώρους , φέτος πάει να κάνει κάτι καλό , έχει και καλή παράδοση στην Ελβετία! Διπλό και 2.30!

Group E

*Λίγα γκολ αναμένω στο Ντιναμό – Στόουκ ,προβάδισμα και ο άσος σε κακή απόδοση! Λόγω των συνθηκών το παιχνίδι της Μπεσίκτας με τους Ισραηλινούς δεν είναι για στοιχηματισμό!

Group F

*Με την καλή της ενδεκάδα θα κατέβει στην Αυστρία η Μπιλμπάο! Θα ασχοληθώ μαζί της στο διπλό! Στο άλλο ματς , η Παρί έχει ρυθμό , η Σάλτσμπουργκ δεν θα έχει τον πρώτο της σκόρερ , τον Άλαν! Εύκολη επικράτηση για τους Παριζιάνους , ίσως και από το ημίχρονο!

Group G

*Η λογική λέει ότι η Άλκμααρ θα περάσει εύκολα! Σε καλή κατάσταση και ένα σκαλί πάνω από τους Σουηδούς! Επιλογή το 1/1! Ισορροπημένο το Αούστρια – Μέταλιστ … λέω να ρισκάρω στο ξερό Χ!

Group H

*Μπορεί να έπεσε φέτος η Μπέρμιγχαμ στην Τσάμπιονσιπ αλλά ούτε η Μπράγκα φοβίζει φέτος και μην ξεχνάμε ότι στο Νησί οι Άγγλοι μεταμορφώνονται! Άσος στο 2.50!

 Group I

*Χάνει φάσεις αρκετές η Ατλέτικο μέχρι τώρα αλλά με την Σέλτικ έχει τον πρώτο λόγο! Γκολ θα έχουμε στο Φρίουλι ανάμεσα σε Ουντινέζε και Ρεν!

Group J

*Εκτιμώ πως η Σάλκε θα δυσκολευτεί  στην Ρουμανία απέναντι στην Στεάουα! Δύσκολο ματς! Θα παλέψει η ΑΕΚ Λάρνακας αλλά στο Ισραήλ είναι δύσκολα…

Group K

*Λόγω απόδοσης θα πάω με το Χ2 της Οντένσε! Καλή η Βίσλα αλλά και οι Δανοί είναι γρήγοροι και με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους! Στο Λονδίνο βλέπω γκολ ανάμεσα σε Φούλαμ και Τβέντε!

Group L

*Δύσκολα θα περάσει στο Βέλγιο η ΑΕΚ που έχει και αρκετές απουσίες! Λογικός χαμηλός άσος! Διαβάζω ωραία πράγματα για την Λοκομοτίβ , είναι σε καλή κατάσταση και στην Αυστρία απέναντι στη Στούρμ την δυνατότητα για βαθμό! Πιθανό Over και 2πλό!

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook