Σε φόρμα!

Χαίρετε… ελπίζω να είστε όλοι καλά! Μπαίνουμε πλέον σε κανονική στοιχηματική δράση , μετά τις πρώτες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα  να αποτελούν πλέον παρελθόν και εμείς να έχουμε ένα δείγμα σε πολλές χώρες! Πάμε να κάνουμε την περιήγηση μας στο κουπόνι του Σ/Κ …περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας και φυσικά μπορεί να γίνεται και […]

Χαίρετε… ελπίζω να είστε όλοι καλά! Μπαίνουμε πλέον σε κανονική στοιχηματική δράση , μετά τις πρώτες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα  να αποτελούν πλέον παρελθόν και εμείς να έχουμε ένα δείγμα σε πολλές χώρες!

Πάμε να κάνουμε την περιήγηση μας στο κουπόνι του Σ/Κ …περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας και φυσικά μπορεί να γίνεται και κουβέντα μέσα από την διαδικασία αυτή , του blog!

 

ΕΛΛΑΔΑ

*Καλά δείγματα είδα από την Ξάνθη στην Τούμπα! Δεν ξέρω αν θα πάρει αποτέλεσμα αλλά νομίζω ότι θα κάνει φάσεις στον ανέτοιμο Ολυμπιακό ο οποίος εντός είναι δυνατός! Επιλογή τα 2-3 γκολ! Εχει έρθει 6/10 φορές ανάμεσα τους στο ΄Καραισκάκης΄

*Δεν ξέρω για σας αλλά προσωπικά δεν βλέπω να μπαίνουν πάνω από 2 γκολ στην Νέα Σμύρνη! 0-1 γκολ λοιπόν και 2.40!

 

ΑΓΓΛΙΑ

*Μου έχει καρφωθεί το διπλό της Λίβερπουλ εδώ και μέρες! Την κοντράραμε το προηγούμενο Σάββατο , δικαιωθήκαμε , ήταν όμως καλή ,ενώ φωνάζει και για την διαιτησία! Μπορεί να χάνει τα τελευταία 3 χρόνια στο Λονδίνο από την Τότεναμ αλλά εμένα το 2.50+ μου κάνει!

*Τρομερό ξεκίνημα για Σίτι , έχει το απόλυτο , πάει σε μια έδρα που περνάει τα τελευταία χρόνια! Διπλό και Over για την παρέα του Αγκουέρο!

* Όσον αφορά το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γ. –Τσέλσι θα κρατήσω την επιλογή 2-3 γκολ , αυτή έρχεται τα τελευταία χρόνια!

 

ΙΤΑΛΙΑ

*Παραδοσιακά δυνατή στην Σικελία η Κατάνια , ομάδες τύπου Τσεζένα , κοινώς … τις έχει! Άσος ρίσκου!

*Καλή χρονιά θα κάνει η Γιουβέντους , παίζει με την … φιλενάδα της Σιένα την Κυριακή και δεν νομίζω να της κόψε την φόρα! Ενδεικτική επιλογή το 1.60 περίπου στο διπλό , έχω έμπνευση και για 1-3 ή 0-3 για σκορ !

* Παίζει επιθετικά η Λάτσιο και νομίζω θα μας δώσει φέτος αρκετά Over! Υποδέχεται την Τζένοα του Μαλεζάνι! Πέρυσι ήρθε 4-2 , κάπου εκεί το  βλέπω και φέτος! Επιλογή το Over σε καλή απόδοση!

* Ενθουσιασμός επικρατεί στην Νάπολι μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της! Θα την στηρίξω στο ντέρμπι με την Μίλαν σε αποδόσεις 2.40+ ! Θα έχουν και απουσίες οι ροσσονέρι!

* Λέω να ρισκάρω και σε ένα …Ιταλικό  άσο της Βαρέζε  από την Serie B! Σε δελτίο με λάθη και μόνο!

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

*Με σπασμένα φρένα η Βέρντερ , σκοράρει πάντα και παντού , θα παίξει απέναντι στην καλή Νυρεμβέργη που παίζει και αυτή ανοιχτά! Νομίζω θα δούμε ένα παιχνίδι με φάσεις , λέω να πάω και προς τα δεξιά ! Διπλό και 2.40+!

*Αυτό που είδα από την Μπάγερν  μεσοβδόμαδα στο ΄Μαδριγάλ ΄ , μου άρεσε πολύ! Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και σταθερή αμυντικά! Καλή η Σάλκε φέτος , δεν λέω , αλλά σε αποδόσεις άνω του 1.80 η φορμαρισμένη Μπάγερν

έχει τον πρώτο λόγο! Εκτός ο Γκόμεζ και ο Ρομπέν για τους Βαυαρούς!

ΓΑΛΛΙΑ

*Στην κορυφή η Μονπελιέ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με ποιότητα αρκετή έχει και λίγο ρέντα! Παίζει στην Βρετάννη απέναντι στην σκληρή Μπρέστ , σε καθε περίπτωση νομίζω το 2.60 αξίζει στο διπλό! Πλήρεις οι φιλοξενούμενοι!

* Τουλουζ και Μπορντό είναι δύο ομάδες που δεν χάνουν εύκολα και ένα γκολ το βάζουν! Βλέπω αρκετά το 1-1 σαν σκορ , G-G σε καλή απόδοση!

*Ξέρω ότι θα ασχοληθεί όλος ο κόσμος μαζί της αλλά νομίζω όπως και να έχει είναι επιλογή! Μιλαώ για το διπλό της Παρί! Είναι σε καλή κατάσταση , μαθαίνει να παίρνει τα παιχνίδια πλέον , η Εβιάν δεν με συγκινεί! Μέχρι 1.90 το διπλό , παρακάτω όχι!

*Με το Over θα ασχοληθώ στο ντέρμπι Λυών – Μαρσέιγ!Αν έπαιζε ο Λισάντρο θα πήγαινα με τον άσο αλλά τώρα δεν τρελαίνομαι! Ωραίο ματς και καλός ρυθμός λογικά , περιμένουμε τα γκολ…όπως εκείνο το 5-5  πριν 2 χρόνια!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ

*Περίμενα την πρώτη νίκη της Μάλαγα , για να αρχίσω να ασχολούμαι μαζί της  και αυτή ήρθε στο ντέρμπι με την Γρανάδα! Η Μαγιόρκα από την άλλη έχει προβλήματα και το κλίμα δεν είναι καλό , πλήρης οι Ανδαλουσιάνοι έχουν ευκαιρία για διπλό κοντά στο 2.10!

*Οι αποδόσεις στο Χετάφε – Βαγιεκάνο δεν λένε την αλήθεια! Η Ράγιο έχει ξεκινήσει καλά αλλά δεν έχει την εμπειρία σε σχέση με τους Μαδριλένους! Κάνουν φάσεις και οι δύο , επιλογή το Over και για όσους ρισκάρουν να πάνε προς το διπλό!

* Από τα υπόλοιπα …. Λέω να ρισκάρω με τα 4-6 γκολ στο Σεβίλλη – Σοσιεδάδ , ενώ αντίθετα βλέπω λίγα γκολ στο ΄Σαν Μαμές ΄ ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Μπέτις , το βράδυ της Κυριακής!

*Από τα παιχνίδια της Segunda χωρίς να φλυαρίσω κρατάω τα εξής :

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ     1

ΧΕΡΕΘ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ     Under

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ    Over

ΟΥΕΛΒΑ – ΕΛΤΣΕ     Χ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ     Over

 

 

ΟΙ ΑΛΛΟΙ

*Στην Αυστρία θα κρατήσω το διπλό της Αούστρια στην έδρα της κακής Μάτερσμπουργκ!

*Από Βραζιλία θα κρατήσω το διπλό της εξαιρετικής Φλουμινένσε στο 2.40+!

*Στην Αργεντινή μου αρέσει το διπλό της πολύ καλής αμυντικά Ράσινγκ! Και αυτό κοντά στο 2.40!

 

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook