Αποδόσεις που …προκαλούν!

*Αν έχουν όρεξη , θα δούμε πολλά γκολ! Ίσως και πάρα πολλά όπως πέρυσι … 8! Αναφέρομαι στο Μίλαν – Ουντινέζε , Over Και Over 3.5!   * Τι λέτε ρε παιδιά ? Απόδοση 2.30 στο διπλό της Λάτσιο απέναντι στην αναιμική άμυνα της Τσεζένα? Σισέ είσαι!   *  Χωρίς Τζιοβίνκο η Πάρμα είναι μισή […]

*Αν έχουν όρεξη , θα δούμε πολλά γκολ! Ίσως και πάρα πολλά όπως πέρυσι … 8! Αναφέρομαι στο Μίλαν – Ουντινέζε , Over Και Over 3.5!

 

* Τι λέτε ρε παιδιά ? Απόδοση 2.30 στο διπλό της Λάτσιο απέναντι στην αναιμική άμυνα της Τσεζένα? Σισέ είσαι!

 

*  Χωρίς Τζιοβίνκο η Πάρμα είναι μισή ομάδα , νομίζω δεν θα αντέξει για πολύ στο  ΄Αρτέμιο Φρανκι΄! Κακή απόδοση στον άσο για την Φιορεντίνα , ρίσκο με το Χ/1!

 

* Και … 32 γκολ να έβαζε στην Οσασούνα η Μπαρτσελόνα το Σάββατο , με την Βαλένθια στο ΄Μεστάγια΄ είναι άλλο ματς! Υπερβολικά τα 7αρια του άσου για την πολύ καλή Βαλένθια! Δεν είναι για 1.35 το ματς για τους Καταλανούς όπως και να έχει !

 

*Πιθανό το G-G και στο Εσπανιόλ – Χετάφε! Δεν έχουν βρει ρυθμό αμφότερες , ένα γκολ το έχουν νομίζω! 2-1 για σκορ ! (Πέμπτη)

 

* Μας … πλήρωσε η Μάλαγα στην Πάλμα αλλά με την πληγωμένη Μπιλμπάο δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα! Καλύτερα Over παρά στον χαμηλό άσο!

 

* Εδώ θα δούμε γκολ! Από την μια η Σανταντέρ που επιτίθεται χωρίς να υπολογίζει τίποτα , αμυντικά μέτρια και από την άλλη η Ρεάλ που θέλει να αποδείξει πολλά μετά από την ήττα στο Λεβάντε! Επιλογή το 4-6 γκολ!

 

*Καυτή έδρα το ΄Βαγιέκας ΄ , σε εξαιρετική κατάσταση η Ράγιο που θέλει να εκμεταλλευτεί αυτά τα βατά ματς στην αρχή! Δεν λέω … σκληρή ομάδα και τεράστια νίκη επί της Ρεάλ για την Λεβάντε αλλά νομίζω δεν είναι τόσο καλή όσο πέρυσι! Δύσκολο ματς , γέρνω στο άσο κοντά στο 2.20 και σκορ 1-0 ή 2-0!

 

* Σε ένα fun bet θα βάλω κάπου το 4αράκι της Σαραγόσα στην Ανδαλουσία και το Χ/1 της Παρί !

 

*Αρκετά ισορροπημένες αναμετρήσεις την 7η αγωνιστική στην Γαλλία ,  προσθέτομε και την κούραση σαν παράγοντα και ποντάρουμε σε …ισοπαλίες!

 

* Λοριάν – Οσέρ  ,  Αζαξιό – Μονπελιέ ,  Νανσί – Βαλενσιέν και Σοσό –Ρεν , Τέσσερα παιχνίδια που δίνω τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία! Κάνουμε ένα  2-3-4 με Χ και καθαρίζουμε! Με 4αρι πάμε διακοπές…

 

* Έχει βρει ρυθμό η Λυών που πήρε και το ντέρμπι με την Μαρσέιγ! Εκτός από τους Λισάντρο –Γκουρκύφ και Κρίς θα λείψει και ο Κάλστρομ! Αξιόμαχη η  Καέν και η απόδοση στο διπλό είναι κακή , μου αρέσει το σύνολο γκολ 2-3 !

 

* Ομάδες που σκοράρουν στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα , Σεντ Ετιέν και Τουλούζ , νομίζω ότι και μεταξύ τους θα κάνουν κάτι αντίστοιχο! Πιθανό G-G και Over!

 

* Στην Ελβετία , 9.00 απόδοση στον ΟΠΑΠ  το 7+ στα γκολ στο παιχνίδι Σιόν –Γκρασχόπερς, λίγο παραπάνω στις εταιρείες του εξωτερικού! Αν κοιτάξουμε πως έχουν συμπεριφερθεί στα προηγούμενα παιχνίδια , νομίζω ότι αξίζει! (Πέμπτη)

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook