Αν όχι τώρα … πότε?

Την καλησπέρα μου σε όλους! Εύχομαι να έχετε ένα ωραίο Σ/Κ με τύχη στις επιλογές σας! Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αποφύγουμε αυτό το διήμερο! Θυμίζω ότι  ραδιοφωνικά θα είμαστε μαζί το Σάββατο 2-6 το απόγευμα ενώ την Κυριακή 6-10!   ΑΓΓΛΙΑ *Η ειδησεογραφία βγάζει Νιουκάστλ αλλά την παράδοση στο Νησί […]

Την καλησπέρα μου σε όλους! Εύχομαι να έχετε ένα ωραίο Σ/Κ με τύχη στις επιλογές σας! Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αποφύγουμε αυτό το διήμερο!

Θυμίζω ότι  ραδιοφωνικά θα είμαστε μαζί το Σάββατο 2-6 το απόγευμα ενώ την Κυριακή 6-10!

 

ΑΓΓΛΙΑ

*Η ειδησεογραφία βγάζει Νιουκάστλ αλλά την παράδοση στο Νησί πρέπει να την σεβόμαστε , αυτή δείχνει 5 διπλά τα τελευταία χρόνια για την Μπλάκμπερν! Τίποτα..

*Πλήρης η Μάντσεστερ Σίτι , για αυτούς που κινούνται χαμηλά είναι επιλογή ο άσος κοντά στο 1.50! Δεν θα γκελάρουν οι ΄πολίτες΄!

*Γκολ και θέαμα στο Γουίγκαν –Τότεναμ! Οι ΄πετεινοί΄  μπορεί  να πήραν φόρα αλλά με φοβίζει το διπλό! Καλύτερη επιλογή το Over κοντά στο 1.80!

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

*Έχει μείνει πίσω η Βόλφσμπουργκ που στα εντός είναι καλή !Αναιμική εκτός η Κάιζερ , το ματς που ήθελε …το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα! Άσος και Over!

*Δεν είναι στα καλά της η Ντόρτμουντ , έχει και παιχνίδι για το CHL μεσοβδόμαδα αλλά η έδρα της Μάιντζ μπορεί να αποτελέσει φάρμακο για την έως τώρα πορεία της, απέναντι σε μια πολύ μέτρια ομάδα έχει ευκαιρία νίκης! Διπλό για την πρωταθλήτρια σε αποδόσεις κοντά στο 1.90!

*Είναι στα πολύ καλά της και το δείχνει παντού! Μιλάμε για την Μπάγερν Μ. , η οποία πέρασε εύκολα και από την έδρα της Σάλκε! Απέναντι στην …πεσμένη Λεβερκούζεν νομίζω θα έχει ένα εύκολο απόγευμα Σαββάτου ! Άσος από ημίχρονο!

 

ΙΤΑΛΙΑ

*Θα στηρίξω αυτήν την αγωνιστική την …παραπαίουσα Ίντερ! Ο Ρανιέρι πλέον στον πάγκο και απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Serie A μέχρι τώρα, την Μπολόνια! Αν όχι τώρα ρε συ Ίντερ… πότε?

* Καλά στοιχεία έχει δείξει μέχρι τώρα η Κάλιαρι , μια από τα ίδια και για την Ουντινέζε ! Επιλογή το Over στο ματς της Σαρδηνίας!

*Πολύ εύκολα δέχεται γκολ η Παλέρμο και στην Ρώμη τα πράγματα θα είναι δύσκολα! Το κλίμα δεν είναι άριστο στην Λάτσιο αλλά νομίζω Κλόζε- Σισέ και Ερνάντες θα βρουν χώρους απέναντι στους Σικελούς! Πρώτα άσος και μετά Over!

* Από την Serie B κρατάμε το διπλό της Τορίνο που της πάνε τα εκτός έδρας ματς!

 

 

ΓΑΛΛΙΑ

*Μου αρέσει πολύ το Χ στο παιχνίδι Εβιάν- Καέν! Από επιτυχημένα αποτελέσματα και οι δύο ,σφιχτές κατά κύριο λόγο ομάδες , θα επιδιώξουν πρώτα να μην χάσουν! Επιλογή η ισοπαλία!

*  Η παράδοση , οι αλλαγές του Ντεσάν στην Μαρσέιγ και η συμπεριφορά της Βαλενσιέν στα εντός έδρας μας οδηγεί σε ένα καλοπληρωμένο Over στο μεταξύ τους παιχνίδι!

*Ωραίο ματς στο ΄Μοσόν ΄ … Η πρωτοπόρος Μονπελιέ απέναντι στην Παρί των εκατομμυρίων! Πιθανό G-G και Over! Όποιος έχει την δυνατότητα ας το παρακολουθήσει!

*Υπερβολικές οι τιμές άνω του 4.50 για το διπλό της Μπορντό στο ΄Ζερλάν΄! Εκτός και ο Γιορίς για την Λυών, η Μπορντό τα παλεύει τα ματς και δεν χάνει εύκολα!

* Θα πάω ξανά με την Οσέρ και ας ελπίζω αυτήν την φορά να μην είναι τόσο άτυχη με τα δοκάρια όσο με την Καέν! Παίζει πολύ καλά αλλά …κολλάει στις ισοπαλίες! Καλή και η Σοσό αλλά πίσω έχει προβλήματα! Άσος !

 

ΙΣΠΑΝΙΑ

*Δεν είναι στα καλά της αμυντικά η Μπάρτσα και όσο μας την προσφέρουν στο 1.10 και 1.20 αν έχει ικανή αντίπαλο θα την κοντράρουμε! Κάτι παραπάνω από ικανή η Ατλέτικο Μ. ου έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα! Χ2 και ας λήξει 9-0!

* Εξαιρετική παράδοση έχει η Σεβίλλη με αντίπαλο την Βαλένθια! Σε καλύτερη κατάσταση πάντως οι νυχτερίδες , οι γηπεδούχοι δεν με πείθουν! Δεν νομίζω να βρούμε πολλές φορές την Βαλένθια σε τιμές κοντά στο 3.00 , φέτος έχει βελτιωθεί και στο αμυντικό τομέα! Διπλό υψηλού ρίσκου!

*Πιθανή  ισοπαλία το Λεβάντε – Εσπανιόλ , κοντά στο 1-1 ! Από επιτυχίες και οι δύο …νομίζω με ένα πόντο αμφότερες  θα πουν και .. ευχαριστώ!

*Πολύ πιθανό G-G στο Μπιλμπάο –Βιγιαρεάλ! Θα αναγκαστούν να ανοιχτούν οι Βάσκοι , η Βίγια με χώρους είναι επικίνδυνη!

*Θα πάω με την πρώτη νίκη της Χιχόν στο πρωτάθλημα! Βελτιωμένη εμφανίζεται η ομάδα του Πρεθιάδο στα τελευταία 2 ματς , έβγαλε ένα δύσκολο σερί αγώνων (όπως και η αντίπαλός της ) , είναι πλήρης! Σε καλή φάση η Σανταντέρ , αλλά θα πάω με την έδρα!

*Στην Segunda επιλογές είναι το διπλό της Χερέθ στο ντέρμπι , η ισοπαλία στο Αλκορκόν – Λα Κορούνια , ο άσος της Ταραγόνα και 2 over ( Σαμπαντέλ – Χερκουλες  και Γουαδαλαχάρα – Καρταχένα )

 

ΟΙ … ΑΛΛΟΙ

*Τελευταία ευκαιρία για την Έλφσμποργκ μήπως μπει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος , απέναντι σε μια βατή αντίπαλο! Διπλό !

*Είναι καλά η Άαρχους και στην έδρα της αρκετά δυνατή! Είναι επιλογή ο άσος απέναντι στην Νόρτζελαντ!

*Κρατάω Βασιλεία από την Ελβετία σε μια απόδοση αρκετά καλή! Αν είναι καλή θα περάσει εύκολα  από την έδρα της Τουν! Επίσης βλέπω να μην χάνει η Ξαμάξ στην Ζυρίχη!

* Στην έδρα της Λέουβεν ταξίδεψε η πρωταθλήτρια Γκενκ! Δείχνει να είναι καλά και κοντά στο 2.00 αξίζει την εμπιστοσύνη μας!

*Από Αυστρία η ξεκάθαρη επιλογή μας είναι η Αούστρια Βιέννης! Είναι καλά, μας δικαίωσε την προηγούμενη αγωνιστική , θα την στηρίξω το Σάββατο! Άσος!

*Στην Πορτογαλία θα επιλέξω τον άσο ρίσκου της Πάκος  Φερέιρα! Ματς για 1-0 , ας ελπίσουμε να έρθει κάπως έτσι!

*Στην δικής μας …. Superleague επιλογές ρίσκου το διπλό τους Πανιωνίου και το Χ στο ΠΑΟΚ –ΑΕΚ  στην Τούμπα!

 

Καλή τύχη!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook