Σε φοβερή κατάσταση η Μπάγερν!

Χαίρετε! Μέρα CHL η σημερινή, με συνολικά 8 παιχνίδια! Πάμε να τα δούμε στοιχηματικές επιλογές. σε έναν θεσμό που ενδείκνυται για τηλεθέαση παρά για οτιδήποτε άλλο!   *Βελτιωμένη με Ρανιέρι το Σάββατο η Ίντερ ,αλλά ταξίδεψε με απουσίες στην Μόσχα! Πιθανό G-G!   *Προς αποφυγήν οι χαμηλοί  άσοι των Λυών – Μάντσεστερ Γ. και Ρεάλ […]

Χαίρετε! Μέρα CHL η σημερινή, με συνολικά 8 παιχνίδια! Πάμε να τα δούμε στοιχηματικές επιλογές. σε έναν θεσμό που ενδείκνυται για τηλεθέαση παρά για οτιδήποτε άλλο!

 

*Βελτιωμένη με Ρανιέρι το Σάββατο η Ίντερ ,αλλά ταξίδεψε με απουσίες στην Μόσχα! Πιθανό G-G!

 

*Προς αποφυγήν οι χαμηλοί  άσοι των Λυών – Μάντσεστερ Γ. και Ρεάλ Μαδρίτης , δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί κανείς!

 

*Σε τρομερή κατάσταση η Μπάγερν , δεν πάει πίσω και η Μάντσεστερ Σίτι ! Χωρίς σημαντικές απουσίες και οι δύο! Αύτη την στιγμή που βλέπω στο ανταλλακτήριο , περίπου 9/10 ποντάρουν πάνω στους γηπεδούχους! Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τους Βαυαρούς να κερδίζουν αλλά  ήθελα τον άσο 2.20 για να ασχοληθώ , στο 1.85… δεν θα πάρω!

 

*Όποιος μπορεί να ασχοληθεί με σκόρερ , ας ρίξει μια ματιά στο Καρντόσο για anytime στο Οτελούλ – Μπενφίκα!

 

* Πού το βρήκε ο ΟΠΑΠ το 1.65 στην Νάπολι , απορώ! Με ποιόν παίζει? Έξω παίζεται κοντά στο 2.00 και νομίζω αυτή είναι μια δίκαια απόδοση! Πρόβλημα με Ροσι η Βιγιαρεάλ, πλήρης η Νάπολι , με προκαλούν κάτι 4αράκια στο διπλό!

 

*Επιλογή έμπνευσης στο 1-1 σαν σκορ στο Τραμπζονσπόρ – Λίλ! Θεωρώ πάντως ότι και η ισοπαλία στην Τουρκία έχει τον πρώτο λόγο!Απλή κάλυψη στο διπλό!

 

Να έχετε τύχη!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook