Με ειδικά στοιχήματα…

Χαίρετε…! Πλούσιο θέαμα και πάρα πολλά τέρματα περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του CHL! Η έκπληξη της μέρας έγινε στην Αγγλία , συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ Γ. – Βασιλεία! Οι Ρουμάνοι γύρισαν το ματς από 2-0 και κρατούσαν την νίκη μέχρι μερικά λεπτά πριν το τέλος! Στα σημερινά…   *Στην Αγία Πετρούπολη θα κρατήσω το G-G και […]

Χαίρετε…! Πλούσιο θέαμα και πάρα πολλά τέρματα περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του CHL! Η έκπληξη της μέρας έγινε στην Αγγλία , συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ Γ. – Βασιλεία! Οι Ρουμάνοι γύρισαν το ματς από 2-0 και κρατούσαν την νίκη μέχρι μερικά λεπτά πριν το τέλος! Στα σημερινά…

 

*Στην Αγία Πετρούπολη θα κρατήσω το G-G και θα φύγω , στο ματς Ζενίτ – Πόρτο! Καλό παιχνίδι για τηλεθέαση! Έχει τύχη το 1-2 για σκορ!

 

*Δεν πείθει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη στο Έμιρειτς απέναντι στην ελλιπή Άρσεναλ! Δεν υπάρχει κάτι στοιχηματικό για το ματς! 

 

*Μου αρέσει αρκετά το Over στο Μαρσέιγ –Ντόρτμουντ ! Κάπου στο 2-1! Για σημείο δεν βγαίνει άκρη , και οι δύο δείχνουν αστάθεια στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα!

 

*Μίλαν και Μπαρτσελόνα είναι δύο ξεκάθαρα φαβορί, οι αποδόσεις είναι τοκογλυφικές! Σαν μην υπάρχουν στο κουπόνι!

 

*Φαβορί η Λεβερκούζεν απέναντι στην Γκενκ , αλλά όχι και στο 1.25!! Για όσους έχουν την δυνατότητα του handicap , νομίζω ότι οι Βέλγοι δεν θα χάσουν με πάνω από ένα γκολ! Βλέπω ένα δύσκολο 2-1 , αν δεν πάρουν αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Βελγίου!

 

*Ένα ημίχρονο μπορεί να κρατήσει το 0-0 το ΑΠΟΕΛ στην Ουκρανία απέναντι στην Σαχτάρ! Ρίσκο με Χ/1!

 

*Πολύ αμφίρροπο και ωραίο ματς το Βαλένθια – Τσέλσι! Σε καλή κατάσταση και οι δύο , προβάδισμα στην ισοπαλία και στο 1-1! Πλήρεις και οι δύο ομάδες!

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook