Bροχή τα γκολ στο Europa League!

Την καλησπέρα μου σε όλους! Πέρασε και αυτή η 2η αγωνιστική για το CHL , με αρκετά γκολ νομίζω με αρκετά καλό θέαμα! Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ για το μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην Ουκρανία αλλά και στον Ολυμπιακό για την πολύ καλή απόδοση μέσα στην Αγγλία , άσχετα από την ήττα! Θέλω να γράψω […]

Την καλησπέρα μου σε όλους! Πέρασε και αυτή η 2η αγωνιστική για το CHL , με αρκετά γκολ νομίζω με αρκετά καλό θέαμα! Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ για το μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην Ουκρανία αλλά και στον Ολυμπιακό για την πολύ καλή απόδοση μέσα στην Αγγλία , άσχετα από την ήττα!

Θέλω να γράψω αρκετά για τα παιχνίδια του διημέρου αλλά δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά ματς για το Europa League που είναι σε προτεραιότητα!  

 

Group A

*Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με αυτόν τον όμιλο! Νομίζω η Ρουμπίν θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ αλλά η απόδοση είναι κακή! Για την Τότεναμ δεν το συζητώ…

Group B

*Νομίζω θα έχουμε γκολ στο Σταντάρ – Κοπεγχάγη , πιθανό G-G και Over! Στο άλλο παιχνίδι λέω να κοντράρω το Αννόβερο , η Βόρσκλα εντός είναι δυνατή και κοντά στο 3.00 είναι επιλογή ρίσκου! Λογικά και εδώ θα έχουμε γκολ!

Group C

*Θα ασχοληθώ αρκετά εδώ με τον άσο της Λέγκια! Δυνατή στην Πολωνία και νομίζω ο φίλος μας ο Λουμπόγια θα μας πληρώσει απέναντι στους αναιμικούς εκτός έδρας Ισραηλινούς! Για Αιντχόφεν δεν έχω άποψη!

Group D

*Ωραίο ματς αναμένεται στην Πορτογαλία , πιθανό Over ανάμεσα σε Σπόρτιγκ και Λάτσιο! Καλύτερα στοιχεία οι Ρουμάνοι της Βασλούι σε αντίθεση με τους Ελβετούς που δεν πείθουν! Επιλογή ρίσκου ο άσος εδώ!

Group E

*Μία επιλογή από εδώ και αυτή είναι ο άσος της Στόουκ! Στην Αγγλία πάει εξαιρετικά και στο ΄Μπριτάνια΄ είναι πανίσχυρη! Κοντά στο 2.00 είναι επιλογή απέναντι στους Τούρκους! Το ματς της Διναμό μπορεί να πάει παντού!

Group F

*Το ματς του ομίλου γίνεται στο Μπιλμπάο! Αθλέτικ εναντίον Παρί! Σε τρομερή κατάσταση οι Παριζιάνοι , ανεβαίνουν οι Βάσκοι! Πιθανό G-G και τίποτα άλλο!

Group G

*Το Μάλμε – Αούστρια θα έχει αρκετά γκολ! Έχασαν αμφότερες στην πρεμιέρα , θα αναγκαστούν να ρισκάρουν και έχουν δείξει ότι επιθετικά μπορούν να σκοράρουν με ευκολία! Πολύ πιθανό Over! Το Μέταλιστ – Αλκμάαρ νομίζω ότι είναι κοντά στην ισοπαλία , σε ένα δελτίο με λάθη θα είναι στις επιλογές μου!

Group H

*Οι διαφορές Μπράγκα και Κλαμπ Μπριζ δεν νομίζω να αποτυπώνονται στις αποδόσεις! Πολύ καλές και οι δύο ,θα πάω με το Χ2 κυρίως λόγω απόδοσης!

 Group I

*Ματσάρα στην Βρετάννη ανάμεσα σε Ρεν και Ατλέτικο Μαδρίτης! Rotation και για τις δύο ομάδες, ακολουθούν δύσκολα ματς για τα πρωταθλήματα τους! Παιχνίδι για 1-1 και 2-2 , πιθανό GG! Δεν έχω εικόνα από Σέλτικ , όμως είναι πολύ έμπειρη σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια, δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα , την Ουντινέζε!

Group J

*Κάτι φοβερό δεν υπάχει σε αυτόν τον όμιλο! Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει ευκαιρία νίκης απέναντι σε μια μέτρια εκτός έδρας , Στεάουα! Τώρα που το ξανασκέφτομαι , βλέπω και το 2.80 στον άσο , θα βάλω κάτι ψιλά!

Group K

*Νομίζω ότι η Οντένσε αξίζει το ρίσκο στον άσο και βάσει απόδοσης φυσικά , κοντά στο 3.00! Η Φούλαμ δεν είναι στα καλά της και στην Δανία θα τα βρει σκούρα! Πιάνουν καλό ρυθμό εκεί οι γηπεδούχοι , και αυτός ο άσος είναι στις επιλογές μου σε δελτίο με λάθη! Η Τβέντε λογικά θα κερδίσει , αδιάφορη η απόδοση!

Group L

*Λογικό Over ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Λοκομοτίβ , δύο ομάδες που ήταν στις επιλογές μας την πρεμιέρα και μας δικαίωσαν , είναι σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες και ελπίζω να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα! Μόνο το Europa δεν σκέφτεται η ΑΕΚ , έτσι μου φαίνεται! Το θέμα είναι ότι απέναντι της έχει μια μέτρια ομάδα, δεν έχω άποψη!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook