Το στοίχημα της … Παρασκευής!

Χαίρετε! Επιτέλους τελείωσαν τα προκριματικά , για να μπουν πλέον τα πρωταθλήματα σε μια σειρά , ώστε να βγαίνουν και περισσότερες επιλογές! Παρασκευή σήμερα και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αποφύγουμε από τα σημερινά παιχνίδια , με έμφαση στην Β΄ Γαλλία!     ΑΡΛ- ΑΜΙΑΝ :  ‘Έχει κάνει ένα καλό σερί […]

Χαίρετε! Επιτέλους τελείωσαν τα προκριματικά , για να μπουν πλέον τα πρωταθλήματα σε μια σειρά , ώστε να βγαίνουν και περισσότερες επιλογές!

Παρασκευή σήμερα και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αποφύγουμε από τα σημερινά παιχνίδια , με έμφαση στην Β΄ Γαλλία!

 

 

ΑΡΛ- ΑΜΙΑΝ :  ‘Έχει κάνει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων η Αμιάν , αλλά το ρόστερ της είναι περιορισμένο ,θα έχει και απουσίες σήμερα! Θα πάει για το 0-0 στο Αβινιόν , αλλά η Αρλέ είναι καλύτερη ομάδα και στοχεύει ψηλά! Σφιχτές και οι δύο στο σκοράρισμα! Πολύ πιθανό UNDER , θα ρισκάρω και στον άσο σε καλή απόδοση!

 

ΛΑΒΑΛ –ΑΝΖΕ : Και οι δύο είναι από τις καλές ομάδες στο πρωτάθλημα , ομάδες που σκοράρουν σε όλα τα γήπεδα! Τα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ τους ,είναι όλα G-G , ενώ οι τελευταίες αναμετρήσεις  των δύο στο ίδιο γήπεδο , έχουν έρθει όλες ισόπαλες! Πολύ πιθανό G-G , ρίσκο στα σκορ 1-1 και 2-2!

 

ΛΕ ΜΑΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ : Ψάχνεται ακόμα  η Λε Μαν ,αλλά νομίζω θα ανακάμψει στις πρώτες θέσεις η Κλερμόν με μεσοεπιθετική γραμμή πολύ ικανή! Πιθανό G-G μου φαίνεται! Από την άλλη, υπερβολικά μου φαίνονται κάτι 4αρακια στο διπλό!

 

ΜΕΤΣ – ΧΑΒΡΗ : Από τα …βαριά ονόματα της κατηγορίας και οι δύο , αλλά αμφότερες παρουσιάζονται ντεφορμέ και σε μια γενική μετριότητα! 3/3 για την Μετς στο ΄Συμφοριέν΄! Προβλέπω ένα ματς του 1-0, πιθανό Under και πολύ μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους!

 

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΤΡΟΥΑ : Καλύτερα πράγματα μας έχει δείξει η Τρουά μέχρι τώρα , η έδρα όμως μπορεί να παίξει το ρόλο της! Μπορεί να πάει παντού το ματς , ρίσκο το 1-1 για σκορ!

 

ΣΕΝΤΑΝ – ΜΠΟΥΛΟΝ : Το πουλέν μας , η Σεντάν , μετά από μια περίοδο μίνι κρίσης , πήρε ξανά φόρα και βρίσκεται στην πρώτη 4αδα , βρισκόμενη σε πολύ καλή κατάσταση! Κακός της δαίμονας η Μπουόν , (0-2-1) στην έδρα της την τελευταία 3ετία! Η Μπουλόν έχει στόχο την σωτηρία, πολύ κακή εκτός και νομίζω ότι καλύτερα να παλέψει το επόμενο εντός με Ναντ! Ίσως κρατήσει ένα ημίχρονο! Πιθανός άσος σε κακή απόδοση , δεν παίζουμε κάτω αό 1,70!

 

ΤΟΥΡ – ΡΕΜΣ : Καλή –χρυσή η Ρεμς αλλά παρουσιάζεται και αρκετά τυχερή! Εκτός τα … πηγαίνει τα ματς για το 0-1! Σοβαρή και μετρημένη ομάδα η Τούρ ,στην έδρα της τα ματς συνήθως είναι 0-1 γκολ! Πολύ σφιχτό ματς , πιθανό Under και τίποτα άλλο!

 

ΝΑΝΤ – ΙΣΤΡ : Η ιστορικότερη ομάδα μακράν της κατηγορίας η Ναντ, βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι , έχει κρυφό στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη 3αδα! Επιθετικά ικανή αλλά πίσω .. μπάζει , ζημιάρα η Ίστρ στα εκτός με τον γερό-Ακρούρ να κρατάει καλά στην επίθεση! Όλα τα ματς της Ιστρ είναι G-G! Βλέπω να κερδίζει η Ναντ αλλά κάτι μεαποπτρέπει να ασχοληθώ μαζί της! Παιχνίδι που ίσως καθορίσει και τους στόχους της! Ν/Β!

ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ : ΑΡΛ – ΣΕΝΤΑΝ   ( 7/10)

 

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄ – ΧΙΡΟΝΑ : Κάνει φάσεις η Χιρόνα αλλά δεν μπορεί να βάλει γκολ! Την προηγούμενη αγωνιστική στο 1-1 με την Ουέσκα , ήταν  πολύ άτυχη! Δεν έχει ποιότητα στην επίθεση αλλά η μεσαία της γραμμή είναι αρκετά καλή! Από την άλλη , η Βιγιαρεάλ Β΄  δέχτηκε πιέσεις από την Κόρδοβα αλλά στις αντεπιθέσεις με τον πρώτο σκόρερ  του πρωταθλήματος, Χοσέλου να βάζει κι άλλο γκολ αλλά μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι γιατί ο Γκαρίδο θα τον βάλει στην αποστολή για την μεγάλη Βιγιαρεάλ! Πέρυσι έληξε 0-1 με γκολ του παιχταρά ΧάνδροΑρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση ,αν δεν παίξει ο Χοσέλου θα πάω με το Χ2 και την φιλότιμη Χιρόνα! Θα τα ξαναπούμε για το ματς το απόγευμα λίγο μετά τις 7.30, ραδιοφωνικά!

 

ΒΑΡΕΖΕ – ΠΑΝΤΟΒΑ : Εδώ και αν υπάρχει ισορροπία… ( 1-8-3 ) λέει η παράδοση! Δεν θα την δυσαρεστήσει την Πάντοβα το Χ , νομίζω αξίζει η ισοπαλία όπως και να έχει!

 

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ : Σε καλή φάση βρίσκονται και οι δύο που δεν έχουν σημαντικά προβλήματα! Το 4/4 έχει εντός η Βέρντερ και με 4-4-2!Επιστρέφει ο ..πολύς Μπαρίος για την Ντόρτμουντ! Θεωρώ ότι οι αποδόσεις υποτιμούν την Βέρντερ! Όπως και να έχει  Ματς για όλα , πιθανό αλλά πολύ χαμηλό το G-Gκαι το Over!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook