Προβάδισμα στις έδρες!

Καλησπέρα σε όλους! Μετά τα πολλά χθεσινά γκολ για την 3η αγωνιστική του CHL, πάμε να αποκρυπτογραφήσουμε όλα τα παιχνίδια για όλους τους ομίλους του Europa Legue! Group A  *Καμία αξία ο άσος του ΠΑΟΚ ,αφήστε που θεωρώ την απουσία του Φωτάκη ιδιαίτερα σημαντική! Τεράστια αμυντικά προβλήματα για την Τότεναμ , νομίζω η καλή Ρουμπίν […]

Καλησπέρα σε όλους! Μετά τα πολλά χθεσινά γκολ για την 3η αγωνιστική του CHL, πάμε να αποκρυπτογραφήσουμε όλα τα παιχνίδια για όλους τους ομίλους του Europa Legue!

Group A

 *Καμία αξία ο άσος του ΠΑΟΚ ,αφήστε που θεωρώ την απουσία του Φωτάκη ιδιαίτερα σημαντική! Τεράστια αμυντικά προβλήματα για την Τότεναμ , νομίζω η καλή Ρουμπίν θα σκοράρει και είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα! Πιθανό G-G και Over!

 

Group B

 *Μου αρέσει αρκετά το Over στο Αννόβερο – Κοπεγχάγη! Ετοιμάζονται μέρες για αυτό το ματς οι Δανοί! Το παιχνίδι της Λιέγης δεν θα με απασχολήσει αν και εδώ γκολ βλέπω! Δεν κρατάω κάτι…

 

 Group C

*Αναταραχές στην Ραπίντ με δημοσιεύματα που φέρνουν τον πρόεδρο εκτός ομάδας! Σκοράρει για πλάκα ο Λουμπόγια για την Λέγκια! Προβλήματα με την UEFA αντιμετωπίζει και η Λέγκια με το πανό με πολιτικό μήνυμα που αναρτήθηκε! Θα κρατήσω το Χ2 και το G-G! Δεν υπάρχει κάτι για το ματς στο Ισραήλ!

 

Group D

 *Υπερπροσπάθεια για το μεγάλο ντέρμπι με την Ρόμα, κατέβαλε η Λάτσιο την Κυριακή το βράδυ! Νίκησε 2-1 στο τέλος με γκολ του Κλόζε ο οποίος έμεινε στην Ιταλία μαζί με Μπρόκι και Μάουρι! Μπορεί να κάνει την έκπληξη η Ζυρίχη!

 

Group E

 *Καλή εντός η Ντιναμό Κ., θέλει βαθμούς , κακό κλίμα στην Μπεσίκτας που προβληματίζει στην Τουρκία! Μικρό προβάδισμα στον άσο , δεν είναι για 1.60 το παιχνίδι! Πολύ καλή η Στόουκ και το κλίμα εξαιρετικό! Δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα από τους Ισραηλινούς! Άσος σε χείριστη απόδοση!

 

Group F

 *Έχει βρει ρυθμό η Μπιλμπάο, προέρχεται από 2 νικηφόρα ντέρμπι στην Ισπανία, παίζει καλά και είναι πλέον ουσιαστική! Με νίκη μάλλον καθαρίζει την πρωτιά στον όμιλο από τώρα! Μέτρια η Σάλτσμπουργκ , λογικό Over!

 

Αυτή και αν έχει βρει ρυθμό , η Παρί! Καταιγιστική στην Γαλλία , Μποντμέρ –Σισσοκό και Ματουιντί είναι εκτός! Μεγάλη διαφορά με την Σλόβαν αλλά δεν παίζεται το διπλό κάτω από 1.70, όμιλος είναι μην ξεχνιόμαστε!

 

Group G

*Τρομερές εμφανίσεις η Αλκμάαρ στην Ολλανδία με συνέπεια να είναι στην κορυφή!Και η Αούστρια είναι καλά όμως και μοιάζει ικανή να κάνει ζημιά! Θα κρατήσω το 2-3 γκολ! Κάπου στο 2-1!

 

Group H

*Τον μεγαλύτερο τζίρο μέχρι την ώρα που γράφω , έχει το Κλαμπ Μπριζ – Μπέρμπιγχαμ! Στον άσο φυσικά! Εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χωρίς ήττα σε καμία διοργάνωση μέχρι τώρα οι Βέλγοι δικαιολογημένα είναι φαβορί! Αρκετές απουσίες και με το ενδιαφέρον της να ανέβει ξανά στην Πρέμιερ, η Μπέμπιγχαμ από την άλλη! Άσος! Στο Μάριμπορ – Μπράγκα θα ρισκάρω στην ισοπαλία και στο 1-1 κυρίως λόγω ενστίκτου!

 

 Group I

*Ωραίο ματς θα είναι το Ουντινέζε – Ατλέτικο! Με περισσότερες αλλαγές οι Ιταλοί , πρόβλημα στο σκοράρισμα η ομάδα του Μανθάνο που θα κατέβει με καλή ενδεκάδα! Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί στην Serie A η Ουντινέζε, η Ατλέτικο ψάχνει μια μεγάλη νίκη! Βλέπω διπλό και 0-1!Σφιχτό ματς θα είναι!

 

Πολύ καλή η Ρεν , σε καλή φόρμα και στην έδρα της ανεβαίνει αρκετά, σε σχέση όμως με την Σέλτικ είναι άπειρη! Οι Σκωτσέζοι έχουν μείνει πίσω στο πρωτάθλημα ,αρκετά μέτριοι αλλά σε τέτοια ματς τους φοβάμαι! Αποχή!

 

Group J

*Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας της Σάλκε, Φέρμανκ, απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας! Λίγα πράγματα μέχρι τώρα οι Κύπριοι , βλέπω τους Γερμανούς να περνάνε εύκολα ή δύσκολα!

 

Με πολλές απουσίες ταξίδεψε η Στεάουα στο Ισραήλ! Επτά βασικοί εκτός και ο καλός Κοέν ανέτοιμος! Επιστρέφει ο παιχταράς Κατάν για την Μακάμπι Χάιφα! Η ειδησεογραφία βγάζει … άσο! Θα ασχοληθώ με τους γηπεδούχους και την καυτή τους έδρα!

 

Group K

 *Αρκετές απουσίες  θα έχει η Φούλαμ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίσλα! Οι Πολωνοί θα παίξουν για την νίκη , χωρίς βαθμό ακόμα στον όμιλο και με μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο! Θέλω να ρισκάρω στον άσο αλλά και η Βίσλα δεν….

 Λογικό GG και Over το Οντένσε – Τβέντε! Σαν σημείο μπορεί να κάτσει παντού η …μπίλια!

 

Group L

*Δεν έχει λύσεις η ΑΕΚ , ταξίδεψε με απουσίες στην Μόσχα και ουσιαστικά χωρίς στόχο! Ελάχιστες οι ελπίδες της Ένωσης για πρόκριση! Πολύ καλή η Λοκομοτίβ , είναι το φαβορί για την 2η θέση,μεγάλο πλήγμα για τους Ρώσους η απουσία του Καισέδο! Πιθανός άσος σε κακή απόδοση!

 

Αν ήθελε πολύ το παιχνίδι της Άντερλεχτ , θα ασχολιόμουν μαζί της! Τώρα, και με μια ισοπαλία θα είναι μια χαρά! Θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο! Πιθανό GG και τίποτα άλλο!

 

 

 

 

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook