Ρεβάνς…

Μέτρια έως κακή η Τετάρτη , όπου για άλλη μια φορά η ΄αρρώστια΄ της εμβόλιμης αγωνιστικής χτύπησε και εμάς και απολογούμαι! Επιλέξαμε αρκετά σημεία, η αλήθεια είναι ότι περίμενα χθες ειδικά, μεγαλύτερη επιτυχία, το στοίχημα όμως είναι μαραθώνιος και …συνεχίζουμε ! Πάμε στα σημερινά:  EΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΕΤΙΣ : Από 2 τρομερά διπλά προέρχεται η Εσπανιόλ […]

Μέτρια έως κακή η Τετάρτη , όπου για άλλη μια φορά η ΄αρρώστια΄ της εμβόλιμης αγωνιστικής χτύπησε και εμάς και απολογούμαι! Επιλέξαμε αρκετά σημεία, η αλήθεια είναι ότι περίμενα χθες ειδικά, μεγαλύτερη επιτυχία, το στοίχημα όμως είναι μαραθώνιος και …συνεχίζουμε !

Πάμε στα σημερινά:

 EΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΕΤΙΣ : Από 2 τρομερά διπλά προέρχεται η Εσπανιόλ , σε πτωτική τάση από την άλλη οι Ανδαλουσιάνοι! Από μια καλή απουσία αμφότερες! Η λογική λέει ότι το ματς θα πάει σε χαμηλό ρυθμό, και οι δύο είναι ψηλά στην βαθμολογία και θα προσέξουν πρώτα να μην ηττηθούν! Προβάδισμα μικρό στο 1-1 και στην ισοπαλία, έπεται ο άσος!

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ : Σε πολύ καλή φάση η Μπιλμπάο, εκτός ο καλός χαφ Γκουρπέγκι! Στην Ατλέτικο έχουν αρχίσει οι τριγμοί προς τον Μανθάνο , με τον χαφ Ντιέγκο να του τα ΄χώνει ΄ ουσιαστικά! Δεν σκοράρει εύκολα η Ατλέτικο αλλά νομίζω στον ΄Σαν Μαμές΄ ένα θα το βάλει , ένα θα βάλουν και οι Βάσκοι! Πιθανό G-G λοιπόν και τίποτα άλλο! Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερή παράδοση έχοντας 4 διπλά τα τελευταία 5 χρόνια!

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ –ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ : Τα έχουμε πει ότι το υλικό της Καρταχένα δεν είναι για χαμηλά! Σιγά –σιγά βρίσκει ρυθμό, έκανε την πρώτη της νίκη αλλά εντός έδρας έχει βάλει μόνο ένα γκολ! Η Ντέπορ εντός είναι …καταιγίδα , εκτός προβληματίζει συχνά! Οι γηπεδούχοι θα κατέβουν για το μηδέν πίσω και ότι βγει! Μικρό προβάδισμα στο Under!

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡ : Τεράστιο ματς στην Τουρκία! Σε …θολά νερά η Μπεσίκτας , προβληματίζει, το κλίμα είναι άσχημο σε αντίθεση με την Φενέρ , η οποία και αήττητη είναι , αγωνιστική παρουσιάζεται πολύ καλή και επίσης και έχει και 7 ! διπλά παρακαλώ τα τελευταία 10 χρόνια! Συγκυρίες ιδανικές για διπλό, και ειδικά σε αποδόσεις κοντά στο 2.40+!

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΛΕΤΣΕ : Η παράδοση δείχνει …πολλά γκολ! Εντός ανίκητη η Παλέρμο η οποία πάντως είναι αρκετά τυχερή μέχρι τώρα, ότι να ναι από την άλλη η Λέτσε, ομάδα χαμηλής δυναμικής! Αν ανοίξει νωρίς το γκολ μία από τις δύο , θα έχουμε ένα όμορφο Over 3.5!

 

Αυτά..καλή τύχη!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook