Μαραθώνιος…

Χαίρετε… Χρόνια πολλά σε όλους  για την χθεσινή μας εθνική εορτή! Την τελευταία εβδομάδα η αλήθεια είναι ότι η γκίνια …περισσεύει! Το στοίχημα έχει γίνει πλέον αρκετά δύσκολο σπορ και πολλά παιχνίδια κρέμονται σε μια κλωστή! Επειδή σαν λογική ασχολούμασται τις περισσότερες φορές με μεγάλες αποδόσεις , κάποιες φορές στραβώνουν χωρίς … λόγω και αφορμή, […]

Χαίρετε… Χρόνια πολλά σε όλους  για την χθεσινή μας εθνική εορτή! Την τελευταία εβδομάδα η αλήθεια είναι ότι η γκίνια …περισσεύει!

Το στοίχημα έχει γίνει πλέον αρκετά δύσκολο σπορ και πολλά παιχνίδια κρέμονται σε μια κλωστή! Επειδή σαν λογική ασχολούμασται τις περισσότερες φορές με μεγάλες αποδόσεις , κάποιες φορές στραβώνουν χωρίς … λόγω και αφορμή, αρκετές! Κάπως έτσι και την εβδομάδα που μας πέρασε! Συνεχίζουμε πάντως ,γιατί όπως έχω πει το στοίχημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας 100μ!

Στην Αγγλία μου αρέσουν τρία σημεία! Το καλύτερο όλων, η Λίβερπουλ , αδικείται στα τελευταία δύο, γενικά είναι καλή , δεν έχει και απουσίες! Διπλό!

Στην Γαλλία θα ασχοληθώ αρκετά με Λίλ  την Κυριακή το βράδυ, που πλέον εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις και με νίκες! Χωρίς προβλήματα οι ΄μολοσσοί΄! Θα ρισκάρω και με Εβιάν, απέναντι στην Οσέρ χωρίς Τραορέ, η οποία έπαιξε και μεσοβδόμαδα ,  !Οι δευτερεύουσες επιλογές παρακάτω…

Στην Ιταλία θα στηρίξω την Φιορεντίνα απέναντι στην τυχερή Τζένοα του Μαλεζάνι! Ψάχνει επειγόντως μια νίκη ,επιστρέφει και ο Τζιλαρντίνο , έχει και το 4/4 τα τελευταία χρόνια με τους Γενοβέζους στο ΄Αρτέμιο Φράνκι΄! Επιλογή και ο άσος της Πάρμα! Βλέπω την Τσεζένα σιγά –σιγά να παίρνει φόρα, φόρα-κατηφόρα! Όσον αφορά τα ντέρμπι … και τα δύο τα βλέπω να πηγαίνουν στο …Over!

Στα ματς του Σαββάτου στην Γερμανία θα ρισκάρω στον άσο της Μάιντζ! Ξέρω είναι αουτσάιντερ αλλά εδώ και καιρό χάνει ή δεν κερδίζει στις λεπτομέρειες , θέλει βαθμούς απέναντι σε μια Βέρντερ που αυτός ο Βόλφ πίσω είναι επικίνδυνα κακός αμυντικός και γενικά στα τελευταία ματς , ενώ την στήριξα με απογοήτευσε! Είναι κάπως χαμένη! Επιλογή και ο άσος της Βόλφσμπουργκ ,παραδοσιακά δυνατή εντός, σκοράρει συνεχώς και είναι χωρίς προβλήματα! Η αντίπαλος της , Χέρτα , δεν είναι στα πολύ καλά της , ενώ ο Μπάμπελ προανήγγειλε ξανά rotation! Θα ρισκάρω κοντά στο 2.30!

Στους φίλους μου τους Ισπανούς τα πράγματα είναι περίπλοκα!

Το Σάββατο η μοναδική επιλογή είναι αυτή από το ΄Μαδριγάλ΄! Έξι μήνες έξω ο Ρόσι , εκτός και ο Νιλμάρ , κακή γενικά η Βιγιαρεάλ αν και την πιστέψαμε αρκετά! Εξαιρετική στα εκτός η Ράγιο ικανή να κάνει την έκπληξη , δεν ταξίδεψε ο παιχταράς Μποτέλιο!

Την Κυριακή επιλογή μου θα είναι ο άσος ρίσκου της Σανταντέρ! Η Μπέτις έχε ξεφουσκώσει για τα καλά και οι γηπεδούχοι στα τελευταία παιχνίδια στέκεται καλά , κάπου πρέπει να εξαργυρωθεί αυτό, είναι νομίζω το καλύτερο σημείο! Άσος σε καλή απόδοση, κοντά στο 2.60! Δεύτερο σημείο που θα ασχοληθώ ,ο άσος της Μάλαγα! Ψάχνει ένα ξέσπασμα,3/3 τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Εσπανιόλ στο ΄Ροσαλέδα΄, , ο Καθόρλα χαρακτήρισε το ματς σαν τελικό , εκτός ξανά ο Μπαπτίστα! Η Εσπανιόλ πήρε το ματς που ήθελε την Πέμπτη , έχει και μια μέρα λιγότερη ξεκούρασης!

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΥΑΔΑ:  ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΙΑΝ  (6/10)

ΤΡΙΑΔΑ : ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΕΛΤΣΕ – ΜΑΡΣΕΙΓ   (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΑΙΝΤΖ – ΕΛΤΣΕ –ΛΕΟΥΒΕΝ – ΒΕΛΕΖ   (6/10)

ΓΚΟΛ : ΡΟΜΑ_ΜΙΛΑΝ Over  – ΑΖΑΞΙΟ_ΜΠΟΡΝΤΟ Over  – ΙΝΤΕΡ_ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Over   (7/10)

ΕΚΠΛΗΞΗ : ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ_ΡΑΓΙΟ  Χ2 , ΛΥΩΝ_ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ2  (5/10)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΥΑΔΑ : ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  (7/10)

ΤΡΙΑΔΑ :  ΠΑΡΜΑ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ    (8/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΚΑΡΤΑΓΕΝΑΧΙΧΟΝ_ΜΠΙΛΜΠΑΟ  Χ  – ΤΟΥΛΟΥΖ_ΡΕΝ  Χ – ΛΑΝΟΥΣ – ΘΕΛΤΑ – ΛΙΛ   (6/10)

ΓΚΟΛ : ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ_ΧΙΡΟΝΑ Over  –  ΚΑΛΙΑΡΙ_ΛΑΤΣΙΟ Over   (6/10)

 

Καλή τύχη!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook