Μαγικός αριθμός … 200!

Χαίρετε και καλό μήνα σε όλους…παραδοσιακά η πιο κρίσιμη αγωνιστική, η 4η, για την μεγάλη αυτή διοργάνωση του CHL! Πάμε να δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά!   ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡ. – ΜΙΛΑΝ : Γνωστές οι απουσίες για τον Αλέγκρι, θα παρατάξει την ομάδα του όπως στα τελευταία παιχνίδια! Ξαφνικό πρόβλημα με Κασάνο! Θα αναγκαστεί να ρισκάρει […]

Χαίρετε και καλό μήνα σε όλους…παραδοσιακά η πιο κρίσιμη αγωνιστική, η 4η, για την μεγάλη αυτή διοργάνωση του CHL! Πάμε να δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά!

 

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡ. – ΜΙΛΑΝ : Γνωστές οι απουσίες για τον Αλέγκρι, θα παρατάξει την ομάδα του όπως στα τελευταία παιχνίδια! Ξαφνικό πρόβλημα με Κασάνο! Θα αναγκαστεί να ρισκάρει η Μπάτε η οποία ουσιαστικά παίζει για την 3η θέση και έχει αντίπαλο την Πλζεν! Νομίζω πάντως ένα γκολ ο Κέζμαν το … έχει! Θα κρατήσω το G-G!

 

ΖΕΝΙΤ – ΣΑΧΤΑΡ : Σε πολύ καλύτερη κατάσταση και μοίρα μοιάζει να είναι η Ζενίτ! Πανίσχυροι οι Ρώσοι εντός , εκτός ο βασικός φορ Κερζακόφ ,αμφίβολος ο παιχταράς Ντάνι! Σημαντικές απουσίες αυτές των Φερναντίνιο, Ζάτσον και Τσιγκρίνσκι για τους Ουκρανούς! Ο Σπαλέτι χαρακτήρισε τον Λουτσέσκου σαν γερό-λύκο και την ομάδα του σαν λιοντάρια! ΄ Θα δούμε ποιος είναι πιο δυνατός ΄ είπε ο Ιταλός χαρακτηριστικά! Αποφασιστικές δηλώσεις διαβάζω από τους γηπεδούχους, έχουν καλύτερη ομάδα , έχουν και την έδρα! Θα στηρίξω τον άσο, χαμηλός πάντως !Τον ήθελα στο 2.00!

 

ΑΠΟΕΛ –ΠΟΡΤΟ : Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή η παρουσία του ΑΠΟΕΛ , που έχει καθίσει στην κορυφή του ομίλου! Τρομερή έδρα και πάθος από την πλευρά των γηπεδούχων , ποιότητα οι φιλοξενούμενοι! Πλήρεις οι Πορτογάλοι , αμφίβολος ο Χίωτης για τους Κύπριους! Δύσκολο ματς για πρόβλεψη! Σε ένα δευτερεύον δελτίο θα ρισκάρω στην ισοπαλία που πληρώνει και καλά!

 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΡΣΕΙΓ : Έχει βρει ρυθμό η Μαρσέιγ , τελευταία δεν κρατάει το μηδέν πίσω βάζοντας ένα παραπάνω από ότι δέχεται! Η Άρσεναλ δεν πιάνεται από πουθενά!Εκεί που την είχαν ξεγραμμένη όλοι , πήγε στο ΄Στάμφορντ Μπριτζ΄ , έπαιξε εκπληκτικά και πέτυχε  5 γκολ! Και εδώ η λογική λέει ότι το Over είναι πιθανό , πάντως φοβάμαι λίγο το 2-0! Γιατί 2 γκολ οι Μασσαλοί θα τα δεχθούν , το θέμα είναι αν θα βάλουν…

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι , βολεύονται και με ισοπαλία οι Γερμανοί οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ισπανία με τις γνωστές  απουσίες των βασικών μέσων Μπαρνέτα και Αουγκούστο και τον βασικό τερματοφύλακα Άντλερ! Μόνο ο Κανάλες εκτός για τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι καλοί στην Primera και πολύ δυνατοί εντός! Μέτρια απόδοση να πιάσει η Βαλένθια την Λεβερκούζεν κοινώς …΄ την έχει ΄! Θα την στηρίξω … Άσος!

 

ΓΚΕΝΚ –ΤΣΕΛΣΙ : Εδώ υπάρχει ένα πιθανό Over, ίσως και κάτι παραπάνω! Δεδομένα θα ρισκάρουν οι γηπεδούχοι, θέλουν βαθμούς! Οι Λονδρέζοι έρχονται από την ΄σφαλιάρα΄ στην έδρα τους από την Άρσεναλ, θέλουν την πρωτιά και να αποδείξουν πράγματα! Θα έχουμε γκολ και εδώ!

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Σαν τελικό αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί αυτό το ματς ,για την συνέχεια στην Ευρώπη!Και κάπως έτσι είναι! Σε καλή φάση οι γηπεδούχοι, για το Χ2 θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι!Αμυντικά ο Ολυμπιακός δεν πείθει! Ο Κοστάντζο δεν εμπνέει , ενώ ο Τοροσίδης δεν είναι ακόμα στο 100%! Το G-G και το Over μοιάζουν πιθανά! Χαμηλό το πιθανό Over, δεν έχω κάτι, πάντως το 7.5 που είδα στο διπλό είναι υπερβολικό!

 

ΠΛΖΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Όποτε θέλει ανεβάζει ταχύτητα και όποτε θέλει πάει… σβηστή η Μπαρτσελόνα! Σε κάθε περίπτωση κερδίζει! Χωρίς νεότερα προβλήματα! Εκτός έδρας τελευταία δεν σκοράρει πολύ, πάντως! Τα 200 παιχνίδια στον πάγκο φτάνει ο Γκουαρδιόλα, τα 200 τέρματα θα φτάσει ο Μέσι αν πετύχει γκολ απόψε! Φιλότιμη η Πλζεν αλλά μέχρι εκεί.. Θα ρισκάρω με σκορ , κάπου στο 1-3 και στο 0-2!

΄Εμείς πάντως θα ποντάρουμε να βάλει το 200ο του γκολ ο Μέσι΄

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook