Δημοψήφισμα στο …΄Μεάτσα΄!

Πέρασε και η πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής ,με τις βασικές μας επιλογές βλέπε Ζενίτ και Βαλένθια , ο Ολυμπιακός υπερτίμησε την Ντόρτμουντ και τελικά έχασε , ενώ ο ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη! Σήμερα τα παιχνίδια θέλουν περισσότερη συζήτηση και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες επιλογές!     ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΑΠΟΛΙ […]

Πέρασε και η πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής ,με τις βασικές μας επιλογές βλέπε Ζενίτ και Βαλένθια , ο Ολυμπιακός υπερτίμησε την Ντόρτμουντ και τελικά έχασε , ενώ ο ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη! Σήμερα τα παιχνίδια θέλουν περισσότερη συζήτηση και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες επιλογές!

 

 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΑΠΟΛΙ : Οι δύο αήττητες ομάδες στον όμιλο αναμετρώνται στην Γερμανία! Ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό, προβληματίζουν οι Ιταλοί, αλλά στο CHL παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, ενισχύονται και με την επιστροφή του Πάντεφ! Χωρίς απουσίες οι Βαυαροί , εύκολα ή δύσκολα θα νικήσουν και θα φθάσουν τους 10 βαθμούς, αλλά το ματς δεν είναι σε καμία περίπτωση για 1.35 – 1.40!

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΙΤΙ : Αμέτρητες απουσίες για την Βιγιαρεάλ που πάντως έκανε μια νίκη ΄συσπείρωσης΄  το Σάββατο μετά από καιρό ενώ στον όμιλο δεν έχει βαθμό! Εκτός οι βασικοί επιθετικοί  Νιλμάρ – Ρόσι , ο 3ος που είχε,Ρουμπέν, οι χαφ Σένα-Καμούνιας και ο βασικός μπακ Ζαπάτα! Ο Γκαρίδο κάλεσε ξανά τον Χοσέλου από την Βιγιαρεάλ Β΄! Πλήρης ταξίδεψε στην Ισπανία η Σίτυ, λογικά θα κερδίσει , το διπλό παίρνει την κατηφόρα…

 

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΤΣΣΚΑ : Καμίνι η έδρα των Τούρκων , που θα έχουν για πρώτη φορά φέτος  στο CHL τον βασικό τους φορ, τον Γιλμάζ! Έχουν πάντως απουσίες! Απουσίες έχουν και οι Ρώσοι , εκτός ο βασικός τερματοφύλακας  Ακινφέεφ , ο καλός Χόντα, ο επιθετικός Νασίντ και ο Μαρκ Γκονζάλες! Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα όπως είδαμε στο α΄ ματς, αλλά οι Τούρκοι έχουν την έδρα και τον… Γιλμάζ! Δύσκολο ματς για πρόβλεψη , νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο! Για σημείο μην με ρωτάτε…

 

ΙΝΤΕΡ – ΛΙΛ : Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Ίντερ, έχασε άλλο ένα ντέρμπι το Σάββατο από την Γιουβέντους! Συν τοις άλλες απουσίες , τραυματίστηκε και ο Μαικόν , αν δεν παίξουν και οι Καμπιάσο – Σνάιντερ που είναι αμφίβολοι…. Από την άλλη , η Λίλ είναι καλά , έβγαλε όμως αμυντικές αδυναμίες με την Βαλενσιέν! Εκτός ο καλός χαφ Μπαλμόν! Μπορούν την νίκη οι Γάλλοι , βέβαια σε όποια κατάσταση και να είναι η Ίντερ, παραμένει πολύ πιο έμπειρη! Νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο , βάσει φόρμας και απουσιών το ματς πάει στο διπλό , αλλά η Λιλ μπορεί εύκολα να πληρώσει την απειρία της , όπως στο α΄ ματς! Κρατάω μόνο το G-G!

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.Γ – ΟΤΕΛΟΥΛ : Αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιήσει ο Φέργκιουσον απέναντι στην Οτελούλ! Χαμηλής δυναμικότητας οι Ρουμάνοι χωρίς βαθμό στον όμιλο! Αν ήταν το ματς πριν 3-4 χρόνια θα έλεγα ότι η Γιουνάιτεντ θα κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ με άνετο 2-0 ή 3-0, τώρα κάτι το 2-2 με την Βασιλεία εντός , κάτι η συμπεριφορά της φέτος στην Αγγλία με κάνουν να μην ασχοληθώ με το παιχνίδι! Ένα απλό fun bet με 3-1 σκορ!

 

MΠΕΝΦΙΚΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ : Κρίσιμο ματς για την συνέχεια των δύο στον όμιλο! Καλά στοιχεία έχει δείξει η Βασιλεία ,ταξίδεψε στην Πορτογαλία χωρίς τον επιθετικό Στρέλερ! Η Μπενφίκα θα έχει εκτός τον πολύτιμο χαφ Γκαρσία , εντός αντλεί μεγάλη δύναμη και συνήθως το πρώτο 30λεπτο είναι το καλό της! Για … γέλια τα 1.30 στον άσο , το ματς μπορεί να εξελιχθεί δύσκολο για τους γηπεδούχους! Θα ασχοληθώ με το +1 της Βασιλείας , να μην χάσει με πάνω από ένα γκολ! Στο κάτω-κάτω και με ισοπαλία η Μπενφίκα δεν χάνεται… πάλι φαβορί παραμένει!

 

ΛΙΟΝ – ΡΕΑΛ Μ. : Από  νικηφόρο ντέρμπι προέρχεται η Λιόν , έχει καλή παράδοση με Ρεάλ αλλά  την αντιμετωπίζει με πολλές απουσίες σήμερα! Ο τρομερός χαφ Μπαστός είναι εκτός, ο καλύτερος επιθετικός της , ο Λισάντρο επίσης, όπως και ο βασικός μπακ Σισοκό! Κακά -Μαρσέλο-Αρμπελόα-Καρβάλιο είναι οι απόντες για την Ρεάλ, η οποία πραγματικά είναι εξαιρετική! Έχει ευκαιρία η Ρεάλ να σπάσει την κακή παράδοση απέναντι στους Γάλλους αλλά τα 1.50 είναι αστεία! Το Over πάντως που φαντάζει μια λύση , δεν φαίνεται  τόσο πιθανό!

 

ΑΓΙΑΞ – ΔΙΝΑΜΟ Ζ. : Δεν έχω να σχολιάσω πολλά εδώ! Πολύ χαμηλά και ο άσος αλλά και το Over ! Καλύτερος ο Αίαντας , το απέδειξε και στο Ζάγκρεμπ όπου νίκησε με 1-0 και ουσιαστικά πέταξε κατά πάσα πιθανότητα εκτός τους Κροάτες από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις! Δεν έχω κάτι..

 

Έτσι όπως παίζει η Ίντερ , οι εξέδρες του Μεάτσα είναι παρηγοριά...

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook