Επιλογές με ρίσκο στο Europa..

Group A *Κλασσικά , ξεκουράζει τα αστέρια της η Τότεναμ , στο Καζάν δεν ταξίδεψε ο κόουτς Ρέντναπ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας! Πλήρης η Ρουμπίν που στην έδρα της είναι δυνατή και θέλει αρκετά την νίκη! Αστείος ο άσος , θα πάω με το G-G , τα πιτσιρίκια θα βγάλουν γκολ στους Ρώσους!   […]

Group A

*Κλασσικά , ξεκουράζει τα αστέρια της η Τότεναμ , στο Καζάν δεν ταξίδεψε ο κόουτς Ρέντναπ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας! Πλήρης η Ρουμπίν που στην έδρα της είναι δυνατή και θέλει αρκετά την νίκη! Αστείος ο άσος , θα πάω με το G-G , τα πιτσιρίκια θα βγάλουν γκολ στους Ρώσους!

 

Σε κακή φάση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που ταλανίζεται και με τραυματισμούς! Μέτριων δυνατοτήτων η Σάμροκ , καλό κλίμα πάντως στην ομάδα, παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον ΄Δικέφαλο΄! Δεν υπάρχει κάτι…

 

Group B

*Καθάρισε μέσα σε 10 λεπτά την Οντένσε την Κυριακή ,αποκατέστησε την τάξη στην Δανία και πλέον με νίκη επί του Αννόβερο θέτει υποψηφιότητα για πρόκριση! Ο λόγος για την Κοπεγχάγη η οποία ενισχύεται από την επιστροφή του σημαντικού Οτέσεν και το κλίμα στην ομάδα είναι άρισο! Το έχω υποτιμήσει αρκετές φορές το Αννόβερο, θα το υποτιμήσω άλλη μια! Άσος και G/G!

 

Όσον αφορά το Βόρσκλα – Σταντάρ, θα κρατήσω με ευκολία το G-G και θα φύγω… Δεν βγαίνει άκρη για αποτέλεσμα!

 

Group C

* Πολύ καλή η Λέγκια, μας έχει δικαιώσει στις 2 νίκες της μέχρι τώρα! Αν κερδίσει την Ραπίντ ουσιαστικά καθαρίζει την 2η θέση! Πιο κοντά στην νίκη οι γηπεδούχοι αλλά όχι κάτω από 2.20 ο άσος! Ν/Β!

 

Το αφεντικό του ομίλου η Αιντχόφεν με 3/3 απέναντι στην αδύναμη Χάποελ! Λογικά θα τα πάρει και αυτό το ματς αλλά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε!

 

Group D

* Απόλυτη κυρίαρχο έχουμε και σε αυτόν τον όμιλο , και είναι η πολύ καλή Σπόρτινγκ Λ.! Καμία ιδιαίτερη αξία το εκτός με Βασλούι , εκτός αν κάποιος πάει για την έκπληξη που δεν μοιάζει απίθανη!

 

Σκέφτεται να ξεκουράσει τον Κλόζε ο Ρέγια , οπότε ο Ρόκι θα είναι στην ενδεκάδα στο Λάτσιο – Ζυρίχη! Σε καλή κατάσταση οι Ρωμαίοι που μοιάζουν αν ενδιαφέρονται περισσότερο για το πρωτάθλημα! Πολύ χαμηλός ο άσος , μπορούν να εμφανιστούν όλα τα σημεία!

 

Group E

*Μίχαλικ και Σοφκόφσκι οι σημαντικές απουσίες της Διναμό στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας! Πιθανό το rotation για τον Καρβαλιάλ λόγω του βεβαρημένου προγράμματος! Καλύτερη ομάδα οι Ουκρανοί ,μπορούν να πάρουν κάτι! Πιθανό και το Under!

 

Την έδρα της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Χάποελ ,την Δευτέρα έπαιζε για το πρωτάθλημα η Στόουκ και φυσιολογικά ταξίδεψε στο Ισραήλ με πολλές απουσίες! Στο 1Χ για τους συντηρητικούς ή DNB , για τους τολμηρούς επιλογή ρίσκου ο άσος!

 

Group F

*Αναμενόμενα πολύ χαμηλά ο άσος της Παρί , το θέλει το ματς και λογικά θα το πάρει πολύ εύκολα απέναντι στην αδύναμη Σλόβαν !Το Χ/1 προσφέρεται στο ιλιγγιώδες 5.00 , και λέω να βάλω κάτι ψιλά αν και λογικά οι Παριζιάνοι θα έχουν σκοράρει νωρίτερα!

 

Στο Μπιλμπάο λένε ότι και η ισοπαλία στην Αυστρία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα! Η Σάλτσμπουργκ εντός είναι! Μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία και στο 1-1 , σκορ που αρέσει πολύ στους Βάσκους!

 

 

Group G

* Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της δέχεται γκολ η Αούστρια B., απέναντι στην Αλκμάαρ δεν θα έχει εύκολο έργο! Σε καλή κατάσταση οι Ολλανδοί , χρειάζονται βαθμούς και κοντά στο 2.10 είναι επιλογή, σε δευτερεύον δελτίο!

 

Μόνο γέλιο, και πολύ μάλιστα, προκαλεί το 1.10 της Μέταλιστ , λες και παίζε Ρεάλ – Ουέσκα είναι το σετ αποδόσεων! Τα 10 φράγκα στο διπλό της Μάλμε θα τα τιμήσω και ας  χάσουν οι  Σουηδοι 7-0…

 

Group H

*Στο Μπέρμιγχαμ – Μπριζ κρατάω το G-G και το Over χωρίς πολλά –πολλά! Απουσίες έχουν πάντως οι Βέλγοι!

 

Πολύ καλό τερματοφύλακα έχουν οι Σλοβένοι της Μάριμπορ , μπορεί να κρατήσει ένα ημίχρονο γιατί με τα 1.10 σήμερα δεν κάνουμε δουλειά! Χ/1 για Μπράγκα και άντε γεια!

 

Group I

*Μια νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας θα ψάξει η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Ουντινέζε! Οι Ιταλοί ταξίδεψαν χωρίς τον σταρ Ντι Νατάλε, τον παιχταρά Ίσλα αλλά και τους βασικούς Πίντζι και Τόρχε! Μόνο εκτός ο Σίλβιο για τους γηπεδούχους! Πιθανός άσος σε κακή απόδοση , ίσως και από ημίχρονο!

 

Αρκετές απουσίες για την Σέλτικ απέναντι στην εξαιρετική αλλά άπειρη Ρεν! Δεν βγαίνει κάτι

 

Group J

*Για το ματς της Σάλκε ούτε λόγος με τους Κύπριους της ΑΕΚ Λάρνακα! Καμία στοιχηματική επιλογή!

 

Στεάουα και Μακάμπι φαίνεται να είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την 2η θέση στον όμιλο! Ομάδες που είναι ισχυρές κυρίως στην έδρα τους! Στην Στεάουα  τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αμυντικό Γκαλαμάζ και στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδό της Πετρολούλ , στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες την Κυριακή! Αδύναμη εκτός η Μακάμπι! Δεν βγαίνει κάτι…

 

Group K

*Μεγάλη απουσία αυτή του Ντέμπελε για την Φούλαμ ,η οποία στο Λονδίνο είναι δυνατή! Θα ανοιχτεί η Βίσλα , έχει επιθετικές αρετές , θεωρώ το G-G και το Over επιλογές!

Χωρίς τον βασικό επιθετικό της η Τβέντε η οποία νίκησε και με 4-1 την σημερινή της αντίπαλο στην έδρα της τελευταίας! Ωστόσο το 1.20 δεν λέει κάτι, πάμε με τα πολλά γκολ , Over και Over 3.5!

 

Group L

* Ο Κωστένογλου προανήγγειλε αλλαγές στο ματς με την Λοκομοτίβ, έχει και τις γνωστές απουσίες! Τραυματίες έχουν και οι Ρώσοι που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα! Η λογική λέει διπλό και Over , πρώτη επιλογή τα πολλά γκολ!

 

Και στο Άντερλεχτ – Στουρμ  λογικά θα έχουμε αρκετά γκολ , πιο πολύ στο 3-0 ή 3-1 παρά στο 2-1! Εκτός ο Μποκανί για τους γηπεδούχους!

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook