Δύο παιχνίδια ή …σύστημα!

Σε μέρες και εποχές που το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην πολιτική μας ζωή , σχεδόν αποκλειστικά , εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε παιχνίδια και για να βγάζουμε μεροκάματο! Και φυσικά να έχετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να ασχολούμαστε πλέον με όσο λιγότερα γεγονότα (παιχνίδια) γίνεται! Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα…   Ξεκινώντας από την Αγγλία […]

Σε μέρες και εποχές που το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην πολιτική μας ζωή , σχεδόν αποκλειστικά , εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε παιχνίδια και για να βγάζουμε μεροκάματο!

Και φυσικά να έχετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να ασχολούμαστε πλέον με όσο λιγότερα γεγονότα (παιχνίδια) γίνεται! Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα…

 

Ξεκινώντας από την Αγγλία , θα ασχοληθώ με την Νιουκάστλ που νομίζω ότι με φόρα μπορεί να βγάλει αυτόν τον άσο, επιλογή και το Over , απέναντι σε μια μέτρια Έβερτον!

Την Κυριακή θα κρατήσω τον άσο της Μπόλτον , νομίζω ότι ήρθε η στιγμή για την πρώτη της εντός έδρας νίκη απέναντι στην Στόουκ που λογικά θα βγάλει μια κούραση!

Τα φαβορί είναι χαμηλά στο ΄νησί ΄ και δεν νομίζω να υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον  σε αυτά!

 

Στην Γερμανία θα κρατήσω τον άσο της Χέρτα! Μου αρέσει αρκετά , 60 χιλιάδες κόσμο θα έχει στο γήπεδο , νομίζω αδικείται από κάποια εντός αποτελέσματα , βέβαια η Γκλάντμπαχ  είναι καλή , έχει και την επιστροφή του Αράνγκο ! Οριακός άσος, πάνω από  2.30!

Θα πάω με το Χ2 της Φράιμπουργκ που νομίζω και αυτή δεν έπρεπε να είναι στον πάγκο, δεν παίζει τόσο άσχημα ενώ και η Νυρεμβέργη έχει αρκετούς αμφίβολους , ενώ εντός φέτος δυσκολεύεται!

 

Στην γειτονική Ιταλία το διπλό της Φιορεντίνα θα τιμηθεί στις επιλογές μας , οι φιλοξενούμενοι έχουν και καλή παράδοση και την απόδοση την συναντάμε σε καλές αποδόσεις!

Το παιχνίδι Τζένοα – Ιντερ αναβλήθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατεί στην Γένοβα! Δυστυχώς έχουν καταγραφεί και νεκροί!

Πιθανό G-G και στο Παλέρμο – Μπολόνια , ένα θα το βάλει ο Ντι Βάιο , σε ένα παιχνίδι που ελλοχεύει η έκπληξη του διπλού!

 

Στην Γαλλία … τρομερή παράδοση στο ΄Μπονάλ΄ η Λυών αλλά χωρίς Μπαστός και Λισάντρο δεν πάει εύκολα το χέρι , ντεφορμέ πάντως η Σοσό!

Καλή παράδοση έχει και η Μπορντό απέναντι στην Παρί αλλά η φετινή Παρί είναι άλλη υπόθεση! Μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη οι ΄γιρονδίνοι ΄ , θα πάω με το διπλό αλλά στο 2.40+!

Αν δεν παίξει ξανά ο Σετζού θα κοντράρω την Λίλ , η άμυνα της παραπέει , ενώ η Εβιάν είναι σε καλό ΄φεγγάρι΄!

Άσος ρίσκου και στο Νανσί – Μπρέστ , μιλάμε για 2.40+ , και για 1-0! Σε καλή κατάσταση η ομάδα της Βρετάνης , οριακό όμως το ματς για τους γηπεδούχους που εντός στέκονται καλά!

 

Πάμε να ολοκληρώσουμε την βόλτα μας με τα Ισπανικά γήπεδα!

Θα ρισκάρω με Γρανάδα! Η Σανταντέρ μας δικαίωσε την Κυριακή αλλά ήταν τυχερή , θα πάει κλασσικά με ταμπούρι στο ΄Καρμένες΄, με την Γρανάδα να παίζει ωραία , είναι πιο κοντά στην νίκη που την θέλει τόσο πολύ!

Μου αρέσει ο άσος της Εσπανιόλ , αλλά είναι σε μικρή απόδοση! Οι Βιγιαρεάλ έχει τεράστιες απουσίες ενώ οι Καταλανοί εντός τέτοια ματς τα παίρνουν!

Η Χιχόν είναι καλά … την έχουμε πάρει ΄αγκαζέ΄ και μας πληρώνει 3 συνεχόμενες φορές! Έχει ψυχολογία πλέον, έχει απέναντι της μια μέτρια ομάδα που εντός βέβαια τα παλεύει όλα τα ματς! Το ταξίδι για την Αραγονία είναι κοντινό , θα έχουν και κόσμο! Θα ρισκάρω στο διπλό!

Θεωρώ ότι θα έχουμε G-G και στο Μαγιόρκα-Σεβίλλη! Τεράστιες οι απουσίες των Μπαπτίστα και Απόνιο για την Μάλαγα ενώ λείπει ξανά το αμυντικό δίδυμο της Μπέτις και χωρίς αυτό δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν , επιλογή το G-G!

Επιλογή για την Κυριακή και η φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην αναιμική Χετάφε!

Στην Segundaόσον αφορά τα χαμηλά νομίζω ότι η Έλτσε θα περάσει εύκολα ή δύσκολα! Προς αποφυγήν Βαγιαδολί και Θέλτα!

Μου αρέσει αρκετά το G-G και το over στο Νουμάνθια – Λας Πάλμας , εντός δυνατοί οι γηπεδούχοι , από τις πολύ καλές ομάδες και με τρομερή επιθετική ευχέρεια οι νησιώτες! Βλέπω να μπαίνουν γκολ…

Τα μεγάλα σημεία έρχονται κατ΄ αρχήν από τον άσο της Χιρόνα (κάπου θα σπάσει η Χέρκουλες) , δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά οι γηπεδούχοι , μεγάλη απουσία αυτή του Γκόμεθ και εδώ που τα λέμε είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο σε επίπεδα Segunda το 7/7…1Χ για τους συντηρητικούς!

Θα ρισκάρω και με τον άσο τη Χιμνάστικ Ταραγόνα! Νέο προπονητή έχει , το ρόστερ της δεν είναι τόσο κακό ώστε να μην έχει κάνει νίκη μέχρι τώρα , ενώ είναι πλήρης! Η Σαμπαντέλ από την άλλη , έχει ξεχάσει στα τελευταία 3 ματς την καλή της άμυνα, έχει και απουσίες!

 

*ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ  ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ( 1- 10 ) Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ – (Χ2) ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ – ΧΕΡΤΑ – ΧΙΡΟΝΑ –ΛΑΒΑΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ_ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ   ( 6/10 )

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΘΕΛΤΑ_ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ Χ(2),  ΠΑΛΕΡΜΟ_ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ (2) ,  ΛΙΛ_ΕΒΙΑΝ  Χ(2)  (6/10)

ΓΚΟΛ : ΜΑΓΙΟΡΚΑ_ΣΕΒΙΛΛΗ G-G , ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ_ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ G-G , ΜΠΕΤΙΣ_ΜΑΛΑΓΑ G-G (6/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΥΑΔΑ :  ΓΡΑΝΑΔΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ   (8/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΞΑΜΑΞ – KAEN –ΠΑΡΙ  – ΧΙΧΟΝ – ΝΑΠΟΛΙ_ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  Χ   (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ II : ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΤΟΝ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΝΑΝΣΙΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. (7/10)

ΓΚΟΛ  : ΜΙΛΑΝ_ΚΑΛΙΑΡΙ  Over ,  ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ_ΜΟΝΠΕΛΙΕ  G-G , ΣΕΡΚΛ_ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Over , ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. _ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ  Over , ΣΟΣΟ_ΛΥΩΝ  G-G   ( 8/10)

 

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook