Μόνο με Segunda…

Χαίρετε… χωρίς τα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το Σ/Κ και χωρίς τεράστιο ενδιαφέρον στοιχηματικά αν εξαιρέσουμε τους μικρούς Ισπανούς και Ιταλούς! Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τους αγώνες τους Σαββάτου της Segunda και να κάνετε τις επιλογές σας!   ΟΥΕΣΚΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  : Τελευταία και καταϊδρωμένη η Ουέσκ διαθέτοντας την 2η χειρότερη άμυνα , χωρίς νίκη στην […]

Χαίρετε… χωρίς τα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το Σ/Κ και χωρίς τεράστιο ενδιαφέρον στοιχηματικά αν εξαιρέσουμε τους μικρούς Ισπανούς και Ιταλούς! Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τους αγώνες τους Σαββάτου της Segunda και να κάνετε τις επιλογές σας!

 

ΟΥΕΣΚΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  : Τελευταία και καταϊδρωμένη η Ουέσκ διαθέτοντας την 2η χειρότερη άμυνα , χωρίς νίκη στην έδρα της! Δύο καλές επιστροφές για τους γηπεδούχους ! Η Βαγιαδολίδ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα , δεν χάνει εύκολα εκτός οι χρήσιμοι επιθετικοί Μανούτσο και Μπουένο ! Δύσκολο ματς για πρόβλεψη , έφεση στις εκτός έδρας ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι που νομίζω δεν θα που όχι σε άλλη μια !Πρώτη επιλογή το Χ με σκορ 1-1 χωρίς να αποκλείουμε την έκπληξη ,τελευταίο σημείο το διπλό!

 

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ  : Καλή ομάδα η Αλκορκόν , σφιχτή ομάδα που δεν χάνει εύκολα! Μεγάλη απουσία αυτήν του Μοντανιές στα χαφ ! Πρώτη νίκη της Ταραγόνα στο πρωτάθλημα , πέρα για πέρα δίκαιη , ψάχνει βαθμούς παντού! Μεσοεπιθετικά έχει πολύ καλές μονάδες και μπορεί να κάνει την ζημιά στην Μαδρίτη! Ρίσκο στο διπλό κυρίως λόγω απόδοσης! Για τους συντηρητικούς στο Χ2!

 

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΕΛΤΣΕ  : Μπορούσε την ισοπαλία στο ΄Μπαλαίδος΄ στο τέλος όμως  στο α΄ δεν ήταν καλή και το 1-0 ήταν κολακευτικό! Επιστρέφουν οι σημαντικοί Ντιμάς και Γκασπάρ , εκτός ο πολύτιμος χαφ Σάντσεθ για μια ομάδα που θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας! Στον αντίποδα έχουμε μια ομάδα που έχει μόνο στόχο την άνοδο, την Έλτσε, σοβαρή στα περισσότερα παιχνίδια , ομάδα με ομοιογένεια , έχει όμως 2 προβλήματα στην μεσαία γραμμή! Τα τελευταία 2 χρόνια οι φιλοξενούμενοι έχυν φύγει νικητές από το ΄Καρταγονόβα΄! Δεν βλέπω άσο… η Έλτσε είναι πολύ καλύτερη ομάδα αλλά η Καρταχένα έχει αναπτύξει μια δυναμική και καίγεται για βαθμούς!

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β΄ – ΧΙΡΟΝΑ : Τοπικό ματς! Η Μπαρτσελόνα Β΄ έπρεπε να χάσει από την Κόρδοβα, εμφάνισε ξανά αρκετά κενά στην άμυνα και δεν θυμίζει σε πολλά την περυσινή τρομερή μικρή  Μπάρτσα! Κάποιοι βασικοί (Fontas , Tello ) έπαιξαν με την μεγάλη ομάδα  μεσοβδόμαδα για το κύπελλο ενώ σχεδόν όλη  βασική της άμυνα  είναι με την Under 21! Η Χιρόνα μου αρέσει , δεν είναι για τόσο χαμηλά , την στηρίξαμε με την Χέρκουλες το Σάββατο ,το πηρέ με πολύ πάθος! Έχει μια σοβαρή απουσία στην άμυνα , ενώ  θυμίζω  ότι πέρυσι νίκησε εκεί με 1-2 σε περίοδο που το ήθελε πολύ! Παρόμοια κατάσταση και τώρα , το 1.40 στον άσο είναι για γέλια , θα πάω ξεκάθαρα με την Χιρόνα για μια ομάδα που παίζει με πάθος που έχει καλή μεσαία γραμμή και μπορεί στους μικρούς να βγάλει φάσεις! Εξωπραγματικά τα 7αρια και θα ποντάρω στο διπλό!

 

ΧΕΡΕΘ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ : Έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων χωρίς μεγάλη συγκομιδή βαθμών η Χερέθ και η ανάγκη νίκη είναι επιτακτική! Η βασική της δεξιά πλευρά (μπακ-χαφ ) είναι εκτός! Η Νουμάνθια παραδοσιακά εκτός είναι αδύναμη , φέτος δεν έχει νίκη , έχει απών τον πολύτιμο χαφ Αλβάρες αλλά θα έχει εκτός ενδεκάδας τον παιχταρά Ντελ Πίνο! Η Χερέθ έχει καλό ρόστερ , και σιγά –σιγά θα την βλέπουμε να ανεβαίνει , 2 καλές απουσίες για την Νουμάνθια που είχε και το μεγάλο ταξίδι , βλέπω νίκη των γηπεδούχων! Άσος οριακά , με 1-0 ή 2-1!

 

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΜΟΥΡΘΙΑ :  Απουσίες σημαντικές στην μεσαία γραμμή για την πρωτοπόρο Χέρκουλες η οποία έπειτα από ένα νικηφόρο σερί ηττήθηκε από την Χιρόνα με 1-0 , αν και δεν το άξιζε! Η Μούρθια έχει ξεχάσει πότε έχασε τελευταία φορά , έτρεξε πολύ την Δευτέρα με την Ντέπορ ,έχει την επιστροφή του παιχταρά Σάντσεθ στο Αλικάντε αλλά και την απουσία του πολύ καλού Ιτούρα! Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αμφότερες παίζοντας όμως πολλές φορές ΄κυνικά΄  αποκτώντας βαθμούς  χωρίς θέαμα και πολλές φάσεις ! Με τα δεδομένα της αναμέτρησης θεωρώ το Under εξαιρετικά  πιθανό ,θα ρισκάρω κάπου το 1-0 για σκορ!

 

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΚΟΡΔΟΒΑ : Δεν είναι στα καλά της η νεοφώτιστη , έφαγε μια ξεγυρισμένη 5αρα από την Ταραγόνα , έχει και καλές απουσίες απέναντι στην πολύ καλή και χωρίς προβλήματα, Κόρδοβα! Οι Ανδαλουσιάνοι παίζουν καλά , χάνουν όμως πολλές ευκαιρίες στους αγώνες και αυτό τους στερεί βαθμούς! Νομίζω ότι οι αποδόσεις είναι εκτός πραγματικότητας , ο άσος είναι για 2.40 και όχι για 2.00, ενώ η ισοπαλία έπρεπε να είναι χαμηλότερα! Αν γίνει πιο αποτελεσματική η Κόρδοβα θα βγάλει διπλό σε αυτήν την κακή άμυνα της Σαμπαντέλ! Θα ρισκάρω στους φιλοξενούμενους με μια απλή κάλυψη στο Χ , νομίζω θα βγάλουν γκολ και οι δύο , πάντως!

 

Καλή τύχη…


ΥΓ1 . Επιλογή και ο άσος της Πεσκάρα από την  Serie B …

ΥΓ2. Τα παιχνίδια της Κυριακής της Segunda και επιλογές από την Serie B στο αυριανό άρθρο, ραδιοφωνικά οτιδήποτε νεότερο το απόγευμα στον Athletic!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook