Τα φώτα στο ντέρμπι του Ριαθόρ….

Χαίρετε… εξαιρετικά καλή θεωρώ την χθεσινή ημέρα στα Ισπανικά παιχνίδι όπου είχαμε σχεδόν το απόλυτο με αποδόσεις αρκετά υψηλές! Αρκεί μια ματιά στο χθεσινό άρθρο! Πάμε να δούμε τα σημερινά :   ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ : Σε καλύτερη φάση οι γηπεδούχοι , πολλές απουσίες για τους μέτριους φιλοξενούμενους! Ομάδες που εκτιμώ ότι θα παλέψουν μέχρι […]

Χαίρετε… εξαιρετικά καλή θεωρώ την χθεσινή ημέρα στα Ισπανικά παιχνίδι όπου είχαμε σχεδόν το απόλυτο με αποδόσεις αρκετά υψηλές! Αρκεί μια ματιά στο χθεσινό άρθρο! Πάμε να δούμε τα σημερινά :

 

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ : Σε καλύτερη φάση οι γηπεδούχοι , πολλές απουσίες για τους μέτριους φιλοξενούμενους! Ομάδες που εκτιμώ ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία ! Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω το παιχνίδι, δεν βγαίνει κάτι αν και είχα εξ αρχής μια τάση για άσο αλλά μετά το άφησα!

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄ – ΑΛΜΕΡΙΑ : Διαθέτουν τους 2 καλύτερους επιθετικούς βάσει αριθμών στο πρωτάθλημα,, Ουγιόα και Χοσέλου! Σε κακή κατάσταση οι γηπεοδύχοι που δέχονται εύκολα γκολ  αλλά σήμερα θα έχει σημαντικές επιστροφές! Από την άλλη , η Αλμερία έχει μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα , στιβαρή και δεμένη ομάδα , εκτός έδρας κάνει επαγγελματικές νίκες με 0-1! Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες ταξίδεψε στην Βαλένθια , και με την ισοπαλία θα μείνει ικανοποιημένη! Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχουν οι γηπεδούχοι αλλά αγωνιστικά δεν είναι στα καλά τους , οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι αλλά δεν καίγονται! Θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο , κοντά στο 1-1 από κει και πέρα μπορεί να πάει παντού!

 

ΟΥΕΛΒΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Σιγά –σιγά μετουσιώνει τις καλές τις εμφανίσεις και με βαθμούς ,η Ουέλβα! Αρκετά καλή σε ακόμα ένα ματς , χωρίς σημαντικά προβλήματα !Πολύ καλή είναι και η Λας Πάλμας με επίθεση που ΄δαγκώνει΄΄ αλλά και άμυνα που …μπάζει! Έτσι όπως παίζουν θεωρώ πιθανό το G-G , για σημείο μην με ρωτάτε!

 

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΘΕΛΤΑ : Το τεράστιο ντέρμπι της Γαλικίας! Μεγάλο μίσος έχουν η μία προς την άλλη , δεν θα πέφτει …στραγάλι στο γήπεδο , κατάμεστο το ΄Ριαθόρ΄ από 35.000 φίλους της Ντέπορ! Αγωνιστικά , τρομερή στα εκτός έδρας μέχρι τώρα η Θέλτα η οποία είναι αήττητη εδώ και περίπου ένα μήνα, έχει κάποια προβληματάκια στην άμυνα! Από την άλλη η Ντέπορ , στην Μούρθια παρουσιάστηκε σε άλλο ένα εκτός έδρας ματς , μέτρια και ήρθε ισόπαλη 0-0! Εντός πάντως είναι καταιγιστική σε πολλά ματς με μέτριες ομάδες ,στο μοναδικό δύσκολο, έχασε από την Χέρκουλες, με 0-1! Τρεις σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους , εκτός ο βασικός μπακ Μανουέλα Πάμπλο , ο σταρ Γκουαρδάδο και ο χρήσιμος χαφ Βάσκεθ! Δεν βγαίνει σημείο, όμως με δεδομένο ότι είναι μεγάλο ντέρμπι και ότι αμφότερες διαθέτουν 2 από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας , θεωρώ το Under σαν μια επιλογή!

 

 

*Στα Ιταλικά της Serie θα κρατήσω το διπλό του Λιβόρνο και την ισοπαλία ρίσκου στο Γκούμπιο – Σασσουόλο!

 

Καλή τύχη…

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook