Προβάδισμα στην …εμπειρία!

Χαίρετε…να είστε όλοι καλά! Μετά από ένα εξαιρετικό Σ/Κ , ακολουθεί χρονικά και μας παρουσιάζεται σε αυτό το διήμερο η 5η αγωνιστική για το CHL ! Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της Τρίτης:   ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΙΛ : Τεράστιο ματς για την 2η θέση του ομίλου, χωρίς νίκη ακόμα οι Γάλλοι που είναι η […]

Χαίρετε…να είστε όλοι καλά! Μετά από ένα εξαιρετικό Σ/Κ , ακολουθεί χρονικά και μας παρουσιάζεται σε αυτό το διήμερο η 5η αγωνιστική για το CHL ! Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της Τρίτης:

 

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΙΛ : Τεράστιο ματς για την 2η θέση του ομίλου, χωρίς νίκη ακόμα οι Γάλλοι που είναι η τελευταία τους ευκαιρία αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι! Εκτός από τις γνωστές απουσίες για την ΤΣΣΚΑ , προστίθεται και η σημαντική του φορ Ντουμπιά! Καλή εμφάνιση στην Τουλούζη η Λίλ την Παρασκευή , στον πάγκο έμεινε ο παιχταράς Αζάρ για να ξεκουραστεί! Με δεδομένη την ποιότητα των Γάλλων που ανεβάζουν απόδοση , τις απουσίες των Ρώσων , οι τιμές στο 3.00+ είναι δελεαστικές για το διπλό και λέω να ρισκάρω!

 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ : Σε υψηλές ταχύτητες παίζει η Μπάγερν , κυρίως στο CHL , προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι το Σάββατο! Από την άλλη , η Βιγιαρεάλ με τις τόσες απουσίες συσπειρώθηκε , έκανε κάποιες νίκες και τον Γκαρίδο να δίνει έμφαση στην άμυνα και να κοιτάει περισσότερο το 1-0 ! Χωρίς καμία ελπίδα οι Ισπανοί στον όμιλο , θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά η Μπάγερν! Δεν υπάρχει κάτι..

 

ΝΑΠΟΛΙ – ΣΙΤΙ: Τεράστιο ματς στην Ιταλία με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μόνο νίκη, δεν βρίσκονται πάντως στην καλύτερη τους κατάσταση! Η Σίτι είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη ,ξεκουράστηκαν με την Νιουκάστλ οι Τουρέ και Αγκουέρο! Χωρίς σημαντικά προβλήματα και οι δύο! Προβάδισμα στο διπλό αλλά , και ισοπαλία φτάνει στους φιλοξενούμενους ενώ και η απόδοση δεν με τρελάνει! Δεν θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι και εδώ!

 

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΙΝΤΕΡ :Καλή κόντρα στην Κάλιαρι η Ίντερ , βγάζει εμπειρία στο CHL και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου! Μουντάρι – Σνάιντερ – Μαικόν εκτός για τους φιλοξενούμενους! Οι Τούρκου είναι καλή και στην έδρα τους παίζουν με πάθος! Βλέπω να το πηγαίνει στο Χ το ματς η Ίντερ και στο τέλος να το παίρνει! Θα ρισκάρω και στο 1-1!

 

ΟΤΕΛΟΥΛ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ : Ουσιαστικά μονόπλευρο ενδιαφέρον εδώ , η Οτελούλ ψάχνει για ένα θαύμα! Και στα 2 εκτός έδρας ματς , η Βασιλεία πήρε αποτέλεσμα από καλύτερες ομάδες , τώρα που το θέλει πολύ νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο! Διπλό σε κακή απόδοση…

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΒΕΝΦΙΚΑ : Ισόβαθμες στην πρώτη θέση οι δυο τους , με την Βασιλεία να …παραμονεύει! Αδυναμίες στην άμυνα παρουσιάζει φέτος η Γιουνάτεντ , μπορεί να της βγάλει γκολ η Μπενφίκα! Το μόνο νομίζω που έχει αξία εδώ , είναι το ρίσκο στο GG!

 

ΛΥΟΝ – ΑΓΙΑΞ : Άλλη μια μέτρια εμφάνιση και ήττα για την Λυών για το πρωτάθλημα! Μπήκαν σαν αλλαγή οι Μπάστος και Λισάντρο  και σήμερα ξεκινούν βασικοί , με αυτούς η Λυών είναι άλλη ομάδα! Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Γαλλία ο Άγιαξ που δεν διανύει και τις καλύτερες εποχές του , βολεύεται και με την ισοπαλία! Οι γηπεδούχοι σήμερα θα παίξουν τα …ρέστα τους, είναι έμπειρη ομάδα και στο 1.85+ αποκτά αξία με δεδομένες και τις απουσίες του Αίαντα! Άσος!

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΔΙΝΑΜΟ Ζ. : Η Ρεάλ φέτος είναι ένα σκαλί πάνω από την περσινή Ρεάλ! Σκοράρει πολύ πιο εύκολα και η άμυνα της είναι εξαιρετική! Για τα …τυπικά ταξίδεψε η Διναμό , εκτός ο καλύτερος αμυντικός Σίμουνιτς! Λογικά θα έχουμε πολλά γκολ , Over 3.5 για αυτούς που ασχολούνται με το διαδίκτυο!

 

'Να μου το θυμηθείτε ...θα βάλω γκολ σήμερα΄

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook