Τετάρτη χωρίς ευκαιρίες!

Χαίρετε…. ένα γκολ από την Λυών περιμέναμε για να κάνουμε το απόλυτο χθες! Βγήκαν εξαιρετικά σημεία και νομίζω όσοι δεν ασχολήθηκαν με τους Γάλλους θα έχουν κάποια χρήματα παραπάνω στην τσέπη τους! Μακάρι κάθε στοιχηματική μέρα να είναι σαν την χθεσινή! Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια… ΖΕΝΙΤ- ΑΠΟΕΛ : Μόνη απουσία για τους Ρώσους […]

Χαίρετε…. ένα γκολ από την Λυών περιμέναμε για να κάνουμε το απόλυτο χθες! Βγήκαν εξαιρετικά σημεία και νομίζω όσοι δεν ασχολήθηκαν με τους Γάλλους θα έχουν κάποια χρήματα παραπάνω στην τσέπη τους! Μακάρι κάθε στοιχηματική μέρα να είναι σαν την χθεσινή! Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια…

ΖΕΝΙΤ- ΑΠΟΕΛ : Μόνη απουσία για τους Ρώσους ,ο επιθετικός Κερζακόφ, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Εξαιρετικοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι , φοβούνται το κρύο οι Κύπριοι! Ομάδα έκπληξη το ΑΠΟΕΛ, η μοναδική ομάδα αήττητη στον όμιλο και αυτό κάτι δείχνει! Δεν υπάρχει καμία στοιχηματική επιλογή

ΣΑΧΤΑΡ – ΠΟΡΤΟ : Αυθεντικός τελικός για την Σαχτάρ , η οποία θα έχει σημαντικές απουσίες! Την νίκη θέλουν και οι Πορτογάλοι αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση! Αρχικά σκεφτόμουν να ρισκάρω στο διπλό αλλά τελικά κρατάω μόνο το G-G!

ΜΙΛΑΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Για την πρωτιά θα αγωνιστούν αυτές οι σπουδαίες ομάδες , αφού από τώρα είναι στην επόμενη φάση! Τιμωρημένος  ο Άλβες για την Μπαρτσελόνα, πρόσωπο του αγώνα αναμφίβολα ο Ιμπραίμοβιτς! Για πολλού λόγους το θέλουν και οι δύο πολύ , πιο κοντά στην νίκη η Μπαρτσελόνα, λογικό το 1.70!

MΠΑΤΕ ΜΠOΡΙΣΟΦ – ΠΛΖΕΝ : Εδώ παίζεται η 3η θέση στον όμιλο που οδηγεί στο Europa! Έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες αποδόσεις , χαμηλό το 1.80 του άσου, έχει δείξει καλά πράγματα η Πλζεν! Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ –ΤΣΕΛΣΙ : Σε μέτρια κατάσταση και οι δύο , θέλουν πολύ την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους! Κακό το κλίμα για τον Βίλα Μπόας στην Τσέλσι , ταξίδεψε χωρίς νεότερα προβλήματα , πάει για δύο αποτελέσματα! Έτσι όπως παίζουν και οι δύο και με γνωστές  τις αμυντικές τους αδυναμίες , θεωρώ το G-G πιθανό! Δεν θα ασχοληθώ με το διπλό!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΚΕΝΚ : Πολύ καλύτερη ομάδα η Βαλένθια , εντός είναι δυνατή , βγάζει φάσεις , δεν έχει και απουσίες! Ελπίζει η Γκενκ μόνο με νίκη , θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αμυντική αστάθεια των νυχτερίδων! Οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν αλλά δεν είναι για τόσο χαμηλά το παιχνίδι ενώ συνήθως δέχονται γκολ , ίσως έχει αξία το Over!

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Μετά το 3/3 ήρθε η… προσγείωση στο ΄Μοσόν΄ για την Μαρσέιγ! Ηττήθηκε 0-1 από την Μονπελιέ αν και έχει βελτιωθεί τελευταία!Χωρίς απουσίες οι γηπεδούχοι που την Κυριακή παίζουν ντέρμπι με την Παρί! Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη  ψάχνουν μόνο διπλό αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση! Μεγάλες απουσίες για τον Ολυμπιακό που θα έχει εκτός την βασική  τριάδα στα χαφ, Μακούν – Ορμπάιθ-Ιμπαγάσα! Η Μαρσέιγ δεν χάνεται με ισοπαλία , ενώ αν ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης οι αποδόσεις κοντά στο 6.00 θα ήταν εξωπραγματικές και θα ρίσκαρα στο διπλό , τώρα κρατάω απόσταση!

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ : Από τεράστια νίκη επί της Μπάγερν προέρχεται η Ντόρτμουντ που τον τελευταίο μήνα έχει ανεβάσει στροφές! Βελτιωμένη και χωρίς τις πολλές απουσίες  είναι και η Άρσεναλ και θεωρώ πως θα γίνει ένα ωραίο ματς με ρυθμό! Πιο πολύ λόγω ενστίκτου βλέπω να κερδίζει η Άρσεναλ …

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook