Τριάδα για …μεροκάματο!

Καλό μήνα σε όλους. Λίγα πράγματα έχει το σημερινό πρόγραμμα του Europa League. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σήμερα. Θα κοντράρω την Παρί. Έχασε στο ντέρμπι με 3-0 χωρίς να παρουσιάσει δείγμα πάθους την Κυριακή απέναντι στην μισητή Μαρσέϊγ. Γκρίνια και μουρμούρα στις τάξεις των Παριζιανων, Παστόρε – Μενέζ και Λουγκάνο έμειναν στο Παρίσι […]

Καλό μήνα σε όλους. Λίγα πράγματα έχει το σημερινό πρόγραμμα του Europa League. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σήμερα.

Θα κοντράρω την Παρί. Έχασε στο ντέρμπι με 3-0 χωρίς να παρουσιάσει δείγμα πάθους την Κυριακή απέναντι στην μισητή Μαρσέϊγ. Γκρίνια και μουρμούρα στις τάξεις των Παριζιανων, Παστόρε – Μενέζ και Λουγκάνο έμειναν στο Παρίσι και στο κάτω-κάτω η ισοπαλία βολεύει τους φιλοξενούμενους. Ξεκάθαρα με το 1Χ για την Σάλτσουργκ που θα τα δώσει όλα για την νίκη, το θέλουν!

Το Οντένσε – Βίσλα θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική για πρόκριση. Ομάδες που ασχολούνται κυρίως με την επίθεση , οι Δανοί εντός βγάζουν γκολ,  θα ασχοληθώ με το Over.

Ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ. Με πολλές αλλαγές θα εμφανιστεί η Ένωση, rotation για τους Βέλγους. Νομίζω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Στο DNA των ομάδων φέτος το Over, είναι επιλογή!

 

151. ΑΕΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ        OVER

152. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΒΙΣΛΑ        OVER

158. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΡΙ       1(Χ)

 

 

Αυτά τα λίγα …καλή τύχη

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook