Εκπλήξεις παντού!

Χαίρετε…. μετά από εξαιρετική Πέμπτη ήρθε η κακή Παρασκευή, για να δούμε αν ακολουθήσει ένα καλό Σάββατο! Η αλήθεια είναι ότι ρισκάραμε παραπάνω από ότι έπρεπε και τελικά δεν μας βγήκε!Πρώτο Σ/Κ του τελευταίου μήνα του 2011 , ένα έτος που νομίζω γενικά λίγο-πολύ όλοι θέλουμε να το διαγράψουμε. Αρκετές επιλογές , για να περάσουμε […]

Χαίρετε…. μετά από εξαιρετική Πέμπτη ήρθε η κακή Παρασκευή, για να δούμε αν ακολουθήσει ένα καλό Σάββατο! Η αλήθεια είναι ότι ρισκάραμε παραπάνω από ότι έπρεπε και τελικά δεν μας βγήκε!Πρώτο Σ/Κ του τελευταίου μήνα του 2011 , ένα έτος που νομίζω γενικά λίγο-πολύ όλοι θέλουμε να το διαγράψουμε. Αρκετές επιλογές , για να περάσουμε και στα δικά μας , αυτό το διήμερο σε πολλές χώρες και πρωταθλήματα. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα…

Σάββατο

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΜΑΙΝΤΖ : Η χαρά των γκολ και οι δύο ομάδες. Αρέσκονται στην επίθεση , οι άμυνες τους είναι για γέλια. Θα κρατήσω το Over που το συναντάμε σε καλή απόδοση!

ΧΙΡΟΝΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ : Ευκαιρία νίκης έχει η Χιρόνα απέναντι στην ελλιπέστατη και μέτρια γενικώς , Γουαδαλαχάρα. Οριακός άσος του  1-0 σε ανεκτή απόδοση.

ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΟΥΕΛΒΑ : Όλοι στην Ταραγόνα αναρωτιούνται πως η ομάδα είναι τόσο χαμηλά. Και δεν έχουν άδικο να δει κανείς τα τελευταία τους αποτελέσματα λες και κάποιος τους έχει …αφαιρέσει βαθμούς. Καλή εντός , ενισχύεται με την επιστροφή του επιθετικού Πάουελ. Σε καλό φεγγάρι ήταν και η Ουέλβα αλλά έκανε δύο κολλητές ήττες και το κάπως χάλασε η …μαγιά ! Άσος του 2.40+

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ : Επιθετική δυστοκία τελευταία στην Νουμάνθια, θα έχει και απουσίες στους …μπροστά και έδεσε το γλυκό! Με … το μαχαίρι στα δόντια η Καρταχένα η οποία έχει να χάσει από τον Οκτώβριο, περισσεύει το πάθος, είναι και πλήρης! Με το Χ2 είμαι!

ΑΖΑΞΙΟ – ΛΙΛ : Για άλλη μια φορά στο πρωτάθλημα, η Αζαξίο έδειξε ότι δεν την …παλεύει στο Σαμπιονά . Άχρωμη και άγευστη έχασε εύκολα από την Σεντ Ετιέν. Σε ανάκαμψη η Λίλ, εντυπωσιακή μέχρι το 30ο λεπτό απέναντι στην Μπρέστ αλλά στο β΄ ήταν μέτρια και κόντεψε να το πληρώσει. ΄Στο β΄ ημίχρονο χάσαμε την ζωντάνια μας΄ είπε ο τεχνικός της Λίλ , Γκαρσία. Σε αγωνιστική άνοδο η Λίλ αλλά η απόδοση στο διπλό είναι χαμηλή.

EBIAN – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ :  Άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της πρόσθεσε η Εβιάν. Κατάφερε να προηγηθεί στο α΄ ημίχρονο με 1-2 επί της Ρεν εκτός όμως τελικά ηττήθηκε με αυστηρό πέναλτι εις βάρος της , στο 87ο λεπτό. Η Βαλενσιέν έπεσε πάνω σε μια πολύ καλή Τουλούζ και έχασε δίκαια με 0-2, εμφανίζοντας ξανά το μέτριο εκτός έδρας πρόσωπο της. Βγάζουν φάσεις και οι δύο, υπερβολικό να κάνει η Εβιάν το 3/3 εντός.Over!

ΜΠΡΕΣΤ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ : Το πάλεψε η Μπρέστ κυρίως στο β΄ μέρος απέναντι στην Λίλ, όμως ηττήθηκε με 0-2.Αρκετά καλή η Σεντ Ετιέν στα τελευταία αλλά έχει ευνοηθεί και από τις διάφορες συγκυρίες στις αντιπάλους της και έτσι πήρε 2 νίκες μάλλον εύκολα.Στο 2.30+ έχει αξία ο άσος της Μπρέστ, λογικά θα έχουμε και γκολ.

ΙΝΤΕΡ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ : Βελτιωμένη εμφανίζεται τελευταία η Ίντερ. Θα αγωνιστεί με μοναδικό μπροστά τον Παζίνι έχοντας Αλβάρες και Ζάρατε στα πλάγια. Φορμαρισμένοι και οι τρεις. Η Ουντινέζε παίζει παιχνίδια συνεχώς , μια απουσία στην άμυνα. Κυρίως λόγω ενστίκτου βλέπω οι γηπεδούχοι να επικρατούν. Άσος.

ΧΙΧΟΝ – ΡΕΑΛ : Αδικείται από την βαθμολογική της θέση η Χιχόν ,δεν είναι ομαδάρα αλλά όχι και 3η από το τέλος! Η Ρεάλ είναι εξαιρετική φέτος , δεν καταλαβαίνει από έδρες αλλά όχι και 1.15-1.20 στο ΄Μολινόν΄ , απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία 2 χρόνια της έχει κόψει αρκετούς βαθμούς. Ίσως ξεκουράσει παίκτες ο Μουρίνιο , αμφίβολος ο Ρονάλντο. Με το 1Χ θα πάω και ας τελειώσει 0-9….

ΝΙΣ – ΡΕΝ : Τιμωρημένος ξανά για την Νις ο σημαντικότατος  Μουλουνγκί . Την περίμενα χειρότερη στην Λοριάν, όπως και να έχει , έχασε ξανά με 0-1. ΄Πρέπει να χτίσουμε το μέλλον μας τούβλο-τούβλο ΄ είπε ο …οικοδόμος-τεχνικός Μαρσιλιά. Καλή παράδοση στην Νίκαια για την Ρέν, χωρίς ήττα τα τελευταία 5 χρόνια (2-3-0). Χωρίς Μουλουνγκί δεν βλέπω πως μπορεί να  βάλει γκολ η Νις. Διπλό για την καλή και ποιοτική Ρεν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ : Εντάξει η Βαλένθια είναι καλή , πολύ καλή αλλά και CHL έχει μπροστά της και έχει μάλλον έξω τον πρώτο της σκόρερ , Σολδάδο! Σημαντική επιστροφή του παιχταρά Γκαρσία για την Εσπανιόλ , η οποία στα εκτός στέκεται καλά. Δεν υπάρχει 1.40 στον άσο… θα ασχοληθώ με το Χ2 κυρίως λόγω απόδοσης.

 

Κυριακή

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ : Θεωρητικά πλήρης η Οσασούνα στο ματς. Οριακά πράγματα στην Μπέτις με τον τεχνικό Μέλ να δηλώνει ΄ αν χάσουμε στην Παμπλόνα ,φεύγω ΄, όμως οι παίκτες τον στηρίζουν αλλά δεν . Το θέμα είναι ότι οι φιλοξενούμενοι είναι σε τραγική κατάσταση , εκτός ο πολύτιμος χαφ Ιρινέι. Θα ρισκάρω στον άσο , δύσκολος αλλά με την κατάσταση των δύο δεν βγαίνει κάτι άλλο!

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΓΗ : Το Αμβούργο στα τελευταία 2 παιχνίδια έχει εμφανιστεί αρκετά καλό, έχει  και καλές επιστροφές !Η Νυρεμβέργη εκτός χάνεται , το ματς που ήθελε πολύ το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα. Άσος , όχι κάτω από 1.90!

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ : Πολύ μεγαλύτερη ποιότητα η Μπιλμπάο και αν εξαιρέσουμε το τελευταίο της ματς , γενικότερα βρίσκεται  σε καλή κατάσταση. Μέτρια ομάδα η Μαγιόρκα , ίσως έχει πάρει παραπάνω βαθμούς από ότι αξίζει πραγματικά. Κάπου στο Χ το προσεγγίσω  και στο 1-1.Ίσως στο τέλος να είναι ευχαριστημένες και οι δύο με το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΙ – ΟΣΕΡ : Η Παρί  μπήκε πολύ χαλαρά στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής και το πλήρωσε από την ψυχωμένη Μαρσέϊγ, κάνοντας μόνο δύο φάσεις στο ματς. Δικαιολογημένα φωνάζει η Οσέρ για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν με την Λυών, έχασε 0-3, αλλά σίγουρα άξιζε καλύτερης τύχης. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές φάσεις για να σκοράρεις την Παρί. G/G

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ :  Πολύ καλές επιστροφές για την Βαγιαδολίδ στο μεγάλο ματς με την Ντέπορ. Τακτοποιήθηκαν κάποιες οφειλές προς την διοίκηση και όπως ομολόγησε και ο αρχηγός Μπαράχα ΄τα πράγματα τώρα είναι πιο ήρεμα΄. Οι Γαλιθιάνοι έχουν πολύ κακή παράδοση στο ΄Θορίγια΄ ενώ σε όλα τα εκτός έδρας έχουν παρουσιαστεί μέτριοι. Εκτός ο βασικός επιθετικός Ρίκι. Άσο το βλέπω…

Κάτι μου λέει ότι θα βγάλει γκολ , ίσως και 2 ο Πατσίνι σήμερα.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΡΕΣΤ Over – ΙΝΤΕΡ

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΡΙΝΤ -ΡΟΝΤΑ – ΡΕΝ    (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ (3-4) : ΕΡΝΤΡΙ – ΞΑΜΑΞ – ΜΠΡΕΝΤΑ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ  (6/10)

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΑΟΥΣΤΡΙΑ _ΜΑΤΕΡΣΠΟΥΡΓΚ  Χ2 , ΒΑΛΕΝΘΙΑ_ΕΣΠΑΝΙΟΛ  Χ2 , ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ_ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ Χ2 , ΒΑΣΙΛΕΙΑ_ΛΟΥΚΕΡΝΗ Χ2       (6/10)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ : ΑΜΒΟΥΡΓΟ –ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΠΑΡΙ G/G  (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΣΤΟΥΡΜ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ Χ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ    (6/10)

 

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook