Είναι πολλά τα λεφτά … του CHL!

Χαίρετε …Χρόνια πολλά σε Νικους/Νίκες κτλ.!Τελευταία αγωνιστική για την α΄ φάση του CHL! Μεγάλη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ που θα πανηγυρίσει και τυπικά για την μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του. Μεγάλη μέρα μπορεί να προκύψει πάντως και για τον Ολυμπιακό που με νίκη δική του και μη νίκη της Μαρσέϊγ , θα πανηγυρίσουν και αυτοί […]

Χαίρετε …Χρόνια πολλά σε Νικους/Νίκες κτλ.!Τελευταία αγωνιστική για την α΄ φάση του CHL! Μεγάλη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ που θα πανηγυρίσει και τυπικά για την μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του. Μεγάλη μέρα μπορεί να προκύψει πάντως και για τον Ολυμπιακό που με νίκη δική του και μη νίκη της Μαρσέϊγ , θα πανηγυρίσουν και αυτοί άλλη μια πρόκριση. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια:

 

ΤΣΕΛΣΙ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Μεγάλο ματς στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο ισόβαθμες ομάδες. Όποιος νικήσει περνάει. Στην ισοβαθμία ευνοούνται οι γηπεδούχοι. Έδειξε καλά στοιχεία η Τσέλσι το Σάββατο με την Νιούκαστλ , της δίνω το προβάδισμα.

 

ΓΚΕΝΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : Αδιάφορη η Γκένκ, για την πρωτιά η Λεβερκούζεν, την εξασφαλίζει με νίκη. Θα έχει γκολ το παιχνίδι, αποφεύγω το διπλό , θα ασχοληθώ με το Over!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ : Νίκη θέλει ο Ολυμπιακός και μη νίκη των Μασσαλών στην Γερμανία. Σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι στον άξονα, με ανάμικτη ενδεκάδα και χωρίς καμιά σκοπιμότητα η Άρσεναλ. Προβάδισμα στον άσο και στο G/G.

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΡΣΕΙΓ : Αν κερδίσει η Μαρσέϊγ περνάει σίγουρα 2η. Σε περίπτωση ισοπαλίας ,αν κερδίσει ο Ολυμπιακός περνάει αυτός αλλιώς περνάει η Μαρσέιγ. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, εξαρτάται με το σκορ νίκης της Ντόρτμουντ. Αμφίβολος  ο Ρεμί για τους φιλοξενούμενους. Πλήρης η Ντόρτμουντ. Βλέπω να έχουμε γκολ, για νικητή δεν ξέρω, κρατάω το Over.

 

ΠΟΡΤΟ – ΖΕΝΙΤ : Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας. Η Πόρτο πάει μόνο για την νίκη , η Ζενίτ του Σπαλέτι βολεύεται και με ισοπαλία. Αίμα και άμμος… Οι Ρώσοι είναι 14 παιχνίδια αήττητοι. Δεν είναι για 1.70 το παιχνίδι για την Πόρτο που φέτος δεν με εντυπωσιάζει. Ίσως εμφανιστεί ένα ωραίο 0-0 στο α΄ ημίχρονο.Δεν έχω ξεκάθαρη επιλογή…

 

ΑΠΟΕΛ – ΣΑΧΤΑΡ : Αδιάφορο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να γιορτάζουν την ιστορική πρόκρισή τους. Απογοητευμένοι οι Ουκρανοί που δεν προλαβαίνουν ούτε το Europa League , ο αρχηγός Σρνα δήλωσε ΄ θα παίξουμε για την τιμή μας ΄. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΤΕ ΜΠ. : Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται την …Ρεάλ και η Μπάτε ταξίδεψε για το θαύμα. Ίσως σκοράρουν όμως οι Λευκορώσοι, θα ρισκάρω στο G/G , πολύ πιθανό και το Over.

 

ΠΛΖΕΝ –ΜΙΛΑΝ  :  Το μόνο που ενδιαφέρει σε αυτόν τον όμιλο είναι ποιος θα τερματίσει 3ος. Αρκεί μια ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη Μίλαν για τους γηπεδούχους. Θα την κρατήσω την ισοπαλία, και όλοι ευχαριστημένοι.

 

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook