Εκτός έδρας…

Χαίρετε… όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τις επιλογές του  Σ/Κ. Σάββατο ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ : Οριακό ματς για την Νυρεμβέργη που εντός βγάζει μια … αξιοπιστία. Κάτι δεν πάει καλά στην Χόφενχάϊμ ,κακό κλίμα στα αποδυτήρια , μετριότατη εκτός έδρας , βαθμολογικά άνετη. Με ρίσκο στον άσο… MAINTZ […]

Χαίρετε… όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τις επιλογές του  Σ/Κ.

Σάββατο

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ : Οριακό ματς για την Νυρεμβέργη που εντός βγάζει μια … αξιοπιστία. Κάτι δεν πάει καλά στην Χόφενχάϊμ ,κακό κλίμα στα αποδυτήρια , μετριότατη εκτός έδρας , βαθμολογικά άνετη. Με ρίσκο στον άσο…

MAINTZ – ΑΜΒΟΥΓΟ  :  Σε καλό …φεγγάρι και οι δύο , το Αμβούργο με τον Φίνκ στον πάγκο έχει πάρει ψυχολογία έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει ήττα. Χωρίς προβλήματα πλέον οι φιλοξενούμενοι. Αφήνει χώρους η Μάιντζ στα εντός και νομίζω με τις αμυντικές αδυναμίες του Αμβούγο θα δούμε αρκετά γκολ, αξίζει και το διπλό στο 2.60+.Διπλό και Over.

ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ:. Στα τελευταία εντός προβλημάτισε η Ταραγόνα, δείχνει πτώση  μετά τον αρχικό ξέσπασμα! Απέναντι στην Κόρδοβα θα απουσιάσει ο επιθετικός-βαρόμετρο Πάουελ αλλά και δύο αμυντικοί.. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι μια ομάδα που δημιουργούν συνεχώς πολλές φάσεις και βρίσκονται το τελευταίο μήνα σε τρομερή κατάσταση. Θα βρει αρκετούς χώρους στο ΄Νου Εστάδι΄. Θα το κρατήσω το διπλό.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ –ΧΕΡΕΘ :  Αρχικά είχα προσεγγίσει το παιχνίδι στον άσο. Αλλά από τη μία η απουσία του Χοσέλου από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χερέθ από τον …βοηθό Μορένο, τείνω προς το διπλό πλέον και λόγω απόδοσης. Μικρό προβάδισμα στο διπλό.

ΣΟΣΟ – ΠΑΡΙ : Είμαστε όλοι μαζί του΄ είπε ο βραζιλιάνος σταρ, Νενέ., δείχνοντας την στήριξη όλων στον Κομπουαρέ. Η Σοσό  στο ντερμπάκι με την Ντιζόν δεν έκανε φάση , επιβεβαιώνοντας την κακή της κατάσταση, εκτός   το κεντρικό αμυντικό δίδυμό της , Πεϊμπερνές – Καρλάο. Ψάχνει την χαμένη της αυτοπεποίθηση η Παρί , έχει τύχη να την …βρει στο ΄Μπονάλ΄. Διπλό!

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ : Τεράστιες απουσίες για την γηπεδούχο Βαλενσιέν , απέναντι στην πρωτοπόρο Μονπελιέ. Θα βρουν χώρους οι φιλοξενούμενοι και οι τιμές κοντά στο 2.60+ είναι ικανοποιητικές. Διπλό.

ΡΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ : Μεγάλη απουσία του κεντρικού αμυντικού Μπιγίκ , για την ποιοτική Ρεν  η οποία τελευταία δυσκολεύεται στα εντός. Η Μπρέστ είναι ικανή να βγάλει γκολ στο τοπικό ντέρμπι τη Βρετάνης. Πιθανό G-G.

 

Κυριακή

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ : Με νέο προπονητή τον Μάρτιν Ο΄Νιλ θα συνεχίσει η Σάντερλαντ. Την χειρότερη ομάδα εκτός έδρας  άμυνα αντιμετωπίζει , αυτή της Μπλάκμπερν. Θα ασχοληθώ με αυτόν τον άσο.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ : Ήταν κακό το κλίμα στην Ουτέχτρη , ήρθε και η ήττα με 2-6 από την Τβέντε και … έδεσε! Καλή στο ντέρμπι με την PSV η Φέγενορντ  , έχει ψυχολογία και το ματς αυτό ίσως δείξει τους φετινούς της στόχους. Διπλό σε καλή απόδοση.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ –ΜΑΓΙΟΡΚΑ : Η Σαραγόσα θα δώσει ίσως τον πρώτο της ΄τελικό΄  για φέτος  στο πρωτάθλημα. Πολλές επιστροφές για την ομάδα του Αγκίρε ο οποίος παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα, στηρίζεται από κόσμο και διοίκηση. Μέτρια η Μαγιόρκα, επιπλέον κούραση από το ματς με την Γρανάδα στην Ανδαλουσία μεσοβδόμαδα , πήρε την ισοπαλία(2-2) στα εναπομείναντα λεπτά . Βλέπω την Σαραγόσα να κερδίζει.

ΜΑΛΑΓΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ : Σε καλή φάση η Μάλαγα, νικούσε και στο ΄Ανοέτα΄ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο αλλά τελικά έχασε. Η Οσασούνα με γκολ στο 100΄ νίκησε την Μπέτις , μας δικαίωσε αλλά αγωνιστικά ήταν μέτρια, έχει και δύο σημαντικές απουσίες. Άσος σε μέτρια απόδοση.

ΛΟΡΙΑΝ – ΛΥΩΝ : Με την επάνοδο τον Γκόμεζ και Μπάστος  η Λυών γίνεται άλλη ομάδα και αυτό έχει συμβεί εδώ και λίγες μέρες . Επιθετικά έχει λύσεις ,αμυντικά όμως έχει κενά. Πολύ χαλαρή έχει καταντήσει η Λοριάν, δεν μου αρέσει προσωπικά. Τιμές κοντά στο 2.30 για μια ομάδα που αυτήν την περίοδο είναι στα καλά της. Διπλό.

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΚΟΡΔΟΒΑ – ΠΑΡΙ   (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΣΤΑΝΤΑΡ  Λ. –ΧΕΡΕΘ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ  ( 7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΙ : ΚΡΟΤΟΝΕ – ΕΡΝΤΡΙ – ΤΖΕΝΟΑ – ΣΤΟΥΡΜ – ΘΕΛΤΑ   (6/10)

ΓΚΟΛ : ΡΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ G/G , ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΠΡ G/G , ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G   (7/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ : ΧΙΧΟΝ Χ(2) – ΜΑΛΑΓΑ – ΛΥΩΝ   (7/10)

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  : ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΦΙΤΕΣΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

ΓΚΟΛ :ΣΤΟΟΥΚ – ΤΟΤΕΝΑΜ Over,  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΔΟΞΑ Under ,  ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΑΓΙΑΞ 4-6 Γκολ  (6/10)

 

 

Να έχετε τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook