Χαιρετίσματα…

Χαίρετε… την καλησπέρα μου σε όλους τους αναγνώστες αυτής της στήλης. Επειδή έχω και κάποια προβλήματα με το Internet  εδώ που βρίσκομαι , πάμε να περάσουμε στις επιλογές του Σ/Κ με αναλύσεις μόνο για την Γαλλία. Επιλογές πάντως από όλα τα πρωταθλήματα. ΓΑΛΛΙΑ Σ/Κ ΜΠΡΕΣΤ – ΟΣΕΡ ΜΠΡΕΣΤ : Καλή στο εκτός έδρας ντέρμπι με […]

Χαίρετε… την καλησπέρα μου σε όλους τους αναγνώστες αυτής της στήλης. Επειδή έχω και κάποια προβλήματα με το Internet  εδώ που βρίσκομαι , πάμε να περάσουμε στις επιλογές του Σ/Κ με αναλύσεις μόνο για την Γαλλία. Επιλογές πάντως από όλα τα πρωταθλήματα.


ΓΑΛΛΙΑ Σ/Κ


ΜΠΡΕΣΤ – ΟΣΕΡ

ΜΠΡΕΣΤ : Καλή στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ρεν, προηγήθηκε νωρίς με τον Ρου και το τελικό 1-1 μοιάζει δίκαιο. Παραμένει ακόμα αήττητη εντός.

ΟΣΕΡ: Νίκησε 2-1 την Νις με μπόλικη δόση τύχης. Οι Νικαιώτες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες (πέναλτι –δοκάρι). Τιμωρημένος ο Μπολί(Α,14/0) , ο πρώτος σκόρερ Ολιεσχ(Ε,16/7) Τεράστια δύναμη το ΄Φρανσίς Λε Μπλε΄ για την Μπρεστ, μεγάλη απουσία του Ολιέσχ για τους φιλοξενούμενους. Προβάδισμα στον άσο.


ΚΑΕΝ –ΝΑΝΣΙ

ΚΑΕΝ : Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Σεντ Ετιέν , το πάλεψε στην συνέχεια αλλά  στο 42΄ έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

ΝΑΝΣΙ :Στο 93΄ έσωσε την …παρτίδα ισοφαρίζοντας την Αζαξιό σε 2-2 σε ένα ματς που ήταν πολύ μέτρια αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίωρο του ματς. Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι, μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία.


ΝΤΙΖΟΝ –ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

ΝΤΙΖΟΝ : Αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α΄ μέρος θα γράφαμε τώρα για το αποτέλεσμα που πήρε στο ΄Μετροπόλ΄ αλλά τελικά έχασε 0-2.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ :Ευνοήθηκε από το γρήγορο γκολ και την αποβολή την Καέν και επικράτησε 2-0. Δεν ενθουσίασε τους οπαδούς παρά την νίκη ενώ ο Γκαλτιέ  πέταξε …μπηχτές για κάποιους ποδοσφαιριστές του. Χωρίς προβλήματα.Η Ντιζόν παίζει καλά και στην έδρα της είναι αξιόμαχη. Η Σεντ Ετιέν είναι αρκετά καλή αλλά έχει ευνοηθεί από διάφορες συγκυρίες στα παιχνίδια.

 

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ

ΜΑΡΣΕΪΓ : Πίεσε αρκετά στο α΄ μέρος την Μπορντό, μπήκε νωθρά στην επανάληψη και την …γλίτωσε φτηνά σε δύο-τρεις αντεπιθέσεις των Γιρονδίνων. Σε γενικές γραμμές δίκαιο το 0-0. Τιμωρημένος ο Αντρέ Αϊγιού(Ε,16/6)

ΛΟΡΙΑΝ : Χωρίς καθαρή φάση απέναντι στην Λυών, ακόμα ένα αγώνα παρουσιάστηκε αρκετά νωθρή και ηττήθηκε με 0-1. ΄Αν δεν σοβαρευτούμε, στην συνέχεια θα έχουμε πρόβλημα΄ είπε ο Γκουρκύφ. Αυτήν την στιγμή η Λοριάν είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, οι ανεβασμένοι Μασσαλοί έχουν το σαφές προβάδισμα.

 

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ : Δεν απείλησε ιδιαίτερα την Βαλενσιέν, κατώτερη των τελευταίων της αγώνων, έχασε φυσιολογικά 0-1.

ΤΟΥΛΟΥΖ : Καλή εμφάνιση , δύσκολη νίκη (2-1) στο εντός με την Εβιάν. Στο 90΄ σκόραρε ο Μπουλούτ(Ε,16/4) και έδωσε την νίκη. Η ήττα στην Βαλενσιέν μπορεί είναι η αρχή …΄ντεφορμαρίσματος΄ για την Μονπελιέ. Η Τουλούζ σκοράρει με ευκολία τελευταία. Προβάδισμα στο G/G,


ΝΙΣ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΝΙΣ : Μπορούσε να πάρει ακόμα και το διπλό στην Οσέρ όμως τελικά ηττήθηκε με 1-2. Στο 1-1 έχασε πέναλτι, ενώ αργότερα είχε δοκάρι με τον Μουλουνγκί ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ των Νικαιωτών.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ : Παρά τις απουσίες παρουσιάστηκε πολύ καλή με την Μονπελιέ , νίκησε με 1-0 και μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο υπέρ της. Καλή αλλά άτυχη τελευταία η Νις, στην Νίκαια έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην αναιμική εκτός Βαλενσιέν. Προβάδισμα στον άσο.


ΛΥΩΝ – ΕΒΙΑΝ :

ΛΥΩΝ: Εύκολα νίκησε 1-0 την Λοριάν εκτός έδρας χωρίς να παίξουν καν Λόπες και Μπάστος. Μάλλον επιστρέφουν και οι δύο σήμερα.

EBIAN: Έχασε με 1-2 στην Τουλούζ από ένα γκολ στο 90΄, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα καλή. Δεν έκανε φάσεις παρ όλα αυτά μπορούσε  να πάρει την ισοπαλία. Τα δέκα τελευταία παιχνίδια της είναι όλα G/G.Σε διαρκή άνοδο η Λυών, βγάζει γκολ συνεχώς η Εβιάν.Over


ΑΖΑΞΙΟ – ΡΕΝ

ΑΖΑΞΙΟ : Δεν έχει και πολύ άδικο μιας και έχασε την νίκη στο 93΄ σε ένα παιχνίδι που κυλούσε θετικά απέναντι στην Νανσί.

ΡΕΝ : Ξαφνιάστηκε από την Μπρεστ, ισοφάρισε αλλά δεν πίεσε ιδιαίτερα για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το 1-1 που ήρθε φυσιολογικά. Έχει κάποιες καλές επιστροφές αλλά καιι το 1.70 δεν λέει την αλήθεια , προτιμώ το Over.

 

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΟΣΟ

ΜΠΟΡΝΤΟ : Μπήκε για πάρει την ισοπαλία στην Μασσαλία , λίγο τυχερή στο α΄ ημίχρονο , απείλησε στην κόντρα στο β΄μέρος , εν τέλει κράτησε το 0-0 και επιβεβαίωσε το καλό της …φεγγάρι. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια στο ΄Νταλμάς΄ με την Σοσό έχουν λήξει N/G.

ΣΟΣΟ :Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει κάτι από την Παρί και ηττήθηκε 0-1. Οι απουσίες στην άμυνα της Σοσό …καλά κρατούν, η Μπορντό παίζει καλά τελευταία. Άσος σε χαμηλή απόδοση. 


ΠΑΡΙ Σ.Ζ – ΛΙΛ

ΠΑΡΙ : Καλή εμφάνιση στο ΄Μπονάλ΄ , νίκησε εύκολα 1-0 την Σοσό και έπιασε την Μονπελιέ στην κορυφή. Παρά την νίκη της μεσοβδόμαδα απέναντι στην Μπιλμπάο αποκλείστηκε από τους ΄32΄ του Europa League.Χωρίς απουσίες

ΛΙΛ : Στην αρχή …τα είδε όλα με τις χαμένες ευκαιρίες της Ντιζόν , δυσκολεύτηκε αρκετά και το 2-0 υπέρ της δεν αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης. Πλήρης. Πατάει καλά ξανά η Παρί , έρχεται από νικηφόρο σερί έχει όμως κούραση. Συγκεντρωμένη και χωρίς απώλειες τελευταία η Λιλ. Μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία

 


ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΞΑΝΘΗ – ΜΠΡΕΣΤ- ΛΙΟΝ_ΕΒΙΑΝ Over  (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ (4-5): ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΧΙΧΟΝ –ΟΥΕΣΚΑ – ΝΤΙΖΟΝ – ΝΙΣ   (6/10)

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΦΙΤΕΣΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ   (5/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ : ΙΝΤΕΡ – ΓΡΑΝΑΔΑ -ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  (6/10)

ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ : ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ_ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ_ΑΕΚ , ΠΑΡΙ_ΛΙΛ   ( 5/10)

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΜΠΡΕΝΤΑ – ΜΑΛΑΓΑ  (5/10)

 

 


Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook