2012…

Η αλήθεια είναι ότι τρεις είναι οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν ξεκινάς να ευχηθείς για το 2012. Υπομονή υγεία και τύχη είναι το μαγικό τρίπτυχο που θα μας ακολουθεί από εδώ και στο εξής. Άντε και την ….εργασία σαν τέταρτο! Ξεκινάει ένα έτος που μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα αλλά και […]

Η αλήθεια είναι ότι τρεις είναι οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν ξεκινάς να ευχηθείς για το 2012. Υπομονή υγεία και τύχη είναι το μαγικό τρίπτυχο που θα μας ακολουθεί από εδώ και στο εξής. Άντε και την ….εργασία σαν τέταρτο!

Ξεκινάει ένα έτος που μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα αλλά και …τίποτα! Όπως και να έχει η μιζέρια δεν χωρά στην λογική μου , πάμε αισιόδοξα και ότι γίνει. Η θετική ενέργεια είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι και αυτή θα επικαλούμαι συχνά-πυκνά.

Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να γράφουμε για την …καψούρα μας, το στοίχημα! Έπειτα από τις γιορτές και το διάλλειμα  πολλών πρωταθλημάτων , το πρώτο μεγάλο κουπόνι του χρόνου το έχουμε ήδη στα χέρια μας.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το Σάββατο τα ξημερώματα μέσα από αυτήν την στήλη , πάμε να περάσουμε στις επιλογές διημέρου του κουπονιού μας.

 

ΤΡΙΑΔΑ

121.  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟ       Under

130. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.          2

134. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ          1

 

ΜΟΝΟ

125. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ          Χ ΗΜ/ 1ΤΕΛ

 

 

Καλή χρονιά…

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook