Άλλος για το Κόπα Άφρικα?

Αρκετά παράξενη μοιάζει αυτή η αγωνιστική σε πολλά πρωταθλήματα. Περίεργη στους Γάλλους λόγω …Κόπα Άφρικα , πολλά φαβορί στην Ισπανία και την Αγγλία, ενώ στην Ιταλία δεσπόζει το ντέρμπι του Μιλάνο. Στην Αγγλίαδεν μου κάνει κέφι κάτι να πω την αλήθεια. Πολλές χαμηλές αποδόσεις , πολλά ξεκάθαρα φαβορί. Ένα μικρό ρίσκο ίσως αξίζει η ισοπαλία […]

Αρκετά παράξενη μοιάζει αυτή η αγωνιστική σε πολλά πρωταθλήματα. Περίεργη στους Γάλλους λόγω …Κόπα Άφρικα , πολλά φαβορί στην Ισπανία και την Αγγλία, ενώ στην Ιταλία δεσπόζει το ντέρμπι του Μιλάνο.


Στην Αγγλίαδεν μου κάνει κέφι κάτι να πω την αλήθεια. Πολλές χαμηλές αποδόσεις , πολλά ξεκάθαρα φαβορί. Ένα μικρό ρίσκο ίσως αξίζει η ισοπαλία στο Γουέστ Μπρομ – Νόργουιτς , αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι , θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον βαθμό και οι δύο.

 

Στην Ελληνική Superleague θα ρισκάρω με τον άσο της Κέρκυρας η οποία έχει βελτιωθεί τελευταία , στη ισοπαλία στο Πανιώνιος – Παναιτωλικός  και σαν τρίτη επιλογή το N/G στο ΌΦΗ – Δόξα Δράμας.

 

Στην Σκωτία οι επιλογές που ακούστηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι δια στόματος Μανόλη Ηλιάκη είναι  :

ΠΡΕΜΙΕΡ : Αμπερντίν – Κιλμάρνοκ  OVER

ΣΚ1 :  Μόρτον – Ρέι Ρόβερς          2

ΣΚ2 :  Άλμπιο Ρ. –  Στέρλινγκ Άλμπιον      2

Κάουντεμπιθ –  Έρντρι Γιουν            2

Στενχάσμιουρ – Φόρφαρ                  2

ΣΚ3 :    Αλόα – Άνναν Αθλέτικ                     1

Μπέργουικ – Στρανράερ                 2

 

 

Μεγάλο ντέρμπι έχουν και οι φίλοι μας οι Ιταλοί. Μίλαν – Ίντερ , το γνωστό derby de la Madonnina. Πιθανό G/G το βλέπω και τίποτα άλλο. Από την γείτονα χώρα κρατάω και τον άσο της Πάρμα με νέο προπονητή τον Ντοναντόνι.

Στην Serie B , επιλογές ο άσος της Γιούβε Στάμπια και η ισοπαλία στο Βαρέζε – Μπάρι.

 

Πάμε και στα παιχνίδια της Γαλλίας

Στα ματς της Α΄ Γαλλίας :

ΑΖΑΞΙΟ – ΟΣΕΡ :  Οι Κορσικανοί εντός έδρας δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν με ομάδες τύπου … Όσερ. Δεν έχουν απουσίες , και μπορούν να εκμπεταλλευτούν την ανυπαρξία της Οσέρ εκτός έδρας και την απουσία του παιχταρά Τραορέ. Άσος

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  : Έχει προβάδισμα η Μπορντό αλλά οι τιμές στον άσο είναι χαμηλές. Προβλήματα απουσιών η Βαλενσιέν. Άσος σε μέτρια απόδοση.

ΜΠΡΕΣΤ – ΝΙΣ : Οι απουσίες της Νις λόγω  Κόπα Άφρικα είναι σημαντικότερες από αυτές της Μπρέστ. Η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Θα ασχοληθώ με τον άσο ζεστά.

ΚΑΕΝ – ΡΕΝ  :  Συνεχόμενοι αποκλεισμοί για την Καέν που δεν βλέπεται .Τεράστιες οι  απουσίες για την Ρεν η οποία εκτός είναι  αρκετά ευάλωτη. Δεν κρατάω κάτι ιδιαίτερο.

ΝΤΙΖΟΝ – ΕΒΙΑΝ : Δεν έχουν μεγάλες απουσίες και οι δύο.Κλειστά θα παίξει η Εβιάν του Κορέα , παιχνίδι κοντά στην ισοπαλία. Aν ξεφύγει από εκεί θα πάει στον άσο.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΥΩΝ Μπελχαντά και Σαϊχί είναι μεγάλες απουσίες για την Μονπελιέ στον άξονα. Αμυντικές απουσίες στην Λυών αλλά μπροστά ξέρει να σκοράρει. Πιθανό G/G , έπεται ο άσος.

ΝΑΝΣΙ – ΛΟΡΙΑΝ :Υψηλό κίνητρο η Νανσί αλλά έχει απουσίες και αυτή. Την νίκη που έψαχνε η Λοριάν , την βρήκε μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Με ρίσκο και εδώ στην ισοπαλία.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ –  ΤΟΥΛΟΥΖ :  Με καλή ψυχολογία ξεκινάει η νέα χρονιά η Παρί. Είναι πρώτη και με τον Αντσελότι θέλει να συνεχίσει με καλύτερο ποδόσφαιρο. Αμυντικές ελλείψεις στην Τουλούζ. Βλέπω να κερδίζουν οι Παριζιάνοι ,ανεκτή η απόδοση κοντά στο 1.60.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΣΟΣΟ : Σημαντικές απουσίες και οι δύο , δεν έχω καμία …κάψα να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Η Σοσό μόνο ομάδα δεν θυμίζει τελευταία.Μικρό προβάδισμα στους πράσινους λόγω έδρας , πολύ μικρό όμως.

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΛΙΛ : Οι απουσίες  της Μαρσέιγ είναι σημαντικές ,εκτός έδρας είναι από τις πιο καλές ομάδες του Σαμπιονά, η Λιλ. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ΄Βελοντρόμ΄ , με ρίσκο στο διπλό.


Στα παιχνίδια της Β΄ Γαλλίας :

ΜΠΟΥΛΟΝ – ΡΕΜΣ :  Αξιοπρεπής εντός η Μπουλόν , δεν εντυπωσιάζει στα τελευταία ματς η Ρεμς. Παιχνίδι κοντά στην ισοπαλία.

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΛΑΒΑΛ :Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχει η Σατορού. Στο συνθετικό χλοοτάπητα του ΄ Γκαστόν Πετί΄ έχει προβάδισμα. Μικρό προβάδισμα στον άσο.

IΣΤΡ – ΜΟΝΑΚΟ : Τα παλεύει η Μονακό αλλά έχει απουσίες , σε πολύ καλή κατάσταση  τελευταία η γηπεδούχος  Ίστρ. Νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο. Πιθανό G/G.

ΛΕ ΜΑΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ : Περιμένω την αντίδραση της Λε Μαν με την έλευση του Ζανκό αλλά δεν ξέρω αν γίνει με την  πολύ καλή Γκινγκάμπ. Προβάδισμα στο G/G.

ΜΕΤΖ – ΜΠΑΣΤΙΑ : Το σημείο της αγωνιστικής για μένα.Οι απουσίες της Μετς και η φόρμα της Μπαστιά με σπρώχνουν να ασχοληθώ με το ακριβοπληρωμένο διπλό.


ΤΟΥΡ – ΣΕΝΤΑΝ : Δεν καταλαβαίνω προς τι ο φαβοριτισμός της Τουρ. Από τις πιο ποιοτικές ομάδες μεσοεπιθετικά η Σεντάν, οι αποδόσεις στο διπλό προκαλούν. Μικρό προβάδισμα στο διπλό.

ΤΡΟΥΑ – ΑΡΛ : Καλύτερη ομάδα η Τρουά αλλά η Αρλ δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί στο πρώτο ματς της χρονιάς. Νο Bet.

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΑΜΙΑΝ : Για το 0-0 πάει η Αμιάν ,μετρημένα τα γκολ που έχει πετύχει φέτος. Από την άλλη , η Κλερμόν στα εντός έδρας δεν σκοράρει με ευκολία. Πολύ πιθανό Under.

 

Για να ολοκληρώσουμε την περιήγηση μας στο κουπόνι , πάμε και στην Ισπανία.

Μου αρέσει ο άσος της Γρανάδα και η επιλογή έρχεται κυρίως από τον αντίπαλο (Βαγιεκάνο) , ο οποίος δεν κλείνεται και αυτό βολεύει την ομάδα της Ανδαλουσίας.Ενώ ψήθηκα και από τις δηλώσεις πάθους του μέσου Ρίκο ΄ Το μας με την Ράγιο είναι το πρωτάθλημα μας΄ δήλωσε.

Βλέπω να περνάει δύσκολα η Ρεάλ , αν περάσει από την Μαγιόρκα , η παράδοση είναι με το μέρος των νησιωτών. Δεν αποκλείω την έκπληξη.

Δεν μπορώ να προτείνω την Σεβίλλη σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει μια νίκη αν και γενικά δεν πείθει , ο Μαρσελίνιο είναι υπ ΄ ατμόν ενώ ο πρόεδρος Ντελ Νίδο έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.

Πολύ σφιχτό παιχνίδι βλέπω να γίνεται στο Οσασούνα – Σανταντέρ, υψηλό αίσθημα σκοπιμότητας και για τις δύο που δεν είναι και οι πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος. Πολύ πιθανό Under.

Στις αναμετρήσεις της Σεγούντα … Θεωρώ ότι από τα χαμηλά σημεία , Βαγιαδολίδ και Αλμερία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν ενώ από μεγαλύτερα σημεία θα ασχοληθώ με Μούρθια και Λας Πάλμας.

Νέο πρόεδρο έχει η Χερέθ , υπάρχει συσπείρωση  στην ομάδα και ψυχολογία , ενώ η Χέρκουλες δεν μου άρεσε ιδιαίτερα με την Λας Πάλμας την προηγούμενη εβδομάδα. Άσος για τους τολμηρούς.

 

Τα αδέρφια Αγϊού όπως αλλά και άλλοι Αφρικανοί λείπουν από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας λόγω Κόπα Άφρικα.


ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΥΑΔΑ : ΓΡΑΝΑΔΑ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ    (7/10 )

ΔΥΑΔΑ ΙΙ : ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΠΡΕΣΤ (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΣΑΤΟΡΟΥ -ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΜΟΥΡΘΙΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΖΑΞΙΟ  (7/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΥΑΔΑ : ΠΑΡΜΑ – ΜΙΛΑΝ_ΙΝΤΕΡ G/G  (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ_ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ – ΓΚΕΝΚ -ΛΙΛ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ (6/10)

 

Καλή τύχη …

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook