Μακριά από …γατάκια!

Χαιρετώ όλη την παρέα του www.athleticradio.gr ! Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσομε τις επιλογές μας για το Σ/Κ  που διανύουμε. Μετά από αρκετή μελέτη και φυσικά μετά από όσα άκουσα στην εκπομπή της Παρασκευής στον Athletic Radio κατέληξε στις παρακάτω σημεία. Στην Αγγλία θα κρατήσω τον άσο της […]

Χαιρετώ όλη την παρέα του www.athleticradio.gr ! Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσομε τις επιλογές μας για το Σ/Κ  που διανύουμε. Μετά από αρκετή μελέτη και φυσικά μετά από όσα άκουσα στην εκπομπή της Παρασκευής στον Athletic Radio κατέληξε στις παρακάτω σημεία.

Στην Αγγλία θα κρατήσω τον άσο της Φούλαμ απέναντι στην ελλιπέστατη Νιουκάστλ. Στα δύο ντέρμπι, δεν κρατάω κάτω ιδιαίτερο, δεν έχω επιλογή.

Στην Ιταλία  θα κρατήσω τα διπλά ρίσκου των Πάρμα και Τζένοα , με κάλυψη αν θέλετε και τα δύο. Βρίσκονται σε ανάκαμψη αμφότερες και νομίζω έχουν τύχη.

Από τις χαμηλότερες αποδόσεις, θεωρώ καλή την επιλογή στον άσο της φορμαρισμένης Ιντερ.

Στην Β΄ Ιταλίας,  επιλογές ο άσος της Σασουόλο και η παραδοσιακή ισοπαλία στο Γκροσέτο – Αλμπινολέφε. Σαν τρίτη επιλογή ο άσος της φορμαρισμένης Βερόνα.

Επανέρχονται και οι Γερμανοί στο κουπόνι μας από αυτό το Σ/Κ. Μέτριο πρόγραμμα πάντως. Επιλογή ρίσκου το διπλό του Αννόβερου απέναντι στην Χόφενχαιμ η οποία έχει σημαντικές απουσίες. Κρατάω και το G/G στο Αμβούργο – Ντόρτμουντ.

Όσον αφορά το Κύπελλο Γαλλίας , θα ρισκάρω στο διπλό της Ανζέ ενώ νομίζω ότι Οσέρ και Βαλενσιέν θα νικήσουν εύκολα ή δύσκολα τις αντιπάλους τους από την Β΄ Γαλλίας. Με τα υπόλοιπα δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ αν και μπορεί να βγουν σημεία που δεν τα περιμένουμε.

Μπερδεμένη αρκετά αυτή η αγωνιστική στην Πριμέρα. Πιθανό Under το Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ το Σαββατιάτικο  βραδινό ντέρμπι Μπέτις – Σεβίλλη το προσεγγίζω στην ισοπαλία. Και ισοπαλία με γκολ , κάπου στο 1-1 ή και 2-2 ακόμα.

Δύο καλές απουσίες στην άμυνα για την ντεφορμέ Λεβάντε , η Σαραγόσα κάπου θα την κάνει την ζημιά και κάπου θα βγάλει το πρώτο της διπλό. Λέω να ρισκάρω στο 4.00+.

Στους μικρούς μου αρέσουν αρκετά κάποιες επιλογές. Θα ρισκάρω στο διπλό της Θέλτα απέναντι στην Κόρδοβα που θα έχει ξανά εκτός τον Τσαρλς.

Πιθανό G/G και Over το Σαμπαντέλ- Λας Πάλμας , μεγάλη  η απουσία του Βιτόλο για τους εξαιρετικούς νησιώτες αλλιώς θα πήγαινα και στο διπλό.

Δεν είναι για 1.55 η Χέρκουλες. Πολλές απουσίες και γενικά βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση απέναντι στην κακή αλλά ΄διψασμένη΄  Ουέσκα.

Θα κρατήσω τον άσο της Χιρόνα, νέος προπονητής ο Ουρίμπε , δεν υπάρχουν απουσίες. Η Μούρθια είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, έχει την απουσία του παιχταρά Σάντσεθ. Προβάδισμα στον άσο για μια ομάδα που καίγεται για την νίκη και μπορεί να την κάνει.


Ραντεβού ραδιοφωνικά 6-9 τα απογεύματα Σαββάτου και της Κυριακής.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΧΙΡΟΝΑ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΣΕΡ    (7/10)

ΤΡΙΑΔΑ ΙΙ : ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΦΟΥΛΑΜ   (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΝΖΕ – ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ – ΜΠΕΤΙΣ_ΣΕΒΙΛΛΗ Χ    (7/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΥΑΔΑ :  ΘΕΛΤΑ – ΙΝΤΕΡ    (7/10)

ΤΡΙΑΔΑ : ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΠΑΡΜΑ – ΑΛΚΜΑΑΡ-ΚΑΛΙΑΡΙ_ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ  – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ -– ΣΑΡΑΓΟΣΑ  (6/10)

 

Λίβερπουλ είσαι....

Καλή τύχη…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook