Άντε να φύγει αυτός ο μήνας…

Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτός ο μήνας. Τελευταίο Σ/Κ του Φεβρουαρίου, μήνας ο οποίος γενικά ήταν αλλοπρόσαλλος, δεν μας τα είπε καθόλου καλά. Θεωρητικά έχω την αίσθηση ότι αυτό το διήμερο θα είναι καλύτερο και ας ελπίσουμε τα παιχνίδια πλέον να τελειώνουν στο… 87΄ γιατί από κει και πέρα γίνεται ο κακός χαμός. […]

Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτός ο μήνας. Τελευταίο Σ/Κ του Φεβρουαρίου, μήνας ο οποίος γενικά ήταν αλλοπρόσαλλος, δεν μας τα είπε καθόλου καλά.

Θεωρητικά έχω την αίσθηση ότι αυτό το διήμερο θα είναι καλύτερο και ας ελπίσουμε τα παιχνίδια πλέον να τελειώνουν στο… 87΄ γιατί από κει και πέρα γίνεται ο κακός χαμός.

Από αυτά που ειπώθηκαν στην στοιχηματική εκπομπή της Παρασκευής και από τους φίλους – συνεργάτες θα κρατήσω κάποια σημεία και φυσικά όποιος είχε την …υπομονή να την ακούσει θα έβγαλε τα συμπεράσματα του.

Πάμε να δούμε τα σχόλια για τα ματς στο Σαμπιονά που  επιμελούμαι στην εφημερίδα και φυσικά τις επιλογές που κράτησα από τις αναλύσεις των συνεργατών.

ΓΑΛΛΙΑ

ΑΖΑΞΙΟ – ΝΤΙΖΟΝ : Αλλοπρόσαλλες αρκετά οι δυο τους τελευταία. Βάζει γκολ η Ντιζόν, λογικά θα σκοράρουν από ένα και οι γηπεδούχοι. Παιχνίδι κοντά στο 1-1, πιθανό G/G

ΟΣΕΡ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ : Άτυχη στα τελευταία εντός η Οσέρ, έπρεπε να έχει κατακτήσει παραπάνω βαθμούς. Σε τρομερή φόρμα η Σεντ Ετιέν η οποία βγάζει συνεχώς γκολ. Πιθανό G/G και εδώ.

ΕΒΙΑΝ – ΝΑΝΣΙ : Έχει ανάγκη από μια νίκη η Εβιάν η οποία εντός συνήθως είναι επιθετική. Νομίζω ότι σιγά-σιγά περνάει η …ρέντα της Νανσί. Έχω πει ότι έτσι όπως παίζει η Νανσί θα πέσει.  Άσος!

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ: Ψυχολογία στα ύψη για την Μονπελιέ, μάλλον έπιασε.. ταβάνι η Μπορντό. Άσος για την ομάδα του Ζιράρ.

ΝΙΣ – ΚΑΕΝ: Με το …μαχαίρι στα δόντια η Νις στον πρώτο από τους 14 τελικούς, χωρίς να ξεχνάει και το περσινό 0-4 από τους Νορμανδούς. Ο πρόεδρος της Νις τους έτριξε τα δόντια και τους είπε ότι τους θέλει ΄πολεμιστές΄. Άσος…

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ : Δείχνει σημάδια ζωής η Λοριάν, σε ανοδική πορεία η Βαλενσιέν, εντός είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Ίσως να μην πουν ΄όχι΄ σε μια βολική ισοπαλία, η οποία έχει εμφανιστεί σερί α δύο προηγούμενα χρόνια. Θα ρισκάρω στην ισοπαλία.

ΛΥΩΝ – ΠΑΡΙ:Την βολεύουν την Παρί τα εκτός έδρας παιχνίδια, όμως στο τελευταίο με την Νις ήταν μέτρια. Λείπουν πολλά στην φετινή Λυών όμως έχει πάρει όλα τα ντέρμπι εντός έδρας.  Κυρίως λόγω απόδοσης κοιτάω προς τα δεξιά. Χ2

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΑΡΣΕΙΓ :Η συμπεριφορά των δύο, η καλή παράδοση της Μπρέτ και  η δυνατή έδρας της συν την απουσία του Ρεμί με οδηγούν στην ισοπαλία με γκολ. Κάπου στο 1-1. Χ

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΟΣΟ : Σε τροχιά Ευρώπης η Τουλούζ. Θα αναγκαστεί να ρισκάρει η Σοσό η οποία χρειάζεται επειγόντως βαθμούς αλλά δέχεται γκολ από …όλους. Με ρίσκο το Over, προσοχή στον άσο.

ΡΕΝ – ΛΙΛ: Τα τελευταία έξι παιχνίδι εκεί έχουν έρθει G/G. Δεν νομίζω να κάνει τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη η Λίλ αλλά και η Ρεν είναι αρκετά ασταθής. Νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΥΑΔΑ : ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ –  ΝΙΣ   (7/10)

ΤΡΙΑΔΑ ( Χαμηλή ): ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΛΟΑ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ     (8/10)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ….ΣΥΣΤΗΜΑ : ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΧΕΡΤΑ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ      (6/10)

ΒΡΑΔΙΝΟ …ΣΥΣΤΗΜΑ : ΧΙΡΟΝΑ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ_ΛΟΡΙΑΝ Χ – ΦΕΝΛΟ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. – ΠΑΡΙ     (6/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ : ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΚΑΛΙΑΡΙ      (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΘΕΛΤΑ_ΑΛΜΕΡΙΑ Χ – ΜΠΡΕΣΤ_ΜΑΡΣΕΙΓ  Χ  – ΤΟΥΛΟΥΖ_ΣΟΣΟ  OVER – ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ  1Χ     (6/10)

 

Άντε και καλή τύχη ….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook