Φουσκωμένα …παντελόνια!

Επιτέλους ήρθε και ο Μάρτιος για να ελπίζουμε σε περισσότερη τύχη. Στο …χορό πλέον μπαίνουν και οι Δανοί οι οποίοι ξαναρχίζουν μετά την διακοπή. Πάμε να περάσουμε στις επιλογές διημέρου. ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΛ – ΟΣΕΡ :Οριακές οι τελευταίες νίκες της Λίλ η οποία δια στόματος Γκαρσία δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα. Τεράστιο κίνητρο η Οσέρ η […]

Επιτέλους ήρθε και ο Μάρτιος για να ελπίζουμε σε περισσότερη τύχη. Στο …χορό πλέον μπαίνουν και οι Δανοί οι οποίοι ξαναρχίζουν μετά την διακοπή. Πάμε να περάσουμε στις επιλογές διημέρου.


ΓΑΛΛΙΑ

ΛΙΛ – ΟΣΕΡ :Οριακές οι τελευταίες νίκες της Λίλ η οποία δια στόματος Γκαρσία δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα. Τεράστιο κίνητρο η Οσέρ η οποία συχνά παίρνει αποτελέσματα στο ΄Μετροπόλ΄. Ίσως σε ένα ειδικό στοίχημα να μπορεί να σταθεί το Χ/1.

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ: Οι απουσίες της Μαρσέιγ καλά …κρατούν. Καλή παράδοση η φορμαρισμένη Τουλούζ στην Μασσαλία, έχει την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ΄Βελοντρόμ΄ , η Τουλούζ.

ΝΑΝΣΙ – ΛΥΩΝ :  Έχω γίνει …γραφικός να γράφω ότι η  Νανσί  είναι μέτρια και ότι την βλέπω να υποβιβάζεται. Της λείπουν πράγματα της Λυών φέτος αλλά στο ΄Πικιό΄ έχει τον πρώτο λόγο. Διπλό σε αξιοπρεπείς τιμές.

ΝΤΙΖΟΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Επικίνδυνη ομάδα η Ντιζόν, τεράστια απουσία του Ζιρού για την ομάδα του Ζιράρ. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Λογικά θα σκοράρουν και οι δύο. G/G

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ: Μπορεί να είναι φορμαρισμένη και αρκετά ψηλά η Σεντ Ετιέν αλλά  αυτό δεν δικαιολογεί τόσο χαμηλές αποδόσεις. Επιλογή το 2-3 γκολ.

ΣΟΣΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ : Κακή ομάδα η Σοσό αλλά με την Βαλενσιέν δίνει αυθεντικό ΄τελικό΄ και νομίζω αντιμετωπίζει την …κατάλληλη ομάδα για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Άσος υψηλού ρίσκου.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΣ: Χαμηλές αποδόσεις στον άσο για τους ΄γιρονδίνους΄ αλλά την δεδομένη στιγμή είναι πολύ ανώτερη ομάδα από τους Νικαιώτες. Ανασταλτικός παράγοντας στην επιλογή του άσσου η μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών από τους φιλοξενούμενους. Επιλογή το Χ/1 για αυτούς που ρισκάρουν. Πιθανό Under.

ΚΑΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ: Δέχεται γκολ από όλο… τον κόσμο εντός η Καέν. Κυρίως λόγω έδρας της δίνω το προβάδισμα αλλά θεωρώ το G/G ασφαλέστερη επιλογή. Λογικά G/G και 2-3 γκολ.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ – ΑΖΑΞΙΟ: Δεν βλέπω να ΄γκελάρει΄ η Παρί, χωρίς άγχος θα παίξουν οι Κορσικανοί οι οποίοι εκτός έδρας δεν λένε πολλά. Κάπου στο 3-1 για σκορ, over.

ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΝ: Σε καλή φάση η Ρεν αλλά εκτός δεν την πιάνεις πουθενά. Δεν μου αρέσει φέτος η Λοριάν, στόχος πλέον η άνετη σωτηρία. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΥΕΣΚΑ – ΛΥΩΝ (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΦΟΡΦΑΡ – ΜΑΛΑΓΑ – ΣΟΣΟ – ΓΚΕΝΚ   (6/10)

ΤΡΙΑΔΑ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ: ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΙΡΟΝΑ – ΤΟΥΛΟΥΖ     (5/10)

ΓΚΟΛ : ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ_ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ_ΜΙΛΑΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ_ΑΤΛΕΤΙΚΟ    (6/10)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΥΑΔΑ : ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΣΤΟΥΡΜ   (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΑΕΝ_ΜΠΡΕΣΤ 2-3 ΓΚΟΛ – ΓΡΑΝΑΔΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ   (7/10)

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook