Η συνήθεια που έγινε …λατρεία!

Ένα από τα πρώτα κρίσιμα Σ/Κ μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων, είναι αυτό που συναντάμε μπροστά μας. Χωρίς πρόλογο πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε αυτό το Σ/Κ ξεκινώντας από την Γαλλια. ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ : Πολύ σκληρή εντός η Μπρέστ, σταθερά καλή η Μπορντό. Αγωνιστικά και βαθμολογικά προκύπτει η ισοπαλία. Κρατάω το Χ, […]

Ένα από τα πρώτα κρίσιμα Σ/Κ μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων, είναι αυτό που συναντάμε μπροστά μας. Χωρίς πρόλογο πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε αυτό το Σ/Κ ξεκινώντας από την Γαλλια.

ΓΑΛΛΙΑ

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ : Πολύ σκληρή εντός η Μπρέστ, σταθερά καλή η Μπορντό. Αγωνιστικά και βαθμολογικά προκύπτει η ισοπαλία. Κρατάω το Χ, κοντά στο 1-1.

ΕΒΙΑΝ – ΣΟΣΟ : Με νέο κόουτς η Σοσό αλλά άγνωστο τι μπορεί να αλλάξει. Να κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Εβιάν είναι υπερβολικό.  Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία.

ΝΙΣ – ΝΑΝΣΙ : Παιχνίδι έξι βαθμών στην Νίκαια, καλύτερη ομάδα η Νις  αλλά αμφίβολο τον καλύτερο της παίκτη, τον Μουλουνγκί. Προβάδισμα στον άσο και την έδρα.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΟΡΙΑΝ : Σε τρομερή φάση η Τουλούζ αλλά και η Λοριάν δείχνει να ανεβαίνει. Λογικά σφιχτό παιχνίδι, χαμηλό σκορ.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ : Με έφεση στο σκοράρισμα και οι δύο, αναμένω ένα ανοιχτό ματς με γκολ. Πέντε παιχνίδια αήττητη η Βαλενσιέν, προβλημάτισε στα τελευταία δύο η Σεντ Ετιέν. Υπερβολικές τιμές στο διπλο για τους πολύ καλούς φιλοξενούμενους. OVER και μετά διπλό.

ΛΥΩΝ – ΛΙΛ : Κουρασμένη η Λυών μετά από τα 120 λεπτά της Τετάρτης. Προβλήματα στην άμυνα για την Λίλ. Πιθανό G/G, ενισχύει την επιλογή και η παράδοση.

ΝΤΙΖΟΝ – ΠΑΡΙ : Σκληροτράχηλη η Ντιζόν δυσκόλεψε και στα δύο φετινά παιχνίδια την Παρι. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι αντέχουν αλλά σε τέτοιες τιμές δεν ασχολούμαι. Δεν έχω κάτι.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΚΑΕΝ : Μέτριες οι τελευταίες εμφανίσεις της Μονπελιέ, αλλά με την Καέν έχει επιστροφές και τον πρώτο λόγο για την νίκη. Ασος.

ΡΕΝ – ΟΣΕΡ : Βγάζει …ψυχολογία και υγεία η Ρεν αλλά δεν σκοράρει εύκολα. Πολύ σφιχτά θα παίξει η Οσέρ που ψάχνει βαθμούς. Προβάδισμα στο Under.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ : ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΙΡΟΝΑ – ΝΙΣ    (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ :  ΑΣΚΟΛΙ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΛΕΡΜΟ  (6/10)

ΤΡΙΑΔΑ …ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ:  ΕΙΡ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΜΠΡΕΧΙΝ   (5/10)

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: ΣΑΣΟΥΟΛΟ_ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΠΡΕΣΤ_ΜΠΟΡΝΤΟ    (5/10)

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΦΙΤΕΣΕ    (5/10)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ :  ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΤΖΕΝΟΑ  1Χ  – ΜΟΝΠΕΛΙΕ    (7/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΜΠΡΕΝΤΑ_ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ  Χ  – ΚΕΡΚΥΡΑ_ΞΑΝΘΗ  OVER –  ΤΖΕΝΟΑ – ΡΕΝ_ΟΣΕΡ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ –  ΑΑΡΧΟΥΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ _ΜΠΙΛΜΠΑΟ    Χ     (5/10)

 

 

*Μην ξεχνάτε ότι το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων, χρειάζεται ρίσκο. Καλή τύχη!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook