Γολγοθάς…

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία και αρκετή υπομονή και πολύ τύχη στην ζωή σας. Φυσικά και τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν σταματούν, τα μεγαλύτερα είναι στο κουπόνι χωρίς όμως αυτό να είναι πολύ πλούσιο. Το κουπόνι του Σ/Κ περιλαμβάνει και ένα τελικό, αυτόν που θα διεξαχθεί […]

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία και αρκετή υπομονή και πολύ τύχη στην ζωή σας.

Φυσικά και τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν σταματούν, τα μεγαλύτερα είναι στο κουπόνι χωρίς όμως αυτό να είναι πολύ πλούσιο.

Το κουπόνι του Σ/Κ περιλαμβάνει και ένα τελικό, αυτόν που θα διεξαχθεί στο ΄Σταντ ντε Φρανς΄ του Παρισιού,  τελικός Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Λυών και Μαρσέιγ. Παρακάτω η ανάλυση του ματς:

 

ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ: Για το πρωτάθλημα η Λυών, νίκησε την Οσέρ δύσκολα με 2-1 με δύο πέναλτι του Λισάντρο Λόπεζ,, αυστηρό το δεύτερο. Με την νίκη αυτή παρέμεινε μια ανάσα από την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους. του CHL. Την Τρίτη απέκλεισε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ την Γκαζελέκ με 4-0 και πέρασε στον τελικό του  κυπέλου Γαλλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Κιουβεγί (Νασιονάλ). Δεν έχει νεότερες απουσίες. Από την άλλη η Μαρσέιγ έκανε το χειρότερο ρεκόρ της 50ετίας  (12ματς χωρίς νίκης, έχασε από την μισητή Παρί ενώ στο εξ΄ αναβολής με την Μονπελιέ αντιστάθηκε μόνο στο α΄ μέρος έχασε με 1-3 και έκανε το …χατίρι των φιλάθλων της που ζητούσαν από την ομάδα να ηττηθεί για να μην πάρει το πρωτάθλημα η Παρί. Αμφίβολος ο Ρεμί(Ε,23/10), εκτός ο Ντιαβαρά(23/1).

Την δεδομένη χρονική στιγμή η Λυών είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Η Μαρσέιγ ψάχνεται να βρει την …χαμένη της ταυτότητα και επιζητά έναν τίτλο για να ΄σώσει΄ την χρονιά. Προβάδισμα στο OVER.

 

Α΄ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ: Πολύ καλή εντός η Βαλενσιέν, καλύτερη εκτός έδρας εσχάτως η Εβιάν. Προβάδισμα στην ισοπαλία που τους βολεύει και βαθμολογικά.

ΛΙΛ – ΑΖΑΞΙΟ: Παρά την ήττα στην Μπρέστ και τις απουσίες που έχει η Λίλ,  έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην αδύναμη Αζαξιό. Άσο το βλέπω αλλά η απόδοση είναι πολύ χαμηλή.

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Σημαντικές απουσίες στην άμυνα για την Λοριάν, η οποία δεν έχει και εναλλακτικές λύσεις. Κουρασμένη η Μονπελιέ,  προέρχεται από το διπλό στο ΄Βελοντρόμ΄. Κάπου θα βάλω το διπλό, φοβάμαι λίγο το 1-1.

ΝΑΝΣΙ – ΜΠΟΡΝΤΟ: Η Μπορντό κάνει καλύτερες εμφανίσεις από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα της, ενώ στην Νανσί μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. Και εδώ θα ρισκάρω με την ισοπαλία.

ΟΣΕΡ – ΠΑΡI: Η Οσέρ προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις, θα παίξει με το ΄μαχαίρι στα δόντια΄. Προβληματίζει τελευταία η Παρί αλλά η ποιότητα της κάνει ίσως κάνει την διαφορά. Πιθανό G/G και διπλό, κάπου στο 1-2.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ: Δεν είναι στα καλά της η Σεντ Ετιέν, κακή εκτός η Μπρέστ αλλά κάπου θα κάνει το διπλό. Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

ΣΟΣΟ – ΝΤΙΖΟΝ: Παρά τις σημαντικές της απουσίες, η Σοσό δείχνει τελευταία ότι εντός μπορεί να κερδίσει ομάδες τύπου ΄Ντιζόν΄. Με ρίσκο στον άσο και για σκορ 2-1.

 

*Πάμε να δούμε και τις τελικές επιλογές του διημέρου….


ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΡΙΑΔΑ: ΒΕΡΟΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ:  ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ_ΑΣΚΟΛΙ Χ –  ΣΑΛΚΕ – ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ – ΛΥΩΝ_ΜΑΡΣΕΙΓ OVER  (6/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ: ΘΕΛΤΑ_ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  OVER –  ΠΑΛΕΡΜΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ_ΕΒΙΑΝ Χ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΤΣΕΛΣΙ   (7/10)

 

 

Καλή Ανάσταση!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook