Η…κούπα του Ντρογκμπά!

Χαίρετε φίλοι αναγνώστες του www.athleticradio.gr! Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα, πολλά περισσότερα αύριο! Από εδώ και στο εξής βέβαια θα συνηθίσουμε να βλέπουμε κουπόνι με λίγα παιχνίδια . Πάμε να δούμε τις τελικές επιλογές. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ : ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΙΛΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ_ΚΟΡΔΟΒΑ   Χ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ  (6/10) ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΙΑΔΑ: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – […]

Χαίρετε φίλοι αναγνώστες του www.athleticradio.gr! Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα, πολλά περισσότερα αύριο! Από εδώ και στο εξής βέβαια θα συνηθίσουμε να βλέπουμε κουπόνι με λίγα παιχνίδια . Πάμε να δούμε τις τελικές επιλογές.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΣΥΣΤΗΜΑ : ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΙΛΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ_ΚΟΡΔΟΒΑ   Χ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ  (6/10)


ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΡΙΑΔΑ: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΣΟΣΟ   (6/10)

ΣΥΣΤΗΜΑ: ΛΟΥΤΟΝ –ΤΟΥΝ – ΜΠΡΑΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΑΖΑΞΙΟ  (6/10)

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: ΣΤΡΟΜΕΝ –  ΝΙΣ – ΝΑΠΟΛΙ

 

*Όσον αφορά τον σημερινό τελικό του CHL, θεωρώ ότι οι αποδόσεις στην Τσέλσι για νίκη και κατάκτηση είναι υπερβολικές. Μπορεί να λείπει ο φετινός MVP Ραμίρες, όμως και από την Μπάγερν θα απουσιάσει ο Λουίς Γκουστάβο που φέτος είναι όλη η μεσαία γραμμή της Μπάγερν. Περιμένω ένα παιχνίδια σε χαμηλό ρυθμό, με τους Λονδρέζους να …χτυπούν από στημένα.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΣΕΛΣΙ στα ειδικά, ενώ έχω μια έμπνευση για πρώτος σκόρερ Μίκελ ( 60.00 απόδοση) και φυσικά Ντρογκμπά anytime! Για σκορ τα 1-1 και 2-2!

 

Αξίζει ένα μεγάλο τρόπαιο...

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook