Η σημαδεμένη …ισοπαλία και οι βαλίτσες!

Καλό καλοκαίρι με κάθε επισημότητα πλέον! 2 Ιουλίου σήμερα και ο ΄ήχος΄ ηχεί σιγά – σιγά στα αυτιά των περισσοτέρων. Θα διανύσουμε ένα τριήμερο με όχι τόσο μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν προάγγελος του EURO το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή! Τελευταία φιλικά παιχνίδια για αρκετές ομάδες πριν το μεγάλο τουρνουά που […]

Καλό καλοκαίρι με κάθε επισημότητα πλέον! 2 Ιουλίου σήμερα και ο ΄ήχος΄ ηχεί σιγά – σιγά στα αυτιά των περισσοτέρων. Θα διανύσουμε ένα τριήμερο με όχι τόσο μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν προάγγελος του EURO το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή!

Τελευταία φιλικά παιχνίδια για αρκετές ομάδες πριν το μεγάλο τουρνουά που ακολουθεί, το πρόγραμμα του τριημέρου επίσης περιλαμβάνει και την τελευταία αγωνιστική στην Segunda Division, τα πλέι οφ ανόδου και παραμονής στη Β΄ Ιταλίας ενώ Σουηδοί και Νορβηγοί παίζουν μόνο οι Β΄ κατηγορίες τους!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Πάμε να πούμε δύο λογάκια για την τελευταία αγωνιστική στην Β΄ Ισπανίας γιατί τα πράγματα στην 6αδα έχουν μπλέξει πολύ αν και εκτιμώ πως η βαθμολογία θα ολοκληρωθεί ως έχει

*Η Αλμερία υπερτερεί στις ισοβαθμίες με Αλκορκόν και Κόρδοβα υπερτερεί και στην ισοβαθμία με την Χέρκουλες.

* Υπάρχουν περιπτώσεις με τριπλές ακόμα και τετραπλή ισοβαθμία, όμως δεν είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικά σενάρια και θα κουράσω χωρίς λόγο.

* Μακριά από τοκογλυφικές αποδόσεις του 1.10 και 1.20!

* Τα παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν πολύ Over ενώ γενικότερα περιμένω 7-8 παιχνίδια από τα συνολικά 11 να λήξουν Over όπως συμβαίνει συνήθως τελευταίες αγωνιστικές στην Ισπανία.

 

* Πολύ ντόρος γίνεται για το παιχνίδι Θέλτα – Κόρδοβα (το έχουν αποσύρει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες), εξαιτίας του ότι και οι δύο ΄βολεύονται΄ με την ισοπαλία. ΄Σημαδεμένο΄ μοιάζει, λογικά θα έρθει, κάπου στο 1-1 και 2-2.

*Στα υπόλοιπα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Αλμερία και Βαγιαδολίδ θα κερδίσουν εύκολα και μάλλον από ημίχρονο!

*Στο παιχνίδι της Χέρκουλες με την Ουέσκα, προσωπικά θα ρισκάρω με την ισοπαλία αφού οι Αλικαντίνοι αναμένεται να δυσκολευτούν

*Μπόλικη …ισοπαλία έχει και το Νουμάνθια – Αλκορκόν, οι φιλοξενούμενοι θέλουν έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την 6άδα εκτός αν οι γηπεδούχοι πάρουν καμιά …βαλίτσα από την Αλμερία. Με ρίσκο το Χ!

 

Σάββατο

ΤΡΙΑΔΑ:  ΔΑΝΙΑ_ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ OVER – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ_ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ  OVER – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ_ΤΟΥΡΚΙΑ OVER     (7/10)

ΤΡΙΑΔΑ II: ΜΟΥΡΘΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ_ΚΡΟΑΤΙΑ  2-3 ΓΚΟΛ – ΧΙΛΗ  (6/10)


Κυριακή

ΣΥΣΤΗΜΑ:  ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΕΛΤΣΕ_ΤΑΡΑΓΟΝΑ 4-6 – ΟΥΕΣΚΑ_ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ  Χ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  Β΄ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ (6/10)

 

Άντε και καλή τύχη…

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook