Τα ειδικά στοιχήματα του Euro…

Χαίρετε… λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης του Euro, είμαστε εδώ στο www. Athleticradio.gr για να σας παρουσιάσουμε και να καταθέσουμε τις επιλογές και τα ειδικά στοιχήματα που μπορούμε να ασχοληθούμε στο EURO!   Όπως έχω πει και δια μικροφώνου αρκετές μέρες τώρα, όσον αφορά τον πρωταθλητή του EURO για μένα δύο ομάδες […]

Χαίρετε… λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης του Euro, είμαστε εδώ στο www. Athleticradio.gr για να σας παρουσιάσουμε και να καταθέσουμε τις επιλογές και τα ειδικά στοιχήματα που μπορούμε να ασχοληθούμε στο EURO!

 

Όπως έχω πει και δια μικροφώνου αρκετές μέρες τώρα, όσον αφορά τον πρωταθλητή του EURO για μένα δύο ομάδες έχουν αξία. Η Γαλλία και η Ρωσία. Δεν είναι ΄καυτά΄ φαβορί, δεν είναι ομάδες που θα ασχοληθούν πολύ όμως οι αποδόσεις και στις δύο δελεάζουν.

 

Η Γαλλία είναι από τις πιο πλήρης ομάδες του τουρνουά, έχει πλέον και καλό προπονητή (Μπλάν) και το μοναδικό πρόβλημα που ίσως προκύψει είναι στην θέση ΄6΄ με τον βασικό χαφ Μ΄ Βιλά να είναι αμφίβολος ενώ στο φιλικό με την Εσθονία τον αντικατέστησε ο Αλού Ντιαρά ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα και αποχώρησε.

Μεσοεπιθετικά έχει τρομερές μονάδες ενώ και στον ανασταλτικό τομέα εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στις διασταυρώσεις επίσης ευνοείτε αφού αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο, έχει μεγάλες πιθανότητες να μην συναντήσει Γερμανούς και Ισπανούς μέχρι και τον τελικό.Πριν μερικές μέρες η Γαλλία παιζόταν στο 12 και τώρα στον εγχώριο Οργανισμό στο 8.00.

 

Η Ρωσία είναι διαφορετική περίπτωση. Πειθαρχημένη και ομοιογενής ομάδα με τους παίκτες της να έχουν …φρέσκια πόδια. Λίγα ματς μέχρι τώρα για τους περισσότερους Ρώσους διεθνής ενώ και ο Άντβοοκατ αν μη τι άλλο είναι σοβαρός κόουτς. Βέβαια χαμηλό το 15 πλέον εκεί που ήταν 30.

 

*Για όλες τις ομάδες αλλά και για την Εθνική Ελλάδος …σχόλια και εκτιμήσεις αύριο στην στοιχηματική εκπομπή 14.00 – 17.00 στον Athletic Radio 104,2

 

 

Δεν θέλω να επεκταθώ και να κουράσω με αναλύσεις για τις άλλες ομάδες, θα τα πούμε αύριο και ραδιοφωνικά… Πάμε να δούμε τις επιλογές και τα ειδικά στοιχήματα:

 

 

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

∆’ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ: ΓΑΛΛΙΑ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΡΩΣΙΑ (ΠΟΛΩΝΙΑ)

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: ΡΙΜΠΕΡΙ, ΑΡΣΑΒΙΝ , ΜΠΕΝΖΕΜΑ

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook