CHL ένα μήνα μετά…

Εδώ είμαστε, μετά από  το τέλος του Euro και περίπου ενός μήνα απουσίας, μαζί σας στο blog μας στο www.athleticradio.gr! Όποτε κρίνουμε σκόπιμο θα σας παρουσιάζω τις απόψεις μου για διάφορα, θα ακολουθήσουν αφιερώματα για τα μεγάλα πρωταθλήματα που ξεκινούν και πάνω από όλα θα έχουμε για μια ακόμη φορά ανταλλαγή απόψεων για τα στοιχηματικά […]

Εδώ είμαστε, μετά από  το τέλος του Euro και περίπου ενός μήνα απουσίας, μαζί σας στο blog μας στο www.athleticradio.gr! Όποτε κρίνουμε σκόπιμο θα σας παρουσιάζω τις απόψεις μου για διάφορα, θα ακολουθήσουν αφιερώματα για τα μεγάλα πρωταθλήματα που ξεκινούν και πάνω από όλα θα έχουμε για μια ακόμη φορά ανταλλαγή απόψεων για τα στοιχηματικά μας …θέματα.

Πάμε να πάρουμε μια συνοπτική γεύση από το σημερινό πρόγραμμα για το 3ο προκριματικό γύρο του CHL.

 

*Δεν έχουν και μεγάλη σχέση η Μπάτε Μπόρισοφ με την Ουγγρική Ντέμπρετσεν, μπορεί να βρίσκεται χαμηλά ο άσος αλλά μοιάζει πιθανός.

*Άναρχα παίζει συνήθως η Μόλντε, λογικά θα έχει γκολ το ματς με την Βασιλεία. Πιθανό G/G.

*Σφιχτό παιχνίδι με λίγα γκολ αναμένω το ΑΕΛ – Παρτιζάν. Σκληρές ομάδες και οι δύο, προσεκτικό ματς με προβάδισμα στο Under.

*Καλά στοιχεία έχει δείξει τα τελευταία χρόνια η Σλασκ, ανερχόμενη δύναμη στην χώρα ενώ εντός βγάζει αυτοπεποίθηση. Έχει παιχνίδια στα πόδια της η Χέλσινμποργκ στην Σουηδία, εκτός έδρας είναι αρκετά αδύναμη. Θα ρισκάρω στον άσο, όχι κάτω από 2.00.

*Προσοχή στους Ισραηλινούς της Χάποελ Κιριάτ, έχει φορτωθεί αρκετά ο άσος. Δεν θα παίξουν στην έδρα τους αλλά στο γήπεδο της Μακάμπι Χάιφα,η Νέφτσι Μπακού έδειξε επικίνδυνη. Δεν είναι για 1.50 το ματς!

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μόλντε – Βασιλεία   G/G

ΑΕΛ – Παρτιζάν       Under

Σλάσκ – Χέλσινμποργκ     1

 

www.Betfm.gr

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook