Επιλογές από παντού…

  Χαιρετώ τα …διαδικτυακά φιλαράκια μου του www.athleticradiogr.Μετά την κλασσική χθεσινή μας ραδιοφωνική παρέα, επιστρέφουμε μετά από αποχή μερικών ημερών στις σημερινές μας αναλύσεις και επιλογές.   Α΄ Ισπανίας   *Επιτρέψτε μου αλλά αυτή η Μάλαγα και στα δύο της ματς, έχει κερδίσει με τα …ψέμματα! Εκτός ο πολύτιμος Τουλαλάν, ίσως ντεμπουτάρουν οι νεοαποκτηθέντες Σαβιόλα – Σάντα […]

 

Χαιρετώ τα …διαδικτυακά φιλαράκια μου του www.athleticradiogr.Μετά την κλασσική χθεσινή μας ραδιοφωνική παρέα, επιστρέφουμε μετά από αποχή μερικών ημερών στις σημερινές μας αναλύσεις και επιλογές.

 

Α΄ Ισπανίας

 

*Επιτρέψτε μου αλλά αυτή η Μάλαγα και στα δύο της ματς, έχει κερδίσει με τα …ψέμματα! Εκτός ο πολύτιμος Τουλαλάν, ίσως ντεμπουτάρουν οι νεοαποκτηθέντες Σαβιόλα – Σάντα Κρουζ.Επική ανατροπή για Λεβάντε με την Εσπανιόλ, δεν είναι πάντως σε καμία περίπτωση η περσινή καλή ομάδα. Οι δύο νίκες της Μάλαγα φέτος είναι με 1-0, τα τρια ματς των δύο τα τελευταία χρόνια έληξαν με 1-0, άρα και με βάση το 1.60 στον άσο, προσωπικά θα κρατήσω μόνο το 1-0 για σκορ.

*Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έβγαλε η Βαλένθια, έχει ανάγκη από μια νίκη ενώ την Τετάρτη έχει CHL στο Μόναχο επί της Μπάγερν. Μόνο ο Πιάτι σημαντική απουσία.Καλύτερη η Θέλτα από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της, αρέσκεται να έχει κατοχή στο παιχνίδι της. Δεν μου αρέσει η απόδοση στον άσο, αν και νομίζω ότι τελικά η Βαλένθια θα κερδίσει, θα κρατήσω το Under, με 1-0 και 2-0 για σκορ. Tα σκορ ευνοούνται και από την παράδοση. Επιλογή επίσης και το Γκουαρδάδο anytime λόγω της έχθρας Ντέπορ – Θέλτα.

* Στα παιχνίδια των ΄μεγάλων΄ Ρεάλ καιΜπαρτσελόνα, στοιχηματικά επιλογή το Over 3.5 στο Σεβίλλη – Ρεάλ ενώ οι Καταλανοί ίσως να μην περάσουν εύκολο βράδυ απέναντι στην καλή Χετάφε.

Β΄ Ισπανίας

* Σε τρομερή κατάσταση η Έλτσε, βρίσκεται στην κορυφή, αδιαφόρησε στο κύπελλο και αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Κόρδοβα, μεσοβδόμαδα. Μάλλον εκτός ο σκόρερ Χίλ. Κακό ξεκίνημα για τηνΧιχόν η οποία θα έχει εκτός τον παιχταρά Ντε λα Κουέβας, ενώ η παράδοση δείχνει μία νίκη σε 17 αγώνες στο ΄Βαλέρο΄. Έχει πολύ Χ το ματς…

*Λογικά Αλμερία και Μπαρτσελόνα Β΄ θα κερδίσουν αλλά οι αποδόσεις είναι για άλλη κατηγορία και όχι για Segunda, οπότε απέχουμε. Για τους Καταλανούς ξανά εκτός ο σκόρερ Ντεουλοφέου. Μια αξία στο Over στο Αλμερία – Γουαδαλαχάρα.

*Κάτι φαίνεται να …κινείται στην Σανταντέρ.Πήρε την ισοπαλία στην Ουέσκα,απέκλεισε την Λούγκο στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Δεν έγινε βέβαια καμιά υπερομάδα, ένα γκολ έχει βάλει όλο κι όλο. Από την άλλη, η Ουέλβα θα κάνει ζημιές φέτος, έχει παίξει καλή μπάλα μέχρι τώρα όμως είναι λίγο αφελής και επειδή οι γηπεδούχοι θα …δαγκώνουν, είπα να ρισκάρω στον άσο!

*Προέρχεται από δύο σερί νίκες η Αλκορκόν στο πρωτάθλημα με τον Ριέρα να κάνει πράγματα στην τελευταία της νίκη στο νησί επί της Λας Πάλμας. Καλή εμφάνιση και στο κύπελλο, συντρίιβοντας την Αλκορκόν με 4-1. Εκτός ο βασικό μπακ Καλάχορο. Η Κόρδοβα είναι καλή μέχρι τώρα, απέκλεισε την Έλτσε μεσοβδόμαδα ενώ ενισχύεται από την επιστροφή του καλού μπακ Φουέντες,παραμένουν εκτός οι Τένα και Ντίαζ. Δύσκολο να κάνει το 4/4 η Άλκορκον σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Κόρδοβα είναι καλή ομάδα και δεν δέχεται εύκολα τέρμα. Κάπου είδα 1.80 το Χ2 και το κράτησα!

*Εκτός ο σκόρερ Χοσέ Μάρι για την Χερέθ η οποία μετρά 4 συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την άλλη η Νουμάνθια προέρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και παραμένει αήττητη. Χωρίς προβλήματα. Βλέπω άσο αλλά δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω, δύσκολο ματς για πρόβλεψη και οι δύο δεν είναι στα καλά τους.

* Τρια σερί 1-1 για την νεοφώτιστη Λούγο η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Καλή και στο κύπελλο με την Σανταντέρ αλλά αποκλείστηκε.Εκτός ο βασικός επιθετικός Κιρόγα και ο μπακ Ντε Κόθ. Σοβαρή και η Ουέσκα, μια ήττα μέσα στην Μούρθια, φέτος, κατεβαίνει πλήρης. Πολύ σφιχτό παιχνίδι, πιθανό Under και 0-1 γκολ.

 

*Παιχνίδι απουσιών το Μούρθια – Μιράντες. Στην γηπεδούχο Μούρθια λείπουν δύο βασικοί αμυντικοί, ο βασικός φορ Κίκε αλλά και ο επιθετικός Τσάντο που μπαίνει αλλαγή συνήθως. Πολύ σημαντικές απουσίες θα έχει η Μιράντες αφού πέραν από την αυστηρή τιμωρία (6 αγ.) του προπονητή Πόουσο (θα είναι στην κερκίδα), η νεοφώτιστη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ και εμβληματικού αρχηγού Πάμπλο Ινφάντε αλλά και του ηγετικού στόπερ Αϊτόρ. Θα λείπουν τα 3 από τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Άνω – κάτω έχουν γίνει και οι δύο με τις απουσίες όμως η Μούρθια είναι πιο κοντά στην νίκηΆσος.

 

 Γαλλία

* Έφυγε ο Σαμασά από την Βαλενσιέν, εκτός και ο σκόρερ Πουζόλ, λογικά ντεμπουτάρει ο Λε Ταλέκ που ήρθε από Οσέρ. Καλή ομάδα και ισορροπημένη η Μπορντόμε ρίσκο στο διπλό.

*Μόνο με το Over μπορώ να ασχοληθώ στο Τρουά – Λίλ. Μέσα τελικά και ο μπακ Ντεμπυσί, οι φιλοξενούμενοι είναι πλήρεις. Θα ψάξει την πρώτη της νίκη η Τρουά, νομίζω θα ανοίξει το ματς.Over!

*Με νέα κερκίδα στο ΄Γκισάρ΄ θα υποδεχτεί η Σεντ Ετιέν την πολύ κακή έως τώρα Σοσό. Έχουν δυνατότητες για πολλά πράγματα οι γηπεδούχοι. Άσος από ημίχρονο, πιθανό Over.

*Μπερδεμένο το Εβιάν – Μπαστιά. Από ήττες προέρχονται και οι δύο, άλλαξε προπονητή η Εβιάν, ανέλαβε ο  μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της.Απουσίες για τους γηπεδούχος,σκοράρουν παντού οι Κορσικανοί. Αρχική εκτίμηση είχα για Over αλλά η Εβιάν ψάχνει το 1-0 και ίσως το …σφίξει το ματς.

*Δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα η Νις, πολύ μέτρια ομάδα, από την άλλη η Μπρέστ. Απουσίες οι γηπεδούχοι, χωρίς εκτός έδρας γκολ οι Βρετόνοι. Πολύ πιθανό Χ ημίχρονο, από κει και πέρα πάμε με Χ/1 και Χ/Χ

 

 

Προτάσεις

 

Τριάδα

Βαλενσιέν – Μπορντό             2

Σανταντέρ – Ουέλβα              1

Βαλένθια – Θέλτα              Under

 

Τριάδα ΙΙ

Αλκορκόν – Κόρδοβα            Χ2

Μούρθια – Μιράντες               1

Γκρόιτερ – Σάλκε                       2

 

Σκορ   (2-3-4)

Μάλαγα – Λεβαντε              1-0

Λούγο – Ουέσκα                   0-0

Μούρθια – Μιράντες          1-0

Βαλένθια – Θέλτα                2-0

 

www.betfm.gr

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook