Ο μήνας των παθών για τον ΟΦΗ!

Η πορεία του ΟΦΗ μέχρι τώρα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο είναι μια χαρά. Η ομάδα στο γήπεδο μπορεί και δείχνει την ανωτερότητα της, καταφέρνοντας να παίρνει βαθμούς που της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει ότι στο τέλος της χρονιάς θα είναι η μια από τις δύο που θα πάρουν τα εισιτήρια για την απευθείας […]

Η πορεία του ΟΦΗ μέχρι τώρα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο είναι μια χαρά. Η ομάδα στο γήπεδο μπορεί και δείχνει την ανωτερότητα της, καταφέρνοντας να παίρνει βαθμούς που της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει ότι στο τέλος της χρονιάς θα είναι η μια από τις δύο που θα πάρουν τα εισιτήρια για την απευθείας άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Τα ίδια ισχύουν και για την διοικητική παρουσία του συλλόγου.

Ο Μαχλάς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, με την πολύτιμη παρουσία των υπολοίπων μελών της διοίκησης, να αποσπάσει την προσοχή των παικτών από κάθε πρόβλημα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα. Με την ηγετική του φυσιογνωμία και τον ακέραιο χαρακτήρα που διαθέτει, έχει φροντίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλη την ομάδα και παράλληλα να βγάζει έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον.

Μαζί του, πολύ καλή δουλειά κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, που… «τρέχουν» σαν τους τρελούς προκειμένου ο ΟΦΗ να λειτουργεί σαν μια σοβαρή και οργανωμένη εταιρεία. Έτσι, δηλαδή, όπως αρμόζει στην δική τους προσπάθεια, αλλά και σε ότι αντιπροσωπεύει ο ίδιος ο σύλλογος. Ωστόσο, από εδώ και στο εξής και συγκεκριμένα από την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει ένας μήνας που δεν είναι άδικο να χαρακτηριστεί ως ο «μήνας των παθών».

Μιας και έρχεται το τέλος του χρόνου, γίνεται κατανοητό από όλους ότι οι υποχρεώσεις της εταιρείας θα μεγαλώσουν αυτό το χρονικό διάστημα και στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι όλοι οι οφειλέτες του θα είναι εντάξει και στην ώρα τους. Γιατί είναι κρίμα αυτοί οι άνθρωποι να μην δουν ανάλογη με την δική τους συμπεριφορά.

Πολύ περισσότερο, μιας και έρχεται ο Δεκέμβριος, θα πρέπει και ο κόσμος να πράξει ανάλογα και να βοηθήσει την ομάδα. Τόσο με την δική του παρουσία στο γήπεδο, προκειμένου να δώσει βροντερό παρών και παράλληλα να στηρίξει την ομάδα με την παροχή εισιτηρίων, όσο και με την αγορά μετοχών, που θα την βοηθήσει να βγάλει από πάνω της αυτόν τον «βραχνά» που υπάρχει.

Τα χρήματα που πρέπει να μπουν στον λογαριασμό των αδερφών Βατσινά, οι προσφυγές που πρέπει να καλύπτονται κάθε μήνα, αλλά και οι εισφορές προς ΙΚΑ και εφορία δημιουργούν άγχος και αγωνία. Συναισθήματα που μένουν στην άκρη, αφού πολύ περισσότερο στον ΟΦΗ πνέει άνεμος αισιοδοξίας και υγείας σε όλα τα επίπεδα.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook