Να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση…

Έπειτα από 93 ημέρες ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μακριά από την Κρήτη και γέλασε πάλι το χειλάκι του χιλιοταλαιπωρημένου κόσμου του. Βέβαια, έτσι όπως πάει η κατάσταση ο ΟΦΗ χρειάζεται «ψυχίατρο»φέρνοντας αυτά τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα. Αν και ο κόσμος του μάλλον θα αρχίσει να τον επισκέπτεται συνεχώς προκειμένου να βρει ένα «φάρμακο» για […]

Έπειτα από 93 ημέρες ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μακριά από την Κρήτη και γέλασε πάλι το χειλάκι του χιλιοταλαιπωρημένου κόσμου του. Βέβαια, έτσι όπως πάει η κατάσταση ο ΟΦΗ χρειάζεται «ψυχίατρο»φέρνοντας αυτά τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.

Αν και ο κόσμος του μάλλον θα αρχίσει να τον επισκέπτεται συνεχώς προκειμένου να βρει ένα «φάρμακο» για όσα περνάει στο πλάι αυτής της ομάδας. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα μέσα από μια υγιής προσπάθεια που θα αποφέρει θετικά και μόνο αποτελέσματα. Έτσι ώστε η συνέχεια του πρωταθλήματος να μπορέσει να τον βρει διαφορετικό και δυνατό.

Ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας παρά το γεγονός ότι αυτό το στοιχείο είναι που τον έχει διατηρήσει σε αυτό το επίπεδο. Σε καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όλος ο κόσμος έχει διαπιστώσει ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να έχει μια διάρκεια που να τον χρήσει φαβορί για την άνοδο και παράλληλα θα του δώσει την δυνατότητα να τον τρέμουν όλοι οι υπόλοιποι.

Ωστόσο το παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και με την είσοδο των νέων παικτών στην ομάδα. Τάντιτς, Παπουλής έδειξαν ότι θα βοηθήσουν ενώ η παρουσία του Γαλανόπουλου δίνει την δυνατότητα στον Αναστόπουλο να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα στα δύο άκρα της άμυνας.

Ο φετινός ΟΦΗ είχε όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν ώστε να γίνει το «αφεντικό» του πρωταθλήματος. Είχε την τύχη με το μέρος του, πήρε παιχνίδια που ίσως δεν άξιζε να τα πάρει και γενικά έδειξε ότι φέτος… του πάει εν αντιθέσει με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Λένε ότι η τύχη βοηθάει τους ισχυρούς και ο φετινός ΟΦΗ μόνο ισχυρός δεν φαίνεται. Θα πρέπει λοιπόν να δείξει ότι είναι ο ΟΦΗ που όλοι περιμένουν και πολύ περισσότερο ο κόσμος του που δεν τον έχει εγκαταλείψει πουθενά.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook