Πάρτυ μέσα και έξω από το γήπεδο!

Όλα είναι υπέρ του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό για να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ” και να γίνει ένα μεγάλο πάρτυ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να γίνει πάρτυ σήμερα και να σταλθεί ένα μεγάλο sms προς την υπόλοιπη Ελλάδα. Γιατί αν δεν ανταποκριθεί ούτε σήμερα ο […]

Όλα είναι υπέρ του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό για να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ” και να γίνει ένα μεγάλο πάρτυ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να γίνει πάρτυ σήμερα και να σταλθεί ένα μεγάλο sms προς την υπόλοιπη Ελλάδα.

Γιατί αν δεν ανταποκριθεί ούτε σήμερα ο κόσμος, τότε τι να πούμε; Ο καιρός είναι πολύ καλός, οι συνεχόμενες ζυμώσεις κατά του ΟΦΗ συσπείρωσαν τον κόσμο και πολύ περισσότερο η ομάδα δίνει ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρει οπωσδήποτε.

Και όπως πολύ σωστά λένε και οι οργανωμένοι στην ανακοίνωση τους, που με βρίσκει σύμφωνο 100%, “καμία άδεια θέση στον δικό μας ναό!”. Αυτό που χρειάζεται να γίνει σήμερα, είναι να δοθεί μια σημαντική και τονωτική ένεση από τους παίκτες του ΟΦΗ, να μπουν δυνατά στο γήπεδο και να φροντίσουν να “καθαρίσουν” γρήγορα το παιχνίδι.

Εξάλλου, αυτός ο Ιωνικός πριν από λίγες εβδομάδες έφαγε 5 από την Δόξα Δράμας! Χρειάζεται και ένα μεγάλο σκορ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των μεγάλων αγώνων που έρχονται με Διαγόρα, Τρίκαλα, Λεβαδειακό.

Το πάρτυ που θα γίνει σήμερα κρίνεται επιβεβλημένο και χρειάζεται την βοήθεια όλου του κόσμου! Κανονικά δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα σήμερα στο “Γεντί Κουλέ”, να είναι στο γήπεδο περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ και μέσω της tv να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και βέβαια, πάνω από όλα με τις σωστές αντιδράσεις, να μην δοθεί κανένα “πάτημα” σε αυτούς που περιμένουν τον ΟΦΗ στην γωνία για να τον στείλουν… αδιάβαστο

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook