Ούτε μια απουσία την Κυριακή…

Λοιπόν παιδιά ξεκινάμε… Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ώρα 3.00 το μεσημέρι: Δεν χωράει καμία απουσία από το γήπεδο. Από το “Γεντί Κουλέ”. Το ναό του ΟΦΗ αλλά και όλων των φιλάθλων της ομάδας. Η ομάδα έφτασε και βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από εξωαγωνιστικής. Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει […]

Λοιπόν παιδιά ξεκινάμε… Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ώρα 3.00 το μεσημέρι: Δεν χωράει καμία απουσία από το γήπεδο. Από το “Γεντί Κουλέ”. Το ναό του ΟΦΗ αλλά και όλων των φιλάθλων της ομάδας. Η ομάδα έφτασε και βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από εξωαγωνιστικής.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει και συνεχίζει να δείχνει συνεχώς ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Το τι θα καταφέρει και πως θα το πετύχει, αυτό θα το καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Όμως επειδή πάντα στην ζωή μετράει το τι κάνουμε τώρα και όχι αύριο, την Κυριακή το “Γεντί Κουλέ” θα πρέπει να βγάζει φωτιές. Σαν ένας “δράκος” έτοιμος να “κατασπαράξει” τον αντίπαλο με τον “πύρινο λόγο” του και την εξέδρα που θα είναι έτοιμη σαν “λάβα” για να συντρίψει τα πάντα στο διάβα της.

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το απουσιολόγιο θα πρέπει να είναι κενό. Να μην έχει γραμμένο ούτε ένα όνομα στις σελίδες του.

Το μήνυμα που θα σταλθεί την Κυριακή και θα πάει σε ολόκληρη την Ελλάδα θα πρέπει να είναι τόσο ισχυρό που θα φανεί σαν ένα τεράστιο “τσουνάμι” που θα ξεκινήσει από τα παράλια της Κρήτης και θα… παρασύρει όλη την υπόλοιπη χώρα.

Το γνωρίζω ότι βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές, εποχές που ουδείς από εμάς έχει το περιθώριο για να δίνει τον οβολό του δεξιά και αριστερά. Όμως στην περίπτωση του ΟΦΗ, όλος ο κόσμος τον δίνει με ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Έφτασε η ώρα για να ξεκινήσει την Κυριακή η μεγαλύτερη και η πιο κρίσιμη αντεπίθεση. Που δεν θα έχει τέλος, δεν θα “κοπεί” στην μέση αλλά και ούτε θα μπορέσει κάποιος να την σταματήσει.

Αντεπίθεση εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων που θα ολοκληρωθεί μόνο με την παρουσία του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook