Η ψυχοσύνθεση του κόσμου αλλάζει…

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αλλάζει πλέον η ψυχοσύνθεση του κόσμου του ΟΦΗ. Αφορμή για να γράψω αυτό το κομμάτι πήρα από κάποια σχόλια που είδα μετά την είδηση ή καλύτερα ας πούμε τη φημολογία που αναπτύχθηκε για το ενδιαφέρον της οικογένειας Ψωμιάδη να επενδύσει στον ΟΦΗ. Οι περισσότεροι, δυστυχώς, αντιμετώπισαν θετικά αυτήν την […]

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αλλάζει πλέον η ψυχοσύνθεση του κόσμου του ΟΦΗ. Αφορμή για να γράψω αυτό το κομμάτι πήρα από κάποια σχόλια που είδα μετά την είδηση ή καλύτερα ας πούμε τη φημολογία που αναπτύχθηκε για το ενδιαφέρον της οικογένειας Ψωμιάδη να επενδύσει στον ΟΦΗ.

Οι περισσότεροι, δυστυχώς, αντιμετώπισαν θετικά αυτήν την είδηση κάνοντας σχόλια του τύπου «μόνο ένας τέτοιος τύπος θα σώσει την ομάδα μας» και διάφορα άλλα τέτοια.

Πολύ περισσότερο, αυτό που κάνει χειρότερη την κατάσταση είναι ότι άλλοι που προσπάθησαν να πουν την γνώμη τους τονίζοντας ότι «ο ΟΦΗ πρέπει να διοικείται από ανθρώπους καθαρούς και διαφορετικούς» αποπέμφθηκαν από τους πολλούς τονίζοντας ότι μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος θα δώσει την λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ.

Πραγματικά απορώ και παραξενεύομαι όχι τόσο με την ομάδα όσο με τον ίδιο τον κόσμο της που πρώτος σε όλη την Ελλάδα φρόντισε να βγάλει προς τα έξω το λάβαρο της επανάστασης και ουσιαστικά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η απογοήτευση, η πίκρα αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ δείχνει να είναι συνεχώς θέμα όχι του αθλητικού αλλά του… οικονομικού ρεπορτάζ λόγω των οφειλών και των χρεών που υπάρχουν, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ ότι η ομάδα θα σωθεί ακόμα και αν δώσουν το παρόν αμφιβόλου ποιότητας παράγοντες για τη δράση των οποίων γνωρίζουμε όλοι. Ε, τότε ας έρθει και ένας Μπέος που τον βρίζει ολόκληρο το Ηράκλειο εδώ και 1,5 χρόνο μπας και αυτός ο κατακαημένος ΟΦΗ βρει την υγεία του και την σωτηρία του.

Γιατί εδώ που φτάσαμε, το να θεωρείται ο Ψωμιάδης σωτήρας και ηγέτης, αποτελεί πλέον σαφή ένδειξη ότι οι κακουχίες και οι «πληγές» που έχει ο ΟΦΗ αλλοιώνουν την ταυτότητα μέρους του κόσμου του που είχε μεγαλώσει με άλλα και πιο ηθικά στοιχεία να τον χαρακτηρίζουν.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook