Ένας «Πέρο» λείπει μόνο από τον Ρούβα…

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το κομμάτι που λείπει από το φετινό παζλ του Ρούβα.

Η παρουσία του φετινού Ρούβα έχει αφήσει γλυκόπικρη γεύση σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα. Από τους διοικούντες μέχρι και τους φιλάθλους του Ρούβα, κανένας δεν μπορεί να πει αν είναι ευχαριστημένος ή στενοχωρημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Οι αιτίες; Από την μια υπάρχει η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή που έχει φέρει τον Ρούβα στην προτελευταία θέση και από την άλλη η αγωνιστική της παρουσία που δείχνει ότι σύντομα θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο.

Και ενώ το ρόστερ του Ρούβα δείχνει να είναι από τα πιο «γεμάτα» της κατηγορίας με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά όπως είναι ο Κορδονούρης, ο Ανυφαντάκης και ο Κεφαλούκος, η ομάδα δεν βάζει γκολ ούτε με… γραμματόσημο.

Ουσιαστικά σε σχέση με το περσινό ρόστερ δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Βέβαια,ο Ρούβας έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ρουμπάκης ή ο Ταχματζίδης ωστόσο όπως αποδεικνύεται αυτός που λείπει περισσότερο από κάθε άλλο δεν είναι ο Αλέξης Περογαμβράκης.

Ο 24χρονος επιθετικός του ΟΦΗ σκόραρε 9 φορές στο περσινό πρωτάθλημα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο νότιο όμιλο της Football League και με τα γκολ του οδήγησε τον Ρούβα στην σωτηρία.

Και παρά το γεγονός ότι ο Ρούβας δεν δέχεται εύκολα γκολ (εκτός από το ατυχές παιχνίδι με την Προοδευτική), η ομάδα τα «χαλάει» στην επίθεση. Φάσεις και ευκαιρίες για γκολ δημιουργεί, στην αντίπαλη περιοχή φτάνει εύκολα αλλά μέχρι εκεί.

Από τα 5 γκολ που έχει βάλει σε 6 παιχνίδια, μόλις το 1 έχει πετύχει φορ (Γκάτσης) ενώ έχουν σκοράρει αμυντικοί (Κορδονούρης, Ανυφαντάκης) και μέσοι (Ανωγειαννάκης).

Ο «Πέρο» θα ήταν το κατάλληλο κομμάτι στον φετινό Ρούβα που χτίστηκε με υπομονή και αρκετές προσθήκες. Το θέμα είναι να βρεθεί τον Γενάρη ένας «γκολτζής» προκειμένου η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να πετύχει την παραμονή.

Στόχος εφικτός που μόνο με… αυτοκτονία μπορεί να μην τον πετύχει!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook