Ο ΟΦΗ απάντησε στο μεγάλο ερώτημα!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το μεγάλο ερώτημα που έλυσε ο ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου.

Και ποιο είναι αυτό; Αν μπορεί να ζει χωρίς τον Σίσιτς! Οι εμφανίσεις των δύο τελευταίων αγώνων έδειξαν ότι μπορεί να αναπνέει και να ζει χωρίς τον Σλοβένο στην σύνθεση του.

Βέβαια και ο “Σίλε” έχει δείξει ότι είναι απαραίτητος στον φετινό ΟΦΗ παίρνοντας τον από το “χεράκι” στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι υποδειγματική και το σημαντικότερο είναι ότι ο Αναστόπουλος κατάφερε να βγάλει “άσους” στην 11αδα όπως ο Αλέξης Περογαμβράκης που τον δικαιώνει απόλυτα με τις εμφανίσεις του.

Με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και με την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, ο ΟΦΗ έδειξε ότι μπορει να ζει χωρίς τον “Σίλε” που βέβαια με εκείνον στην σύνθεση του γίνεται πολύ καλύτερος αποκτώντας ποιότητα και κλάση στην 11αδα.

Το μεγαλύτερο κέρδος από τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ είναι ότι η ομάδα αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην απουσία του “Σίλε” παίρνοντας ένα παιχνίδι που ήταν “ο θάνατος σου, η ζωή μου”.

Η αντίδραση του ΟΦΗ ήταν ένα απόλυτα θετικό στοιχείο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκεί όπου θα χρειαστεί να κάνει 5 με 6  νίκες ακόμα προκειμένου να κερδίσει την παραμονή και να κοιτάξει εντελώς διαφορετικά την συνέχεια…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook