Ο Γκόγκιτς έφυγε γιατί ο Εργοτέλης δεν δέχτηκε τον φετινό του εαυτό…

Η… «προπονητοφαγία» χτύπησε και τον Εργοτέλη με την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο και ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τον Σίνισα Γκόγκιτς που δεν είναι πλέον στο Ηράκλειο.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός δεν βρίσκεται στο τιμόνι του Εργοτέλη πληρώνοντας το μάρμαρο των συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ – και κυρίως το ότι η ομάδα πέτυχε μόλις 1 νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Η διοίκηση, λοιπόν, του Εργοτέλη αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον Σίνισα Γκόγκιτς επειδή η ομάδα δεν έγινε Μπαρτσελόνα για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και να είναι πρώτη με διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ένας Εργοτέλης με ΜΗΔΕΝΙΚΗ μεταγραφική ενίσχυση τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη που όμως κατάφερε να είναι πρώτος για περισσότερες από 10 αγωνιστικές.

Και εκεί φαίνεται η ΜΑΓΚΙΑ του Γκόγκιτς και των παικτών του. Ότι κατάφεραν δίχως μεταγραφές να είναι μέσα στον στόχο τους. Με άγουρα παιδάκια που έπαιξαν βασικοί για πρώτη φορά στην καριέρα τους, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια αξιοθαύμαστη πορεία αναγκάζοντας ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους τους να τους βγάλουν το καπέλο χαρακτηρίζοντας τους ως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα του πρωταθλήματος.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Ο Γκόγκιτς φεύγει αποτυχημένος;

ΟΧΙ σε καμία περίπτωση! Γιατί ο Εργοτέλης είναι μέσα στον στόχο του όταν οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω του έκαναν ΜΕΓΑΛΕΣ μεταγραφές τον Γενάρη εμπλουτίζοντας το ρόστερ τους με παίκτες πρώτης γραμμής.

Ο Εργοτέλης τι έκανε την ίδια περίοδο; Πήρε τον Βερπακόφσκις που μετά από 10 ματς δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ και τον Κοτσώνη που δεν έχει ιδρώσει ακόμα την φανέλα του. Ενώ ο Παναιτωλικός πήρε τον Σίσιτς, ο Ολυμπιακός Βόλου Ογκουνσότο, Μπρέσκα, Σολάκη, Κωστούλα, ο Απόλλων Αθηνών Μπάρκογλου, Ρόβα.

Και ο Εργοτέλης έφτασε να παίζει με τον… Λαμπίν, τον Ζαχόρα και άλλα αμούστακα παιδιά που κάποιοι πρόλαβαν να τους ντύσουν με τον μανδύα των ηγετών.

Όμως, ο Γκόγκιτς κατάφερε να κάνει ΟΜΑΔΑ αυτούς τους παίκτες, να πάρει τον καλύτερο τους εαυτό και παράλληλα να ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ το πλούσιο ταλέντο κάποιων παικτών όπως οι Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Χαντί.

Και τελικά γιατί έφυγε ο Γκόγκιτς; Αν σας πω ότι δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι, θα με πιστέψετε;

Εκτός και αν πιστέψουμε εκείνους τους… «δορυφόρους» του Εργοτέλη που διέδιδαν δεξιά και αριστερά τα χειρότερα λόγια για τον Σερβοκύπριο τεχνικό.

Ουσιαστικά, η διοίκηση του Εργοτέλη άφησε ξεκρέμαστο τον Γκόγκιτς και δεν φρόντισε να τον προστατέψει ούτε τον Γενάρη κατά την περίοδο της μεταγραφικής περιόδου. Η ανακοίνωση διάψευσης την Παρασκευή ήταν η… επιβεβαίωση του διαζυγίου.

Και για να μην πω για τις συνθήκες με τις οποίες κράτησε ενωμένο τον Εργοτέλη το περασμένο δύσκολο δίμηνο (Νοέμβριος – Δεκέμβριος) όταν όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να την κάνουν για άλλες πολιτείες.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς αποχωρεί από τον Εργοτέλη γιατί πολύ απλά ο Εργοτέλης δεν δέχτηκε τον φετινό του εαυτό. Δεν δέχτηκε ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση όταν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας χαρακτήριζαν «θαύμα» την πορεία του!

Ο «Γκόγκα» φεύγει και κανένας δεν ξέρει να του πει τους λόγους.

Εκτός και αν οι… ευκολόπιστοι πιστέψουν ότι εκείνος έπεσε θύμα της κακής πορείας του Εργοτέλη και της 1 νίκης στα τελευταία 8 ματς!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook