Ρίξε μπάλα να γυρίσει και όπου θέλει ας καθίσει…

Το Ηρόδοτος – ΑΕΚ δεν θα γίνει ούτε αυτήν την εβδομάδα, αλλά ούτε και την επόμενη. Πότε θα γίνει; Μόνο ο Θεός ξέρει… Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο athleticradio.gr.

Το παιχνίδι του Ηροδότου με την ΑΕΚ παραμένει “ορφανό”. Το που θα γίνει, όπως και το πότε θα γίνει είναι κάτι που δεν το γνωρίζει κανένας μας. Προφανώς, δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι που θα το ορίσουν.

Όμως, επειδή πολύ απλά χάνεται το δάσος και βλέπεται μόνο το δέντρο, είναι τουλάχιστον ντροπή, για τις αθλητικές υποδομές του Ηρακλείου, να μην βρίσκεται ένα γήπεδο να φιλοξενήσει στην πόλη αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Βέβαια, για το ότι δεν βρίσκεται ούτε ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει τον αγώνα, δεν έχει ευθύνη ούτε ο Ηρόδοτος, ούτε η ΑΕΚ – ούτε καν η ΕΠΟ με την Σούπερ Λιγκ.

Αν όλοι εκείνοι που έταζαν στους ανθρώπους του Ηροδότου “λαγούς με πετραχήλια” για την ανακατασκευή του γηπέδου τότε δεν θα δημιουργούνταν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το να βλέπεις την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και να μην βρίσκεις ούτε ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει ένα ματς όπως αυτό, είναι γεγονός λυπηρό αλλά και ικανό να μας κάνει όλους να προβληματιστούμε…

Το ότι υπάρχουν μόνο το “Γεντί Κουλέ” και το Παγκρήτιο Στάδιο για να φιλοξενήσουν επαρκώς – το Ατσαλένιο εξαιρείται – χρειάζεται να τους προβληματίσει όλους. Ότι μια πόλη με τέτοιο μέγεθος δεν έχει ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Όσο για εκείνους που βρίσκονται εκτός Κρήτης και σχολιάζουν, ειρωνεύονται ή και γράφουν πικρόχολα σχόλια για το… γήπεδο της Ελιάς τότε ας πάνε να ρωτήσουν πως αυτοί οι άνθρωποι πλήρωσαν από το υστέρημα τους για να το κάνουν ένα “στολίδι” που πας άνετα και βλέπεις έναν αγώνα, όπως μου συνέβη και εμένα πριν 20 ημέρες.

Και συν τοις άλλοις, πως κρίνεται ανεπαρκές ένα γήπεδο που πέρυσι φιλοξένησε 10 ματς περίπου της Δ’ Εθνικής και φέτος κρίνεται ακατάλληλο;

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook