Ο κάθε γραφικός γίνεται μάρτυρας και σε δικαστήριο

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο άρθρο της ημέρας για την ελαφρότητα με την οποία λαμβάνονται υπ’ όψιν οι διάφορες μαρτυρίες στα ελληνικά δικαστήρια.

Πέραν της υπόθεσης του ΟΦΗ και το πως οργανώθηκε όλο αυτό το κομμάτι γύρω από την διαφαινόμενη ιστορία, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως έφτασε η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Η υπόθεση πήγε εκεί γιατί βρέθηκε ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια διακατέχεται από μανία καταδίωξης και νομίζει ότι τον κυνηγούν ο Δράκουλας, ο Νοσφεράτου, το Γέτι των Ιμαλαΐων και αλλά μυθικά πλάσματα.

Ένας άνθρωπος που έχει μάθει να τρέφεται με μαρτυρίες και στημένες δίκες, να ψάχνει να δει πως θα πάρει μια καημένη άνοδο και την ίδια ώρα να μην ξέρει τι του γίνεται. Και όμως αυτόν τον τύπο, τον έλαβαν υπ’ όψιν τους στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Τον άνθρωπο που μόνο τις δηλώσεις του να διαβάσεις, εύκολα θα αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται. Ένας τύπος που είχε εξαφανιστεί από τους πάγκους, επειδή δεν τον έπαιρνε καμία ομάδα, και έπρεπε να πάρει ο αδερφός του την Καλαμαριά για να γίνει ξανά προπονητής αφού εδώ και χρόνια όλοι τον είχαν στην άκρη.

Τον τύπο που κατάφερε να επανέλθει ξανά το όνομα του στην δημοσιότητα, οι δικαστές τον έλαβαν υπ’ όψιν τους. Για να κατηγορεί από την μια τον ΟΦΗ και από την άλλη να λέει πως “ο ΟΦΗ δεν ήταν στο γκρουπ των ομάδων που έστηναν παιχνίδια”.

Αναξιόπιστος μέχρι τέλους, γραφικός και επικίνδυνος μέχρι εκεί που δεν πάει.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook